Kinganädal: oled sa kindel?





Ilmslet mõtlete, et täna oleme kingapildi mõne teise arvutis oleva pildiga sassi ajanud, aga peame teatama, et te eksite! Esimesel pilgul ei saaks arugi, et tegemist on kingaga. Aga see teeb selle ainult ägedamaks. Selle saab panna endale riiulile ja seda ka esitleda modernse kunstina, mida see kindlasti  ka on. Kui majas on väikeseid lapsi, siis leiavad ka nemad neile kingadele kasutust, näiteks väikeste tegelaste liumäena.

Värvgi on antud kingadel lummav, heleroheline on igati in ning see roheline on veel piisavalt hele, et natuke silma kinni pigistades mündirohelisekski pidada.

Tahaks väga näha, kuidas need jalas välja näevad ning kas nad on ka mugavad. Kui keegi sattus nendest kingadest väga vaimustusse, siis andke aga heaga teada, kuidas oli! Tõenäoliselt võtavad sellise kujundusega kingad ka vähem ruumi, mis on ju alati boonus, teades, et meil, naistel, riidekapis seda ikka aegajalt napib.

Veel tänasesse päeva ka välislugemist (see on ka ühtlasi link, kust me selle imelise kinga leidsime): http://xeontribe.com/appealing-weird-shoes/

Nautige!

Teie Järu ja Käru


CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!