Acceptable in the....never?



Iga kord, kui ma oma vanavanemate juurde satun, tuulan ja sasin ma seal hästi paljudes riietes. Mulle meeldib leida igaltpoolt huvitavatest kohtadest (aka ema kapist, väikese õe kapist, suure õe kapist, vanaema kapist jnejne) riideid, millega ma siis kapiomaniku juurde suurte silmadega lähen ja küsin, kas ta kindlat riideeset veel kannab.
Igatahes, paljudel kordadel satun ma ülivingete riiete peale ja ma olen alati väga vaimustuses. Kuid leidub ka veel huvitavamaid ja kirevamaid eksemplare nagu too siin piltidel.

PS!Ma vabandan ühe pildi udususe eest ja noh, kvaliteedi vajakajäämise eest. Kuulsin vanaemat ülesse korrusele tulemas ning siis ta vaatas mu pilguga üle ja ütles, et see kleit on mulle natuke lai.

Kirjeldus:

 See kleit on kahekihiline: peal on väga väljapeetud kinnise kraega pruun kleit, aga the party is happening downstairs. Pruuni pealmise "kihi" alt annab mõista endast rüüsitud must seelik, mis vallatult veidi lendleb ja lehvib (teisel pildil olen üritanud demonstreerida alusseelikut).

Plussid vs. miinused:

- kleit on mulle natuke suur...natuke
+ kõik on kaetud, ei pea millegipärast muretsema, et kuskilt midagi paistab
- õlapadjad on vist veidi liiast...
+- kleit on iseenesest segadusttekitav: on ta peokleit või pole või?! Kleidi toon iseenesest ei ütle väga uhke ja pidulik, kuid alumine rüüsidega seeliks oleks vägagi paslik tantsupõrandale lehvima.

Kokkuvõte, küsimused:

Tahaksin seda kleiti näha kellegi seljas, kellele see suurus natuke rohkem sobilik on. Võibolla siis vaataksin seda hoopis värske pilguga. Kui keegi soovib seda päriselt proovida, siis võtke ühendust, kleit on täitsa pakkumisel! Seni aga lendab ta hunnikusse, kus on riided, mis äkki kunagi tõesti meile meeldivad. Mine tea, ajad muutuvad, inimesed muutuvad, mood muutub.
Aga kuidas teile kleit meeldib?

Järu! :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Püksid-püksid-püksid

Millegipärast on palju lihtsam leida huvitavaid pükse, kui huvitavaid pluuse-kampsikuid-jopesid. Jopesid veel.
Aga mis on kõige tähtsam riiete juures?
MUGAVUS!
Nagu ütles kurikuulus Ženja Fokin kunagi "Riided peavad olema nii mugavad, et sa oleks justkui alasti!"
Ma arvan, et need püksid teevad küll triki ära. Kellel meist poleks olnud probleemi piknikule minnes nende kõige ebamugavamate teksadega, mis kuidagi ei taha su jalgu ära mahutada, kord kui maha istud? Minul küll on.
Seda geniaalset leiutist kandes ei tohiks küll seda probleemi tekkida. Kuigi vaadates esimest pilti, kus reklaamiv naine justkui õhus istuks, tekib küsimus, kas see keskosa ikka venib piisavalt, et istuda mugavalt nagu rätsepad muiste.

Huvitav kas ka neid pikkade pükstena tuleb?

Kuigi:
Arvan, et pükstel on siiski mõned miinused
1) Need näevad natuke välja, nagu oleks see naine endale rasedapluusi lihtsalt jalga tõmmanud. Täitsa olemas on veniv kõhukoht. Või siis on lihtsalt vähe valesse suunda see kõhukesemahutamise koht läinud. Ei oskagi öelda.
2) Kuulsin kunagi haaremipükste kohta ühelt noormehelt sellise väite, et neid pükse kandes tundub nagu oleks tüdrukul kümme kilo väljaheited püksis. Ma sellega siis päriselt ei nõustunud, aga vaadates neid, pole ma enam nii kindel.

Iseenesest on see ainult välimuse probleem, mis tõstatab küsimuse:
Mugavus või väljanägemine?

Avaldage arvamust!

Järu!

CONVERSATION

1 stiilset märget:

Vii mind
üles!