Sädeledes uude aastasse!

 APPI! MIDA MA UUSAASTAPEOLE SELGA PANEN?!?!
Ära muretse! Stiilisiilid tõttavad ruttu ja annavad esmaabi! (Appi tõttab stiilne viisik meenus)
Ühesõnaga, veel viimase minuti kostüümiideed sinu tähistamisele, olgu teemaks rannapidu, meremehed ja -neitsid või klassikaline maskiball.

Esimene eksemplar näib ju tegelikult isegi üsna normaalne välja, kuid kui nüüd tegelikult sellesse hilpu natuke suurema hoolega süveneda, peab siiski küsima, et misasi see on?! Ma mõistan, et meil kõigil on suur suveigatsus, kuid kas sellegipoolest peab siis kohe hakkama oma peokleiti ujumisriiete elemente lisama? Enda osaliselt paljastamine on selline trend, mis vaikselt tõuseb ja langeb ja natuke moondub erineval viisil - kord selg, kord naba, kord ribid... kes teab mis järgmiseks?!
Samas, kui sul ei ole kodus mitte midagi ning selline stiil meeldib, siis haara oma bikiinid, otsi mõni suurem rätt või rannalina ning mässi endale ümber.

Future is now! Pildist hõngub veidi eelmist sajandit, ilmselt on püütud öelda, et nii näevad kunagi naised välja! Jääme huviga ootama, mil see päriselt juhtub. Hiiumaa suurima uusaastapeo teemaks on maskiball, sama temaatikat oleme märganud Haapsalus ja Viljandis. Palun väga, sellise "maskiga" püüate küll kõik pilgud endale! Et siiski aksessuaarid sobiksid kostüümiga, on ka jaki krae veidi Cruellalikult sädelevaks sätitud. Kindlasti suurim pilgupüüdja sinu uusaastapeol.

Lihtne ja... kas just loogiline, aga siiski, lihtne! Siit tuleb ka postituse DIY uusaastaööks: Otsi kapist kaks suvalist sädelevat kangast, keri endale strateegiliste kohtade ümber. Kinnita...millega iganes, lisa juurde äge (ning miks mitte ka sädelev) vöö ja sa oled valmis! PS! Stiilisiilid ei vastuta riietuste läbipaistvuse või sündsuse eest. Ühtlasi viib see riietus meid ka sujuvalt järgneva kostüümi juurde, mis on tõelisele Arielile. Ülalolev on sissejuhatus selleni ning paari nipiga võid ka meie DIY kostüümist merineitsi-outfiti välja võluda. Edu!
Merineitsi stiil on praegu ka Tallinna kaubamajades väga populaarne. Ülaloleva kleidi leidis Käru New Yorkerist. Tõesti peab tõdema, et kui tahad endale tagasihoidlikku peokleiti, siis on seda raske leida, sest poes ringi käies on GLITTER EVERYWHERE!!, kuid ülalolev eksemplar on suisa next level. AGA kui oled alati unistanud merineitsiks olemisest (ja olgem ausad, suurem osa tüdrukutest on), siis on see kleit ju üsna idekas kehakate ka uusaastaööl, mil nagunii peaksid kõik unistused teoks saama. Petab nii mõnegi merelembelise noormehe ära. ;)

Ka seekord oleme mõelnud meestele. Kuna teame, et meessugupool ei ole nii vaimustuses kõigest helkivast ja sädelevast, erinevalt naistest, oleme leidnud ka veidi tagasihoidlikuma, kuid siiski efektse kostüümi. Pits on moes ja mis peamine - pits on pidulik! See punasevaiba külaline on veel eriti huvitavalt mänginud alt läbikumava aluspesuga, kandes, erinevalt eeldatavast mustast, hoopis valget värvi boksereid. Kuna meestel siiskis mingi edevuse (blin-blingi) geen on olemas, siis on pildil olija selle kavalalt sobitanud kingade pannaldesse. Samuti on kingad ise efektse kujuga ning sillerdavast läikivast materjalist - pilku püüdvad ja originaalsed! Ning väike läikiv ridikül ja mustad sokid lõplikuks viimistluseks. Detailideni läbimõeldud!


