Kingipakid

Hei-hei!

Märkamatult ongi külm ja kõle talv möödunud ja jättes kevade peaaegu et vahele, võiks väljas toimuvat juba suveks nimetada küll. Lühikeste pükste ja pluusiga on soe, mida veel vaja!?

Vahel on siiski vaja ka midagi soojemat ning kas teil ei tule näiteks vahel mõtet, et "Oh, maskeeriks ennast kingipakiks!!"? Minul täna näiteks tuli, sest noh... miks ka mitte!?

Välja nägi see niiviisi:





Eriti pöörake tähelepanu sellele badass kampsunile, mis mul seljas on. Nagu aimata võib, siis just sellest ma inspiratsiooni sain. Lähemalt kah pilt:

Mu tunded selle kampsuni vastu on üsna segased. See on ju tore ja täitsa nunnu kampsun, aga samas läheb ikka suhteliselt nende kampsunite kategooriasse, mida filmides alati vanaemad lapselastele kingivad ning mida kantakse vastutahtmist vaid vanavanemate nina all, endal võltsnaeratus kõrvuni. Pealegi, tegelikult mul on kampsuneid piisavalt ja ma ei kanna neid praegugi.
Olgu kuidas on, kui kellelgi see kampsun südame eriti erutunult põksuma pani, siis võib ühendust võtta minuga, kui ma seda just enne Pae tänava Sõbralt-Sõbrale kauplusesse tagasi viia ei jõua (niiet olge kiired!!!).

Kui keegi lootis siit kingipakkide näol leida mingisugust giveaway-d, siis hahahaha TÜNG! (aga sheerida võite ikka meie blogi, kui leiate, et kellelgi oleks vaja väikest heatuju süsti lollide piltide ja stiili näol)

Päikest teie ümber ja sisse!
Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!