Mis riideeset kanda!?

Servus!

Käes on detsember ja meie viimane postitus oli.. ammu. Taaskord on minu kohuseks seda koheselt parandada. Arusaaadavalt on praegu kiire aeg ja ilmselt on aega ringi kolamiseks rohkem vaheajal, mis nüüd kohe-kohe tuleb ka õnneks. Midagi mul siiski on täna sheerida siin.

Kas sul ei ole olnud vahel dilemmat, et mida kanda? Eriti veel praegusel, jõulupidude hooajal. Kas panna seelik ja pluus? Või kleit? Või mõlemad!? Mõtle ennast kasvõi seaks! Minul igaljuhul oma mäletamist mööda pole olnud, kuid kui on keegi, kel on selline mure olnud, siis siit tuleb lahendus!

Nimelt, leidsin Hiiumaalt Pae tänava kaltsukast (ametlikult Sõbralt sõbrale) järgmise riideeseme:


Nimelt on tegu kleidiga (vist), millel on pluusi ja seeliku osal mingi lambine vahe (auk) vahel. Muidu pole ka selle riideeseme puhul tegemist millegi maagilisega. Samas, mõni moefriik ehk suudaks sellega seljas imesid teha. Mina seda igaljuhul ei suuda, aga kui keegi leiab, et tal on piisavalt fantaasiat, et seda riideeset hästi kasutusse panna, siis selle võib endale soetada Paekalt kõigest 0.50€ eest.

Selle lõiked, asjad kõrvale jättes, räägiksin veel sellest, kuidas see on lihtsalt üks lumivalge hilp. Ehk siis, seda kandes oli mul endal küll isiklikult tunne, nagu ma oleksin üks liiga lühikese seelikuga kummitus (ilmselt siis selle sajandi kummitus). Tegin kohe vastava tuuninguga pildi ka:


Vähemalt oleks seda kandes väljas oleva lumega toon-toonis...
Teile aga toredat jõuluaega, armsad lugejad ja stiilihullud!
Kui just maailmalõppu ei tule, siis kohtume hiljemalt 2013 aastal! :)

Käru!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Acceptable in the....never?



Iga kord, kui ma oma vanavanemate juurde satun, tuulan ja sasin ma seal hästi paljudes riietes. Mulle meeldib leida igaltpoolt huvitavatest kohtadest (aka ema kapist, väikese õe kapist, suure õe kapist, vanaema kapist jnejne) riideid, millega ma siis kapiomaniku juurde suurte silmadega lähen ja küsin, kas ta kindlat riideeset veel kannab.
Igatahes, paljudel kordadel satun ma ülivingete riiete peale ja ma olen alati väga vaimustuses. Kuid leidub ka veel huvitavamaid ja kirevamaid eksemplare nagu too siin piltidel.

PS!Ma vabandan ühe pildi udususe eest ja noh, kvaliteedi vajakajäämise eest. Kuulsin vanaemat ülesse korrusele tulemas ning siis ta vaatas mu pilguga üle ja ütles, et see kleit on mulle natuke lai.

Kirjeldus:

 See kleit on kahekihiline: peal on väga väljapeetud kinnise kraega pruun kleit, aga the party is happening downstairs. Pruuni pealmise "kihi" alt annab mõista endast rüüsitud must seelik, mis vallatult veidi lendleb ja lehvib (teisel pildil olen üritanud demonstreerida alusseelikut).

Plussid vs. miinused:

- kleit on mulle natuke suur...natuke
+ kõik on kaetud, ei pea millegipärast muretsema, et kuskilt midagi paistab
- õlapadjad on vist veidi liiast...
+- kleit on iseenesest segadusttekitav: on ta peokleit või pole või?! Kleidi toon iseenesest ei ütle väga uhke ja pidulik, kuid alumine rüüsidega seeliks oleks vägagi paslik tantsupõrandale lehvima.