Siinkohal saavad meie nõuanded 2014. aastaks otsa. Meil oli lõbus, loodame, et ka teil veidikene ja Stiilisiilid lähevad nüüd ise ka seda veel lahedamat aastat vastu võtma. Ka 2015. aastal ootame jätkuvalt teie stiilileide ja -nõuandeid ning muidugi üritame ise tuhnida suures moemaailmas pärlite otsinguil. Seniks aga võtke uus aasta vastu täpselt nii, nagu soovite, jooge end laua alla (või baarileti peale), võtke klaas kihisevat ja istuge kodustega või vaadake ilutulestiku mõne pilvelõhkuja katusel õhtukleidis. Kõige selle juures soovitame siiski sündsuse piiridesse jääda. ;)
Meie soovime kõigile veel stiilsemat ja säravamat aastat kui praegune ning näeme varsti!
Järu ja Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Inetute sviitrite pidu

Jõulutervitused, kallid lugejad!

Pühadega käib kaasas palju toredaid asju. Peod, söök, kingitused, söök, jõulukaunistused, söök, küünlad ja siis veel.. ee.. söök! Peale selle, rohkem küll Ameerikas, kuid ka mujal, peetakse tihti Ugly Sweater pidusid. Olles ajaloos hea (khm-khm), tean rääkida, et esmalt hakkasid vanaemad oma lapselastele kinkima jõle koledaid sviitreid. Seejärel said lapsed kokku ja rääkisid üksteisele, et "Tead kui jõle kampsun mulle kingiti!" Leides üksteises nii palju ühiseid jooni ning tundes suurt hingesugulust, saadi sellest inspiratsiooni selleks, et otsustati sellest trend teha ja hakati pidama teema kohaseid pidusid.
Praeguseks juba on pühad kaks päeva kestnud, kuid üks päev on veel ees ning kindlasti jagub pidusid veel järgneva aasta alguseni. Täna toome teieni valiku neist kampsunitest, mida meie oleme leidnud (peamiselt Pinteresti kaudu).
Head nautimist!

Selle sviitriduoga on veidi mööda pandud, peab ütlema. Esiteks, härra, teie lumememm on tagurpidi jäänud. Lumemm aga ei tundu sellest suurt lugu tegevat (õnneks). Teiseks, loodan, et proua ei kuku kõhuli, sest nähtavasti need rinnad kukkumist ei pehmenda. Niiet vastupidiselt pärisrindadele need on ühed väga ebapraktilised melonid! Aga muidugi lastele "The talki" ette võtmisel, noh teate küll kurgedest ja kapsapeadest, tuleb see kampsunipaar igati kasuks! Ehk noh, just kõigile see ei sobi, aga noortele vanematele on kindlasti tõeline jõuluhitt.


Üleüldse on paaride kampsunid üldse väga populaarsed, eriti veel sellised, mis rõhutavad kummagi sugupoole erilisi tunnuseid. Antud komplekti näol on vähemalt kampsikutele asetatud kirjadega hoolega vaeva nähtud ning eelnevaga võrreldes peab lausa ütlema, et need on veidikene ilusad.. oma veidral moel.
Selliste puhul saab ka aga hästi oma DIY (du it joorself - tee ise) oskused proovile panna:
1) Mehele leia kapist midagi rippuvat/pikliku/paaris olevat
2) Naisele leia midagi, mis rohkemal või vähemal määral meenutab rindu või juhib nendele tähelepanu

3) Õmble/liimi/kleepi/riputa need mõnele sobivale kampsunile
Voila! You're ready for party rockin'! 



