Kuidas riietada ettekandjat/kelnerit?

Hei-hoo!


Suvi on möödas ning viimaks on ka JärelKäru suutnud ennast suvest välja rebida. Okei, tegelikult on see halb vabandus laiskuseks... Aga teie rõõmuks otsustas Käru natuke koodiridadega jännata ning meie blogi sai endale täiesti uue kujunduse. Hetkel võivad veel mõned funktsioonid veidi lohiseda ning mõnes kohas kakskeelsust esineda, seega kui midagi märkate, andke teada, parandame ära!


Täna tahaksime teile aga rääkida hoopis ühest moevoolust, mis ilmselt tuli meile tehnikaajastul - cropimisest. Kui kunagi oli suur asi, kui keegi oskas pildilt sõbra välja crop-ida, siis tänapäeval cropivad kõik kõike. Seda tehakse ka riietega. Varasemalt nimetati nimetati neid riideesemeid nabapluusideks, kõnekeeles nabakateks, kuid ju siis "crop top" on veidi uhkem sõna, mida käesoleval aastal kasutada.


Rändasime ühel külmal sügisõhtul Humana Vintagesse ning leidsime sealt ühe huvitava riideeseme, mis samuti kuulub ülalmainitud maailma. See on justkui segu kelnerite/ettekandjate/hotellitöötajate riietusest ja crop topist. Ühesõnaga - business upstairs, party downstairs!

 Kahjuks juhtusid Kärul sel päeval jalas olema kõrge värvliga püksid, niiet tegelik wild crop efekt välja ei tule, kuid saladuskatte all võime öelda, et nabani too pluuse ei ulatunud.

Olemas on pisike rinnataskuke, mis on dekoratiivne ja lisaks täiendab ka kogu restorani/hotelli töötaja looki, mis siin parasjagu käimas on.

"Ja mida Teile?"

Teemast inspireerituna tegime väikese tuuri internetis ning veendusime, et alati võib leiduda hullemaid variante, mis tööandja sulle kanda annab, kui üks natuke väikeseks jäänud pluusike.




Kui leitud pluusike pigem suvisesse perioodi sobib, siis ülalolev kleit on mõeldud nendele restoranipidajatele, kes soovivad näiteks ka talvel terrassi lahti hoides enda teenindajaid kleidikestes ringi silkamas näha. Selle kleidi puhul on tegemist ühe vähe soojema eksemplariga ning satside näol on riietusele veel veidi jõule lisatud, seega on sellise töövormi puhul hea võimalus pühade ajal seda hoopis jõuluvana abilise riietusena ära kasutada. Märksõna: multifunktsionaalsus!

Leidsime ka midagi meestele. Välismaal on selline tore baar nagu Hooters, mis reklaamib end kenade nappidesse riietesse pandud neiukestega. Kui sa aga oled mees ja sinu elu unistus näiteks on selles imelises kohas töötada, kuid sul puuduvad need õiged kumerused, siis see kostüüm on täpselt sulle. Pluss järgid sa aina kasvavamat trendi - underboob (link).


Kui Sina, tööandja, soovid, et menüü oleks veidi huvitavamalt demonstreeritud kui lihtsalt üks kirjarodu paberil, siis on ülalolev tööriietus selleks ideaalne. See töötaja on parasjagu hommikusöögi special - praemuna ja baguette. Homme hommikul võib juba näha ringi liikumas peekoniribakese kleidis ettekandjat. Kindlasti põnevam menüü esitlemise viis. Märksõna: innovaatilisus! 

Põnevad ja raamidest väljas töövormid on kindlasti põnevamad kui tavaline must-valge triiksärk+püksid/seelik. Vahel tasub aga enne mõelda, kas asi on tõesti praktiline ning seda väärt. Lisaks tuleb ka ette vaadata, et kogemata meie, stiilisiilide okaste otsa ei satu.

Järgmise korrani!
Järel&Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!