Lõpukleitide pärlid

Helou stiiligurud!
Nüüd on kõik lõpetamised lõpule viidud ja võib hakata vaatama tagasi sellele imelisele stiilinäidete hooajale.


Kui üldiselt on meie seekordsed lõpukleidi näited pigem pikad, siis esmalt tutvustame ühte lühemate kleitide austajatele mõeldut.  Ülalolev kleit on üsna hea DIY projekt tegelikult. Tänapäeval on igasugu erineva kujuga kummikomme (huule kujud jne). Kogudes kokku ühe hunniku endale meeldivaid kummikomme, neid natuke niisutades ning seejärel nende sees rullides võib endale just sellise kleidi saada. LISAKS kui kõht tühjaks läheb, saab kleidi pealt näpata - ideaalne kleit neile, kes pingelises olukorras sööma kipuvad.

Vahel ei ole raha, et osta sellist kleiti nagu tegelikult sooviksid. Hea lahendus sellele on osta pool sellist kleiti nagu sooviksid, selle ribadeks lõigata ning sinna vahele natuke sääsevõrku õmmelda!

Tegelikult on ju tegemist üsna armsa kleidiga, kuid paistab, et ülemis ja alumise osa vahele on väike ujumisrõngas pandud - hea lahendus, kui puusa napib.

Esimesena meenus seda kleiti silmates need kaabudega punasetriibulistes ülikondades laulutriod, kes laulavad Hollywoodi filmides sobimatutes kohtades. Või siis popkornitopsid Hollywoodi filmides. Muidugi räägin siinkohal ainult sellest alumisest osast, jakike aga... Äkki on tegemist millimallikaga? Kes teab, valikuvõimalusi on palju. Väga praktiline valik lõpupäevaks, kandja saab seda pärast ka igal võimalikul stiilipeol kanda!
Kui sa vaatad seda tumesinist lille 30 sekundit ja siis vaatad seina, näed sa seal... Ilmselt sa ei näe seina, sest silme eest lööb liialt virvendama ja sa kukud enne pikali. Näed põrandat. Loodan, et siis hoiatati meditsiinitöötajaid lõpetamisel, et oldaks valmis. Põhimõtteliselt on ka tegemist viimase hetke DIY-ga: võta 150 meetrit tülli ja rulli selle sees 30 sekundit. Lõpetamiseks valmis!
Moe ajakirjad on aastaid oma arvamust muutnud, kas teksat teksaga kanda on okei või ei ole. Kui teil on aga meie eelnevatest teksaprojektidest ülejäänud veel teksapaare, millega midagi peale pole hakata, siis on ülalolev kleit just SULLE!

Suve lähenedes lähevad mõtted paratamatult pidevalt mere ääres olemisele ja selles imelisuses ujumisele. Mere lahutamatuks osaks on aga millimallikad. Kui sulle on meri. või eriti selles pesitsevad millimallikad, hingelähedased, siis on ülal olev kleit just sinu viimaseks koolipäevaks sobilik.

Roosa on tüdrukute värv, niiet milleks sellega tagasi hoida?! See kleit sobib lõpetamiseks just nendele tüdrukutele, kes ikka veel ei suuda lahti lasta soovist olla printsess lossis. Tundub nagu oleks sellega välja hüpatud kõikidest Disney printsessimultikatest ühte potti. Aga see ju üks suurimaid probleeme ongi: milline Disney printsess ma siis ükskord olla tahan. Palun väga, selle kleidil on ilmselt igast printsessist tükike!


Loodame, et teie oma lõpukleite või kostüüme paari aasta pärast kibedalt ei kahetse ja äkki leiate neile pärastki kasutust!

Stiilset suve!
Järu ja Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!