Who doesn't love fast food? Ja miks mitte näidata maailmale riiete kaudu meie armastust kiirtoidu vastu? Ma ei oska kummalegi küsimusele usutavalt vastata. Olgu, esimese puhul ilmselt paar kätt tõuseks, aga olgem ausad, enamus ei söö kiirtoitu mitte sellepärast, et see maitsev poleks, vaid sellepärast, et maitseelamus jääb alla teadmistele toidu sees olevatest ainetest. See selleks, koleda kampsuni peol rokiks sellega igaüks ja ka väike halloweeni nõuanne: kui leiate sarnased kampsikud puu- või juurvilja piltidega, saate peol osaleda salatina! Multifunktsionaalsus ennekõike.

Ei, ausalt. Seekord pean küll hands down ütlema, et see on üks geniaalsematest esemetest maailmas. Pluss kingiks oleks ideaalne. Ugly sweater konkursil oleks ka populaarne, nii et veel ka järele mõeldes võib öelda, et tegemist on ideaalse kampsuniga! Mina oma kaaslasega mõnuleks küll sellises kampsunis õhtuti teleka ees. Mõni armukade suhteinimene võib sellega tervele peole kuulutada juba sisse astudes, et "TEMA ON MINU!". Peole, koju, kes soovib, ka tööle. I-DE-AAL-NE! :)

Lapitekid on ju toredad asjad - eriti vanaema tehtud. Suured mõnusad ja pehmed kampsikud on talvel asendamatud. Värvid teevad samuti maailma kaunimaks. Kuid kõik need koos ja sellises... olematus lõikes... no ma ei tea. Selle kannaks välja ehk veidi kogukam naine, kes stiilikunniks olemises pro, kuid iga teine selle väljakandmisega vist maha ei saaks. Mina kujutan seda ette pigem ühe armsa lastetoa vaibana, mille peal mõnus ukerdada. Jep, sinna see kuulubki!

Minu meelest selle tüki läbivaks motiiviks olevad pealuud räägivad enda eest... 

***********

Seega, siia vahele tahaksin jagada ühte minu ja Jareli leidu meie armsast Pae tänava Sõbralt sõbrale kauplusest:







Antud piltidel võib näha kampsunit, mis on sobilik roosa-pehme-karvase-printsessi stiili armastajatele. Kuigi kahjuks (või õnneks?!) näeb nüüd juba tänavatel tihti üsna sarnaseid kampsuneid ringi paterdamas, näeb pildil olev kampsun siiski üsna hilarious välja (vb on asi Järus hoopis, hihi). See kampsun tuletab mulle meelde mu koera ning karvaste mänguasjade, kes kunagi hoolega mu riiulitel valvasid, ristsugutist. Natuke liiga palju roosat, liiga palju lipse-lilli, natuke liiga palju karvaudemeid EHK ideaalne inetu kampsun. Sellel hooajal, GO FOR IT!!


Viimasena tahaksime näidata teile hoopis sellist kampsunit. Iseenesest ju armsa mustriga-soe-pikk-ilus kampsun, kuid miski kogu selle komplekti juures on siiski öövastav... Kas on see kampsuni liigsuur krae, mis ulatab paksult kaela ümber keeratud salli äärestki üle, see üleni valge riietus, need meelad vuntsid, selle mehe läbiv pilk, tema pea ja selle juurde kuuluv üleüldiselt või siis see tomp, mis tal käes on?! OOTA!! See on ju kanaa!!!! Ja... on ta surnud või...? Jah, see võib põhjuseks olla küll...
Tegelikult aga on ju üsna geniaalne idee, panna selga hoopis pealtnäha täiesti normaalne kampsun, kuid kasvatada sinna juurde kriipid vuntsid, lokkis kiharad, kasutada vaid valget tooni ning miks ka mitte, lisada kogu komplekti juurde üks kana, kas elus või surnud, see on juba isiklik valik.


*************


Peale selle on jõulud ideaalne aeg perepiltide tegemiseks ning kui teil ideedest puudu on, siis inspiratsiooniks üks klõps internetiavarustest teile: 




Kauneid jätkuvaid pühi ning olge valmis, sest peagi tuleb ka postitus selle kohta, mida uuel aastal kanda! ;)

Kampsuneid,
Järu & Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!