Joonista mind kauniks

Tätoveeringud on asjad, mis on teatud inimeste hulgas populaarsed ja teiste seas vihatud olenemata hooajast. Meie oleme kokku kogunud mõned mitte nii säravad näited, mida selle imelise kunstivormiga peale saab hakata.

Alustame värvilistes toonides:

Traksid on riietuselement, mille populaarsus on pidevalt vahelduvas tõusus ja languses. Kui oled aga eriti suur trakside fänn, siis milleks nende peale igakord, kui need taas populaarsed on, uuesti raha raisata, kui on võimalik need ka endale peale tätoveerida! Ainuke jama on sel juhul see, et pluusi alt need välja ei paista... aga siis ongi põhjust soojemasse kliimasse kolida! Lisaks selllele tätoveeringule võid veel mõnedega tutvuda selles postituses - kliki mind!

Igalühel meist on aegajalt tunne, et ei jõua kõike jälgida, mis maailmas toimub. Siin on aga ideaalne lahendus - lisa silmapaar! Lisaks on see ideaalne selleks puhuks, kui sulle ei meeldi inimestega vesteldes neile silma vaadata, nii saad oma päris silmad lihtsalt sulgeda ning las nad siis vahivad neid põski sul seal. Veel ebaõnnestunud juhtumeid - kliki mind ka!

Selfikultuur on nagunii üks väga... ee.. huvitav kultuur, mida siis veel selfitätoveeringutest rääkida...

Kaks pead on ikka kaks pead! Veel imelisi kunstiteoseid - kliki seda!

Langeb umbes samasse kategooriasse, kui slängisõnavara rikastanud "No ragrets" filmist "We're the Millers". Teadmised on tõesti võim. Google on ka vahel päris võimas. Võib-olla peaks seda vahelduseks tätoveeringu omanik kasutama.

Motivatsioonitsitaadid või laused peavad ikka aeg-ajalt varnast võtta olema, miks mitte siis neid endale kehale kanda, et ikka kogu aeg silma all oleks.

Väga huvitav otstarve kasutule kehaosale...

Kuigi paljud võib-olla pole lähemalt tutvunud Ameerika lasteluuletustega, siis üks näeb välja selline, kuidas iga varvas läheb ise kohta. Kes läks poodi, kes turule, kes voodisse. See suur varvas läkski päriselt turule.

Ega need kaenlaalused just maailma kaunimad asjad küll pole, aga kas see poolekslõigatud sibul selle nüüd kaunimaks teeb... eks igaüks teab ise!

Kulmud on asjad, millest võiks lausa eraldi postituse teha. Nendega saab igasugu huvitavaid asju teha - näiteks need endale tatoveerida ning unustada igaveseks tüütud täitmised, kammimised, joonistamised ja muu selline. Milleks tätoveerimisel piirduda klassikalise kulmukujuga - olgem spontaansed ja loomingulised!

THUG LIFE!!

Viimase tätoveeringu imetlemiseks pane esmalt mängima allolev lugu

Kuula lugu nii kaua, kuni oled kõikidesse allolevatesse kastikestesse linnukese teha:

Postituse moraal: 
Enne tätoveeringu tegemist:
• kontrolli oma õigekirja oskust, kunstioskust ja noh üleüldiselt mõistuse seisukorda
• veendu tätoveerija kirjaoskuses, kunstiandes ning jällegi selges mõistuses
• või siis nagu meie moto ütleb - kanna välja, kui suudad!


Kas sinul on mõnda ebaõnnestunud tätoveeringu lugu?


Järu & Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!