Kinganädal: loomapäev


Tänases postituses kohtub mood loomadega! Kui panna pinterestis otsingusõnaks animal shoes, tuli üllatavalt palju väga huvitavaid vasteid. Toome siis siia mõned näited säravamatest pärlitest. On imelikumaid ja on ka täitsa kingade moodi jalavarjusid. Nautige ja valige lemmikud! Millised paneksid jalga ja millised mitte mingil juhul? Jäta meile kommentaar!

Kas teie pole vahel vaadanud kitsekesi karjamaal ja mõelnud, et ooo, kui saaks vaid kanda nende kapju? Polegi või? Veider... Mõni inimene on seda ilmselgelt teinud, sest järgnevad kingad on just selleks, et sarnaneda nende kabjalistega neil lopsakatel rohuväljadel. 
Paremal juhul on need tehtud mõne näidendi, näiteks Hunt ja seitse kitsetalle, tarbeks.
Enam ei pea ükski naine kadetsema siresäärseid kitsekesi!
Kunstküüned on üsna populaarsed aksessuaarid, aga vahel sooviks nagu midagi varbaotsa ka toppida. Kui varbakunstküüned pole päris sinu teema, siis need metsikud küünistega jalavarjud on just Sulle!

Äkki meeldivad Sulle hoopis seksikad punase tallaga Louboutinid? Ning samal ajal ajad taga looma looki? Nüüd on sinu aeg rõõmustada, sest just järgnevad kingad on loodud sinu kõige pöörasemaid soove rahuldama.
Elas kord üks mees, kes vaatas ühel suvisel hommikul ringutavat koera ja mõtles "Hmm, kui ta seest tühi oleks, saaks teda jalaotsas kanda!" Koera näol oli ilmselt chihuahuaga või mõne muu kääbuskoeraga, mehe näol ilmselt mõne segase kunstiinimesega. Mõeldud - tehtud. Vähemalt võib kindel olla, et see mees teeb käega rohkem kui kärbsepesa, mitte ainult suuga suurt linna!
Auh!
Baleriinad on praktilised, mis on samal ajal pidulikud, viisakad, lihtsad, mugavad ja palju muud. Kui sa aga vahel tunned, et riietusest jääb midagi kiisulikku puudu, et olla 100% miisu, siis meil on loomulikult lahendus olemas! Ma loodan, et sa meis ei kahelnud.
Mjäu
Linnu fänn? Topise fänn? Tahaksid midagi uudset? Võib olla oli sul mõni armas papagoi või mõni muu lind, kes otsustas, et tema eluaeg saab otsa. Sina aga tunned, et kohe üldse ei tahaks linnukesega veel hüvasti jätta? Mis siin ikka! Leia teinegi lind, lase neist teha topised ning tuuni nendega oma kingad, mitu probleemi kohe lahendatud. Peale selle, sobivad need ideaalselt isikupärasteks pulmakingadeks!

Koertest me juba rääkisime, kuid nende sugulased, hundid, on ka ühed imelised loomad. Pealegi, kui sulle meeldivad hoopis jalanõud, mis näevad välja natuke hapramad, näiteks portselani imitatsiooniga, siis ootavad need hundikesed sinu päkkade otsa hüppamist!
See on tänaseks kõik. Kirjutage ja joonistage meile! ;)
Järu & Käru!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!