Kokkuvõte, küsimused:

Tahaksin seda kleiti näha kellegi seljas, kellele see suurus natuke rohkem sobilik on. Võibolla siis vaataksin seda hoopis värske pilguga. Kui keegi soovib seda päriselt proovida, siis võtke ühendust, kleit on täitsa pakkumisel! Seni aga lendab ta hunnikusse, kus on riided, mis äkki kunagi tõesti meile meeldivad. Mine tea, ajad muutuvad, inimesed muutuvad, mood muutub.
Aga kuidas teile kleit meeldib?

Järu! :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Püksid-püksid-püksid

Millegipärast on palju lihtsam leida huvitavaid pükse, kui huvitavaid pluuse-kampsikuid-jopesid. Jopesid veel.
Aga mis on kõige tähtsam riiete juures?
MUGAVUS!
Nagu ütles kurikuulus Ženja Fokin kunagi "Riided peavad olema nii mugavad, et sa oleks justkui alasti!"
Ma arvan, et need püksid teevad küll triki ära. Kellel meist poleks olnud probleemi piknikule minnes nende kõige ebamugavamate teksadega, mis kuidagi ei taha su jalgu ära mahutada, kord kui maha istud? Minul küll on.
Seda geniaalset leiutist kandes ei tohiks küll seda probleemi tekkida. Kuigi vaadates esimest pilti, kus reklaamiv naine justkui õhus istuks, tekib küsimus, kas see keskosa ikka venib piisavalt, et istuda mugavalt nagu rätsepad muiste.

Huvitav kas ka neid pikkade pükstena tuleb?

Kuigi:
Arvan, et pükstel on siiski mõned miinused
1) Need näevad natuke välja, nagu oleks see naine endale rasedapluusi lihtsalt jalga tõmmanud. Täitsa olemas on veniv kõhukoht. Või siis on lihtsalt vähe valesse suunda see kõhukesemahutamise koht läinud. Ei oskagi öelda.
2) Kuulsin kunagi haaremipükste kohta ühelt noormehelt sellise väite, et neid pükse kandes tundub nagu oleks tüdrukul kümme kilo väljaheited püksis. Ma sellega siis päriselt ei nõustunud, aga vaadates neid, pole ma enam nii kindel.

Iseenesest on see ainult välimuse probleem, mis tõstatab küsimuse:
Mugavus või väljanägemine?

Avaldage arvamust!

Järu!

CONVERSATION

1 stiilset märget:

Rockin' the grandma style

Heijoo!

Suvi tiksub vaikselt lõpu poole ja meie pole ammu siia midagi kirjutanud. Lõpu peale aga on kõige parem mitte mõelda ja kirjutamise nalja parandamegi just nüüd, kohe ja praegu.

Tihti ju kuuleme, kuidas igalpool käsitakse ikka kihte ja kihte ja veel kihte üksteise peale laduda, et siis on nagu stiilne või miskit. Nojah, me siis proovisime ka natukene asju üksteise otsa toppida.

Välja kukkus see niiviisi:



Ühesõnaga viskasime üksteise peale ühe lihtsa suvise seeliku ja selle otsa veel ühe pikemat sorti pluusi. Noh jah, kindlasti on neid, kes selle ka välja kannaksid (ehk oled Sina üks neist!?), kuid meie siiski otsustasime selle see päev vähemalt piltidele jätta. Riided ise on erakogust, niiet kahjuks ei saa ma teid neid kuhugi ostma saata. :( Ehk aga leiate oma kapist midagi sarnast? :)

Kuna aga khmsügiskhm, on tulekul, siis peab nagunii hakkama kihitsema, et ennast soojas hoida, niiet tegelikult pole see üldse halb idee. Ehk isegi saite siit natuke inspiratsiooni ja mõtlemisainet. ;)

Aitäh modell Anngrettile!

Jäägem moodsaks! ;)

Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Advertising is everything.

Selveris on hetkel käimas Laadapäevad, mis tähendab, et tavahinnaga kaup vahetatakse välja odavama alternatiiviga ja siis imestatakse ja ohitakse, kui odav kõik on. Aga siiski, seal on palju, mille sees sorida ja vahel on need leiud päris toredad.
Siin üks kena näide:


Valged võrksukad, maksid äkki 50 eurosenti.

