Kinganädal: Kingpool, vaata siia!

Kas mäletate Naksitrallides Kingpoolt, kellele meeldis oma jalanõudel otsad ära lõigata? Tegi ta seda sellepärast, et varbaid liigutada saaks. Õnneks on aeg edasi läinud ja meil on Kingpoolele uudis: siin on jalavarjud, millel ta ei pea otsi ära lõikama, aga saab ikkagi varbaid liigutada!



Mis on veel imeline, nendel...sussilaadsetel asjadel on päris palju igasuguseid padjakesi, mis pakub kindlasti igal sammul naudingut ja paitab sinu jalakesi. Need plätud nende sussikeste all on lihtsalt... et oleks veel kaunim.

Mina, Käru, mäletan, kuidas väiksena ma üldse ei mõistnud, et miks pole loodud varbaplätude jaoks sokke, kus ainult suur varvas teistest eraldatud ning ülejäänud siiski koos. Minu briljantse äriplaani purustas kildudeks hetk, mil astusin Tallinna linnas Seppälä poodi ning pidin oma silmaga tõdema, et keegi jõudis minust ette... Kurb, kuid ma võin õnnelik olla, et nende jalanõude puhul on kõik probleemid lahendatud. Nende näol on sokid-varbaplätud-jalanõud all in one! Mida veel vaja?

Probleem võib aga tekkida siis, kui sa oled pärit Lätist. Me ei taha üldse haavale soola raputada, kuid me kõik teame, et LV teie autode numbrimärgis märgib Lisa Varvast. Neil jalanõudel kahjuks lisavarbale mõeldud pole... ehk aga leiate kellegi, kes on valmis teile tellimustööd tegema, õnneks on kõik võimalik ja maailmas on väga toredaid inimesi. :)

Meie ei leia nendel jalavarjudel ühtki halba külge, nii et kui teie, kallid lugejad, oskate paar sõna sekka öelda, tehke seda hea meelega. Homme juba uued!

Lisavarvasteta Järu ja Käru 

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!