Thrift shopping

Tere armsad stiilisegased ja niisama lugejad!

Täna meil teile midagi jagada pole. Küll aga tahaksin teatada seda, et võtsime endale eesmärgiks vähemalt ühe postituse nädalas. Kuna me aga koguaeg teiseringiriiete poodidesse ei jõua, siis vahel jagame ka noppeid internetist ja oleme lihtsalt toredad.

Täna tahaksin tervitada kõiki kaltsukashoppareid, ehk thrift shoppingu fänne. Sellega seoses ka asjakohane lugu teile kuulamiseks.



See järel tervitaksin kõiki, keda järgnev pilt vähem või rohkem puudutab

Nautige saabuvat kevadet (mis küll kohati tahab natuke jonnakas olla) ja olge stiilsed! ;)

One and only, Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kevad on tulekul!


Jah, kevad juba vaikselt hüüab mäe tagant ning meie Käruga väga ootame, et see juba kohale jõuaks, et saaksime kapinurgast välja kraapida oma värvilised ja rõõmsad kevaderõivad.

Meile mõlemale on tihti silma jäänud poodides ja moelavadel need oo-nii-praktilised ja ilusad jumpsuitid ja playsuitid, kuid tihtipeale jääb kummitama sama probleem: Mispärast nad niiii palju maksavad? (See number siin all muide maksab 58.43 eurot, asos.com)


Aga meie ei ole sellised tüdrukud, kes jäävad pikalt arvutiekraani jõllitama ja nutma, et miks meil nii ilusaid ja toredaid riideid pole. Ehk siis otsustasime leida lahenduse!

Lahendus ootas meid Pae tn kaltsukas, mis on alati valmis meid aitama iga kord, kui on tekkimas järjekordne stiilisiilide stiilikriis. Läksime sinna, meeleheitlikult otsimas uusi lisasid meie garderoobidele, mis talvest nõnda räsitud olid. Tulime tagasi kahe ja poole kotitäie riietega, mille me viisime proovisõidule. Jõudsime sooja vabasse ruumi, valasime oma leiud mööda tuba laiali ja hakkasime aga proovisõite tegema.

Eriliselt silma jäid meile kaks paari pükse, millest oleks väga edukalt saanud matchivad ägeda mustriga püksipaarid. Kahjuks olid need püksid meile niisama aga suured. 

KUID SIIS!

Leidsime lahenduse. 
Ja kuna pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, siis väga palju sõnu nendele piltidele pole juurde vaja.


 Algul mõtlesime lihtsalt teha yin-yangi stiilis pildi, kuid järsku hakkasid meie ideemahlad voolama ja edasine tegevuskäik on näha järgneval pildil:


Jah, see näeb veidi out-of-this-world  välja, aga kas see mitte polegi moe eesmärk? Kuigi peab tunnistama, et too playsuit siin pole päris kasutuskõlblik, aga paar käärilõiget ja korras ta ongi! Meie lihtsalt ei tahtnud pükse rikkuda, kuigi meile nad ei istunud, siis kellelegi teisele võivad nad suurt rõõmu teha!

Lõpetuseks loo moraal:

*Alati tuleb kõike selga proovida, võid näha riideeset hoopis teise pilguga!
*Ärge kartke riietuda nii, nagu teistele võib tunduda imelik. Muidu võiks ju kõigile samasugused riided selga panna ja olla nii õnnelik. Julgege erineda!
*Kui teile meeldib kääride ja õmblusmasinaga mässata, otsige oma katsealuseid kaltsukatest. Riietest hakkab vähem kahju ja on umbes 5 korda suurem võimalus, et tänava peal sulle teine samasuguse riideesemega isik vastu ei kõnni.

Tänusõnad Liisbetile, meie fotograafile, ja Kärule, kes aitas mul kahte püksipaari koos hoida. Teie võite kasutada siin niidi ja nõela abi, olete iseseisvamad.

Päikest! Järu

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!