"Look cute, even on the football field!"

Sellele Jaapani(või Hiina) firmale tuleks anda 5+ reklaaminduse eest ja kogu osakonnal tuleks palka tõsta. Sest et kuhu sobivad paremini põlvikud pitsäärega, kui mitte jalgpalliväljakule?:)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Teksad vol 2


Me ju teame, et maailmas on väga palju erinevaid teksalõikeid. Jeggings, Straight, Boyfriend, Bootcut ja palju-palju-PALJU muud. Olles enda elus tõesti palju teksasid näinud, oli see kindel eksemplar esmakordne minu elus. Need olid väga õhurikkad, tõesti väga palju ruumi ühele jalale. Mainin veel, et käed seal taskutes ei omanud mingit tähtsust, kui tavaliselt tunduvad kõik riided lahedamad, käed taskus. Need püksid nägid täpselt sama lahedad ka ilma käteta taskus. Natuke nagu hip-hopi sugemetega teksadest meil tagantpoolt paremat pilti pole, kui see, kui palju sealt esimeselt pildilt näha on. See on kivi meie kapsaaeda.

Nii et kui teil nüüd tekkis kohutav kihk neid ainukordseid teksasid endale soetada, siis meie Käruga nägime neid teksaloomi teise ringi poes Ingel, mis asub Kärdlas seal kohas, kus kunagi kauplus Helen. Nii et kes ees, see teksadega!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Teksad jou

Hellou!

Mina, kui üks stiilisiilidest, leian, et oleks aeg avada blogi meie esimese blogipostitusega. Praegu on mul parasjagu aega ka, loksudes siin Eestimaa maanteedel. Nutitelefonid oma funktsioonidega on ikka head asjad. Ei, ma ei kirjuta seda postitust nutitelefoniga, see oleks piin, vaid lihtsalt selle abiga.

Mis värk pealkirjaga on? No sellega on see värk, et suvi tuleb, või põhimõtteliselt on nagu käes, kuidas kellelegi. Igaljuhul, on tavaliste teksadega enamjaolt üle keskmise palav tänavatel ja mujal jalutada. Kui keegi aga on siiski väga teksalembeline, siis me mõtlesime välja ühe SUUREPÄRASE idee, kuidas teksad natuke, eem, õhku läbilaskvamaks muuta.



Kuidas seda looki saavutada? Lihtne!
Paljud meist on ju üritanud erinevatel viisidel oma pükstele seda wildi kulunud ja katkist looki saada. Või siis teinud nii nagu mina, lihtsalt endale poest need ribadel püksid ostnud.

Tutorial:
1) Leia endale kas mõned vanad teksad või soeta need endale kaltsukast. Uusi päris osta ei tasu. 
2) Muretse endale käärid
3) Löö käärid suvalisest kohast sisse. Kui kulunud looki puhul sa tegid väikse augu või kulutasid neid, siis seekord võta kohe julgelt ühe külje õmbluseni välja. Teise külje õmblus jäta terveks, sest muidu ei seisa säär küljes.
4) Tee niimoodi auke terve sääre ulatuses, aukude vahed võid ise valida.

Seda looki saab ka erinevalt teha. Sa võid osad augud hoopis teiselt poolt katki lõigata. Kui katkistest ära väsid, võid need kas haaknõelaga omavahel ühendada või siis kinni õmmelda (mis võib päriselt cool olla).

Kes seda stiili ka päriselt proovib ja nii rahul sellega pole, siis on teil võimalus nendest teksajäänustest endale veel lühikesed püksid tuunida. Nii tegime meie igaljuhul ülevalolevatega, sest mina vähemalt nii wild veel ei ole. (Hey I heard you were a wild one!)

Loodan, et suutsime teid pisut lõbustada.

Ilusat suve jätku ja varsti jälle! ;)

Käru

CONVERSATION

2 stiilset märget:

Vii mind
üles!