Teksad vol 2


Me ju teame, et maailmas on väga palju erinevaid teksalõikeid. Jeggings, Straight, Boyfriend, Bootcut ja palju-palju-PALJU muud. Olles enda elus tõesti palju teksasid näinud, oli see kindel eksemplar esmakordne minu elus. Need olid väga õhurikkad, tõesti väga palju ruumi ühele jalale. Mainin veel, et käed seal taskutes ei omanud mingit tähtsust, kui tavaliselt tunduvad kõik riided lahedamad, käed taskus. Need püksid nägid täpselt sama lahedad ka ilma käteta taskus. Natuke nagu hip-hopi sugemetega teksadest meil tagantpoolt paremat pilti pole, kui see, kui palju sealt esimeselt pildilt näha on. See on kivi meie kapsaaeda.

Nii et kui teil nüüd tekkis kohutav kihk neid ainukordseid teksasid endale soetada, siis meie Käruga nägime neid teksaloomi teise ringi poes Ingel, mis asub Kärdlas seal kohas, kus kunagi kauplus Helen. Nii et kes ees, see teksadega!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Teksad jou

Hellou!

Mina, kui üks stiilisiilidest, leian, et oleks aeg avada blogi meie esimese blogipostitusega. Praegu on mul parasjagu aega ka, loksudes siin Eestimaa maanteedel. Nutitelefonid oma funktsioonidega on ikka head asjad. Ei, ma ei kirjuta seda postitust nutitelefoniga, see oleks piin, vaid lihtsalt selle abiga.

Mis värk pealkirjaga on? No sellega on see värk, et suvi tuleb, või põhimõtteliselt on nagu käes, kuidas kellelegi. Igaljuhul, on tavaliste teksadega enamjaolt üle keskmise palav tänavatel ja mujal jalutada. Kui keegi aga on siiski väga teksalembeline, siis me mõtlesime välja ühe SUUREPÄRASE idee, kuidas teksad natuke, eem, õhku läbilaskvamaks muuta.



Kuidas seda looki saavutada? Lihtne!
Paljud meist on ju üritanud erinevatel viisidel oma pükstele seda wildi kulunud ja katkist looki saada. Või siis teinud nii nagu mina, lihtsalt endale poest need ribadel püksid ostnud.

Tutorial:
1) Leia endale kas mõned vanad teksad või soeta need endale kaltsukast. Uusi päris osta ei tasu. 
2) Muretse endale käärid
3) Löö käärid suvalisest kohast sisse. Kui kulunud looki puhul sa tegid väikse augu või kulutasid neid, siis seekord võta kohe julgelt ühe külje õmbluseni välja. Teise külje õmblus jäta terveks, sest muidu ei seisa säär küljes.
4) Tee niimoodi auke terve sääre ulatuses, aukude vahed võid ise valida.

Seda looki saab ka erinevalt teha. Sa võid osad augud hoopis teiselt poolt katki lõigata. Kui katkistest ära väsid, võid need kas haaknõelaga omavahel ühendada või siis kinni õmmelda (mis võib päriselt cool olla).

Kes seda stiili ka päriselt proovib ja nii rahul sellega pole, siis on teil võimalus nendest teksajäänustest endale veel lühikesed püksid tuunida. Nii tegime meie igaljuhul ülevalolevatega, sest mina vähemalt nii wild veel ei ole. (Hey I heard you were a wild one!)

Loodan, et suutsime teid pisut lõbustada.

Ilusat suve jätku ja varsti jälle! ;)

Käru

CONVERSATION

2 stiilset märget:

Vii mind
üles!