Kevad!

Heihei sõbrad!

Jah, vahepeal on jõudnud kätte kaunis kevad ning meie Käruga ei suudaks olla õnnelikumad. On aeg visata kasukad ja karupüksid kapinurka, välja tirida oma kõige õhulisemad lillekleidid ja minna nendega päikesepaistele end soojendama.

Tegelikult on veel, sel hetkel, kui ma seda postitust kirjutan, natuke külm õhulisteks kleitideks. Kuid ometi ju tahaks näidata, et jah, ka minu südamesse on kevad jõudnud! Kuidas seda probleemi lahendada?
Meil on üks lahendus, mille pakkus meie lahke sõber internet.

Te ju olete pidevalt kimpus selle probleemiga, et hommikul on külm ja talvine tuuleiil niidab jalust, päeval aga viskaks kõik riided seljast ja karjuks "Päike, võta mind!"? Nomh, arvame, et need ülaltoodud püksid on päris hea lahendus. 
Põlved nagunii kogu aeg liiguvad (ehk ei hakka külmetama) ja lähevad katki, need püksid siin on ideaalne lahendus. Aga kui hommikul siiski on liiga külm, võime vihjeks anda, et lihtsalt kinnitage haakide külge haaknõelad ja tõmmake vahe kokku. Vóila!
Veel positiivsest poolest: igaüks võib need kodus endale teha!
Kuigi, ei soovita neid pükse kohmakatele ja kukkujatele, sest asfalti eest need kahjuks kaitstud ei ole. Kuid püksipaaril on palju muid häid omadusi, mis võib-olla kaaluvad teie jaoks üle miinuspoole.

Päikest teie kevadesse ja kirevaid riideleide!
Järu :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!