Kamuflaaž

Kõik on ju ometi nõus sellega, et riietutakse pigem silma paistmiseks, kui ära peitmiseks? Paneme ilusad riided selga, et olla ilusad (ja mõned neiud või noormehed panevad parimad riided selga ka selleks, et kelleltki tähtsalt teist pilku saada) ja ennast kehtestada teiste seas. Meie blogigi kirjutised hõlmavad enamasti isikuid, kelle rõivastus vähem või rohkem välja paistab.
Täna aga ei räägi me tegelikult üldse sellest, vaid sellest vähesest vastupidisest, kus inimesed üritavad oma rõivastega hoopis tausta sulanduda. Eestikeelselt nimetatakse seda kamuflaažiks. Toome näiteid nii õnnestunutest kui ka mitte nii hästi välja kukkunud sulandumistest.

Esiteks: Klassikaline camo.



Selle peitumise loeme õnnestunuks. Tuleb välja, et kõige tuntum metsa peitumise muster töötab ka moderniseeritud maailmas. 5+!

Kuigi see vana hea muster töötas selle imepärase diivani peal, on praeguses keskkonnas raske sellega kuhugi sobituda. Inimesed on aga leidlikud ja toome siis näiteid moodsamatest kamuflaažidest. Vahel aga ei lähe sulandumine nii hästi, kui võiks arvata. Esiteks toomegi näiteid mõningatest ebaõnnestumistest:

 Pilt allkiri ei vaja edasist kommenteerimist.


On näha, et vaeva on nähtud (nii kardinate kui kleidiga), kuid meie, nägijad, saame ju aru, et tegu on peaaegu täiesti erinevate mustritega! Siiski anname paar plusspunkti taustvärvi, valge, sobitamise eest. Arenguruumi siiski on.

Nüüd liigume kamuflaaži musternäidiste (pun intended) juurde!
























Ega sõjaväepoisid siis papist tehtud pole, ka nemad liiguvad keskkonna ja aastaaegadega kaasa. Vasakpoolsed, mulle tundub, on oma jakikesed otse poelettidelt hankinud, olen päris kindel, et H&M-ist või mõnest teisest kiirmoeketi poekesest võib leida peaaegu identse jakikese. Ja parempoolne, jällegi, pildi allkiri ise on naelapea pihta.



















Ilmselt on see postitus just kuulsustele suunatud, kes on pidevalt kimpus jälitavate paparatsodega. Kaks Hollywoodi tähte näitavad teed siinkohal: Kim Kardashian viibib küll esimesel pildil veidike taustkeskkonnast eemal, see on toodud eraldi välja kõrvalseisval fotol diivanist. Kõik, kes näeksid Kardashianit sellel sohval lebotamas, arvaksid, et nad on mingite droogide mõju all. "Jou mees, seal on ju hõljuv Kim Kardashiani pea!". Stiilisiilide poolt korralik viiepoiss.
Ka Ryan Gosling ei jää sugugi maha. Peidaks ta veel pea ka ära (tundub, et selle riideesemega on see võimalik, vastupidiselt Kimi väga keha kallistavale kleidile), kaoks ta täielikult! Kuid tähelepanelik Stiilisiil märkab, et tegelikult on Ryani muster valetpidi. Loodan, et keegi, kes selle foto jäädvustas, mainis seda ka härrale endale. Aga jällegi, väga kaval lüke ja soovitame kõigil siit õppida: äkki ei peaks tapeet ainult seina peale jääma?

Ning viimasena leidsime armsa interneti abil ka näite, kes on meie meelest kõige oskuslikum taustkeskkonnda sulanduja! Lausa maaliline, kui nii võib öelda.


Siinkohal lõpetame tänaseks. Äkki leidsite ideid tulevaseks Halloweeniks (ilmselt ei leidunud peale Kimi kedagi peol, kes oleks diivani kostüümis kohale ilmunud), võib-olla kasutate saadud oskusi peitusemängus. Mõnikord on ju kasulik ka taustkeskkonda sulanduda! Hetke sügisene ilm oma värviliste lehtedega annab igale inimesele võimaluse end ära peita. Kui arvate, et teie sulandumine eriti õnnestunuks kujunes, jagage seda ka meiega kindlasti!

Lõpetuseks üks tore vana nali kamuflaaži kohta:


Järu :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!