Kinganädala kokkuvõte: Optilised illusioonid

Heihei!

Meie kinganädal ongi õnnelikult ja märkamatu kiirusega lõpuni jõudnud. Tahaksin siiski teha veel ühe kokkuvõtva postituse ning tutvustada veel mõnda huvitavat jalavarju. Kuna Järu oli seekord niivõrd produktiivne ei jõudnudki mina ühtegi täiesti ise kirjutatud postitust teha. Vähemalt kumbki meist on asjalik!
Seega, võtan nüüd ka ennast kokku ja kirjutan siia midagi veel.

Mulle on alati igasugused optilised illusioonid väga meeldinud, tänagi tutvustan teile mõnda kantavat optilist illusiooni.

Esmalt siis sellised tegelased. Mõtle, kui naljakas oleks, kui tänaval tuleks keegi vastu kingadega, kust paistab justkui kohvi välja voolavat. Tegelikult võib vaatepilt isegi päris vinge olla. Siin kohal peab ainult lootma, et hommikukohvi kõigil joodud on, sest need ometi joodavad pole ning isu tekkida ei tohiks. ;)


Teisena jäid mulle silma aga sellised kingad. Vaadates ülemist pilti ei saagi nagu aru, millega tegu, kuid nähes pilti, kus kingad jalas, on kõik selge. Selliste kingadega oleks nii vinge tänaval kõndida ja teiste reaktsioone jälgida. Tegelikult näeb ju pildil vähemalt päris reaalne välja, et talla küljes ongi üks rõve veniv hubba bubba näts.

Või mis teie arvate?
Ma loodan, et vähemalt keegi leidis endale meie väiksel kinganädalal pisut lõbustust. Oleks hästi vinge, kui te meile ka joonistaksite & kribaksite, et millised kingad kõige retsimad olid ning millised ehk isegi jalga paneksite. Kui oma nime alt kirjutada ei julge, siis on võimalus seda ka anonüümselt teha. ;)

Et lihtsam valida oleks, siis kõik selle nädala postitused -
Esmaspäev
Teisipäev
Kolmapäev
Neljapäev
Reede
Laupäev
Pühapäev

Suve täis stiilseid kingi,
Käru ☺

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!