Rannarõivaid karnivooridele, herbivooridele ja teistele

Helou!

Suvi on nüüd peaaegu läbi, kuid tundub, et tal on meile veel soojemaid ilmasid varuks. Kõigil on kindlasti bikiinid ja muud ujumisriided kapis juba suvega tolmukorra alla sattunud, mistõttu soovitame kindlasti enne suve lõppu kõik need uuesti välja kaevata! Pärast seda toredat postitust äkki pole kartust ka oma julgemaid veeürpe kaaskodanikele demonstreerida. Hakkame pihta!


Suvekuumadega on tõeliselt raske kanda tumedavärvilist riietust. Heleda riietusega on aga see jama, et midagi katsuda ega puutuda ei saa, muidu on riided räpased ja jälle vaja vahetada. Siin aga ei tundu see probleemiks olevat, kuna noh, nende kohtade peale, kus võiks midagi peale ajada või midagi juhtuda, on lihtsalt välja lõigatud. "Lõikame augud välja!" nagu kunagi lapsepõlves meile naljatleda meeldis. Veel tundub mulle, et iga hetk "vupsab" kõik sellest kostüümist välja...
Mida edasi, seda napimaks. Julge naise rind on päevitusrantideta, seda muidugi, aga kui tunned, et sa siiski liiga julge pole, siis see vist on paras alternatiiv. Ise ütleks muidugi, et selle asja kandmiseks peab julgust veidi rohkem olema, kui alastuseks. Eks see ole igaühe enda otsustada!



Eelmine ujumisriie meets disainielemendid. Või liiga suur alumine bikiinide osa. Kuhu siis ikka neid paelu siduda, kui mitte õlgadele?! Edu teile muidugi selle asja selga saamisega, usun, et see on sama raske, kui kõrvaklapijuhtmete lahti harutamine.
Ogadega kaetud riidemood on üks väga.. huvitav mood. Varasemalt oli see vaid punkarite pärusmaa, kuid nagu näha, siis jagub ogasid nüüdseks tõesti kõikjale. Mina isiklikult pole julenud ühtegi taolise kaunistusega riideeset seetõttu soetada, et kindlapeale suudan kas ennast või enda läheduses viibijaid nendega kuidagiviisi vigastada. Sama võib juhtuda ka ülalolevate bikiinidega. Loodetavasti need, kes on harjunud bikiine riiete all kandma, neid selga pannes kedagi kallistama ei torma. Ouuch..
(PS! Tsekkige selle modelli ülivinget keskkoha photoshoppi)



Nagu tänases postituses juba õppinud oleme, saab nööridega väga palju "moodi" teha. see siin on järgmine näide. DIY projekt! Võta palju nööri, seo see suvaliselt igatpidi kinni ja ongi sul uus uhke ujumiskostüüm olemas. Meenutab lapsepõlve moeshow'sid, kui kardinad ja muud hõlstid sai alati paelakestega kinnitatud õigetest kohtadest, lõpuks kattis rohkem nöör kui kardinad.

Tagasivaade moeajalukku ja leiame sellise toreda bikiinikomplekti. Veidike palmipuu vibe'i on tunda, kuigi tumepruunid kookospähklikoored on asendatud veidi mugavama riidest variandiga. Igati mugavam, ma eeldan. Kuna veel meenutab ujumisriiete ülemine pool ka prille, võib kandjal tekkida probleeme meeste noomimisel lausega "My eyes are up here.." Are you sure??

Sai ka ennist mainitud, et nende nööridega võib asi väga keeruliseks minna. Pakun, et neiukestel on seljataga raske öö ning mõistetavalt ei jaganud pea hommikul väga selgelt, mispidi need rannariided nüüd selga käivad. Viga, mida igaüks meist võib teha. Loodame, et teil siiski sellist apsakat ei juhtu ja kui ostate endale nöörikeste-paelakestega bikiinid, siis loete ilusti kasutusjuhendi ka läbi.

Meenus viimane stseen "Kalapoeg Nemo"-st, kus kõik akvaariumikalad olid oma kilekotikestega merre jõudnud, vaatasid nõutult ringi ja laususid "What now?" Pakun, et iga kord, kui nende bikiinidega merre sulpsatada, küsivad nood kalakesed kotikestes sama.


Sildikesed räägivad pildil enda eest. Biolagunevad Bikiinid on päris armas sõnamäng juba ja ilmselt oleks ka hea reklaamlause. Pakun ka, et tegemist võib olla vastudemonstratsiooniga Lady Gaga kunagi laineid löönud lihakleidile, millega Emakoletis ("Mother Monster") 2010. aastal MTV Videoauhindade jagamisel esines.

 Taaskasutus maksimumlevelil. Maa alla sigade peitmise hea alternatiiv, kasutame neid moe loomisel! Kui nüüd aga tõsiselt rääkida, siis selline asi vähemalt näeb üpris õõvastav välja ja hetkeolukorda sigadega arvesse võttes ei tasuks selle üle isegi nalja teha. Loodame, et tegemist on siiski mingi kunstiperformance'ga ja keegi sigadega rindu katma niipea ei kipu. Nagu postitus näitab, on selleks ka massiliselt muid võimalusi!

Põhiline on siiski praeguseid kuume suveilmu arvestades kõige tähtsam juua piisavalt vett ja kanda päikesekreemi, kui kavatsete end päev otsa õues praadida. Muu on juba teisejärguline. Head viimaste suvepäevade nautimist Stiilisiilide poolt! :)

Järu ja Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!