Sädeledes uude aastasse!

 APPI! MIDA MA UUSAASTAPEOLE SELGA PANEN?!?!
Ära muretse! Stiilisiilid tõttavad ruttu ja annavad esmaabi! (Appi tõttab stiilne viisik meenus)
Ühesõnaga, veel viimase minuti kostüümiideed sinu tähistamisele, olgu teemaks rannapidu, meremehed ja -neitsid või klassikaline maskiball.

Esimene eksemplar näib ju tegelikult isegi üsna normaalne välja, kuid kui nüüd tegelikult sellesse hilpu natuke suurema hoolega süveneda, peab siiski küsima, et misasi see on?! Ma mõistan, et meil kõigil on suur suveigatsus, kuid kas sellegipoolest peab siis kohe hakkama oma peokleiti ujumisriiete elemente lisama? Enda osaliselt paljastamine on selline trend, mis vaikselt tõuseb ja langeb ja natuke moondub erineval viisil - kord selg, kord naba, kord ribid... kes teab mis järgmiseks?!
Samas, kui sul ei ole kodus mitte midagi ning selline stiil meeldib, siis haara oma bikiinid, otsi mõni suurem rätt või rannalina ning mässi endale ümber.

Future is now! Pildist hõngub veidi eelmist sajandit, ilmselt on püütud öelda, et nii näevad kunagi naised välja! Jääme huviga ootama, mil see päriselt juhtub. Hiiumaa suurima uusaastapeo teemaks on maskiball, sama temaatikat oleme märganud Haapsalus ja Viljandis. Palun väga, sellise "maskiga" püüate küll kõik pilgud endale! Et siiski aksessuaarid sobiksid kostüümiga, on ka jaki krae veidi Cruellalikult sädelevaks sätitud. Kindlasti suurim pilgupüüdja sinu uusaastapeol.

Lihtne ja... kas just loogiline, aga siiski, lihtne! Siit tuleb ka postituse DIY uusaastaööks: Otsi kapist kaks suvalist sädelevat kangast, keri endale strateegiliste kohtade ümber. Kinnita...millega iganes, lisa juurde äge (ning miks mitte ka sädelev) vöö ja sa oled valmis! PS! Stiilisiilid ei vastuta riietuste läbipaistvuse või sündsuse eest. Ühtlasi viib see riietus meid ka sujuvalt järgneva kostüümi juurde, mis on tõelisele Arielile. Ülalolev on sissejuhatus selleni ning paari nipiga võid ka meie DIY kostüümist merineitsi-outfiti välja võluda. Edu!
Merineitsi stiil on praegu ka Tallinna kaubamajades väga populaarne. Ülaloleva kleidi leidis Käru New Yorkerist. Tõesti peab tõdema, et kui tahad endale tagasihoidlikku peokleiti, siis on seda raske leida, sest poes ringi käies on GLITTER EVERYWHERE!!, kuid ülalolev eksemplar on suisa next level. AGA kui oled alati unistanud merineitsiks olemisest (ja olgem ausad, suurem osa tüdrukutest on), siis on see kleit ju üsna idekas kehakate ka uusaastaööl, mil nagunii peaksid kõik unistused teoks saama. Petab nii mõnegi merelembelise noormehe ära. ;)

Ka seekord oleme mõelnud meestele. Kuna teame, et meessugupool ei ole nii vaimustuses kõigest helkivast ja sädelevast, erinevalt naistest, oleme leidnud ka veidi tagasihoidlikuma, kuid siiski efektse kostüümi. Pits on moes ja mis peamine - pits on pidulik! See punasevaiba külaline on veel eriti huvitavalt mänginud alt läbikumava aluspesuga, kandes, erinevalt eeldatavast mustast, hoopis valget värvi boksereid. Kuna meestel siiskis mingi edevuse (blin-blingi) geen on olemas, siis on pildil olija selle kavalalt sobitanud kingade pannaldesse. Samuti on kingad ise efektse kujuga ning sillerdavast läikivast materjalist - pilku püüdvad ja originaalsed! Ning väike läikiv ridikül ja mustad sokid lõplikuks viimistluseks. Detailideni läbimõeldud!


Siinkohal saavad meie nõuanded 2014. aastaks otsa. Meil oli lõbus, loodame, et ka teil veidikene ja Stiilisiilid lähevad nüüd ise ka seda veel lahedamat aastat vastu võtma. Ka 2015. aastal ootame jätkuvalt teie stiilileide ja -nõuandeid ning muidugi üritame ise tuhnida suures moemaailmas pärlite otsinguil. Seniks aga võtke uus aasta vastu täpselt nii, nagu soovite, jooge end laua alla (või baarileti peale), võtke klaas kihisevat ja istuge kodustega või vaadake ilutulestiku mõne pilvelõhkuja katusel õhtukleidis. Kõige selle juures soovitame siiski sündsuse piiridesse jääda. ;)
Meie soovime kõigile veel stiilsemat ja säravamat aastat kui praegune ning näeme varsti!
Järu ja Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!