Mis riideeset kanda!?

Servus!

Käes on detsember ja meie viimane postitus oli.. ammu. Taaskord on minu kohuseks seda koheselt parandada. Arusaaadavalt on praegu kiire aeg ja ilmselt on aega ringi kolamiseks rohkem vaheajal, mis nüüd kohe-kohe tuleb ka õnneks. Midagi mul siiski on täna sheerida siin.

Kas sul ei ole olnud vahel dilemmat, et mida kanda? Eriti veel praegusel, jõulupidude hooajal. Kas panna seelik ja pluus? Või kleit? Või mõlemad!? Mõtle ennast kasvõi seaks! Minul igaljuhul oma mäletamist mööda pole olnud, kuid kui on keegi, kel on selline mure olnud, siis siit tuleb lahendus!

Nimelt, leidsin Hiiumaalt Pae tänava kaltsukast (ametlikult Sõbralt sõbrale) järgmise riideeseme:


Nimelt on tegu kleidiga (vist), millel on pluusi ja seeliku osal mingi lambine vahe (auk) vahel. Muidu pole ka selle riideeseme puhul tegemist millegi maagilisega. Samas, mõni moefriik ehk suudaks sellega seljas imesid teha. Mina seda igaljuhul ei suuda, aga kui keegi leiab, et tal on piisavalt fantaasiat, et seda riideeset hästi kasutusse panna, siis selle võib endale soetada Paekalt kõigest 0.50€ eest.

Selle lõiked, asjad kõrvale jättes, räägiksin veel sellest, kuidas see on lihtsalt üks lumivalge hilp. Ehk siis, seda kandes oli mul endal küll isiklikult tunne, nagu ma oleksin üks liiga lühikese seelikuga kummitus (ilmselt siis selle sajandi kummitus). Tegin kohe vastava tuuninguga pildi ka:


Vähemalt oleks seda kandes väljas oleva lumega toon-toonis...
Teile aga toredat jõuluaega, armsad lugejad ja stiilihullud!
Kui just maailmalõppu ei tule, siis kohtume hiljemalt 2013 aastal! :)

Käru!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!