Stiilseimad rebasekutsikad

Ayo Stiilikunnid!

Oleme oma blogi täiesti unarusse jätnud ning kipume Jareliga piinlikusest maaalla vajuma. Enne, kui pealaeni maaall oleme, parandame seda viga ning proovime kõigile stiilsetele edastada ühe vinge postituse.

Jareli on suundunud Eestist natuke kaugemale, meie naabrite juurde Rootsi, oma stiili avastama, kuid mina olen veel endiselt kodusaarel. Sellegipoolest pole kodusaarelgi stiilsust vähemaks jäänud. Mõni aeg tagasi (täpsemalt 13 päeva) toimus meil üks tore üritus nimega Rebaste retsimine (ametlikumates paberites ilmselt Rebaste ristimise nime all), kus mina olin abituriendi rollis ning sain oma armsaid repsusid korralikult proovile panna. Loomulikult valisime neile kõigile võimalikult stiilsed riided ka selle tarbeks. Täna näitan teile mõnda parimat pala.


Siin nad on, Kärdla Ühisgümnaasiumi valik stiilsemaid rebaseid 2014:
Antud rebasetüdruku peal on hästi kasutatud kõvasti vaeva näinud, kuid sellegipoolest edust kaugele jäänud, sportlase stiili. Riietusest on näha, et sport on hingelähedane, kuid teades, et see palju sisse ei too, on nooruk kinni hoidnud oma parimast lapsepõlve spordikomplektist. Püksid on pisut kukekaks jäänud ning üks säär rebenenud, kuid mis peamine - lähevad endiselt jalga. Mulle meeldib eriti see roosa jalakaunistus-haavaside. Stiilne ning praktiline üheskoos!
Lühikeseks jäänud varrukad on kavalalt parandatud vana kampsuni küljest lõigatud varrukatega või ehk on need koguni ise kootud?
Ideaalne värvilahendus ning nagu kirsiks tordil on pähe tõmmatud triibuline mütsike, mis kahtlematult on kõnealusega juba aastaid käsikäes käinud. Järelkäru annab 6 punkti

Selle.. tegelase... puhul ei teagi, kust alustada. Tegemist on ilmselt mõne eksootilise rebaseliigiga. Vaadates mütsi, võiks arvata, et iirlane. Salli järgi, et tuleb Istanbulist. Võib olla ongi tegemist nö kameeleoniga, kes palju rännanud ning suudab ennast iga koha stiiliga kohandada. Värvidekombinatsioon on jällegi hästi tabatud - tumerohelised ning sinepi kollased toonid täiustavad üksteist nagu rusika poolt silmaauku jäetud sinikas. Prillid ning müts on kõigi vaieldamatud lemmikud - omapärased, silmapaistvad ning värvikad. Tõenäoliselt ei ole tegemist tagasihoidliku rebasega, marutaud on täiesti võimalik, arvestades, et sel juhul loomad kõvasti julgust ning enesekindlust juurde saavad. Rääkides enesekindlusest, siis sellelt pildilt õhkab seda lademetes. Ka vuntsimoodi on too rebaseplika enda järgi kohandanud ning moodsa vuntsi asemel on tal hoopis enda välimuse täiustamiseks väike tüügas lõua otsas. Briljantne! Järelkäru annab 8 punkti

 Pildil nähtaval poisil olid vaieldamatud terve sündmuse kõige stiilsemad püksid. Siin ei teagi, kuidas öelda, kas 70s coming back või on sündimas vanast moevoolust uus. Kahjuks on antud pildil riietuse ülaosa varjatud ning selle kohta jäävad kommentaarid hetkel puudu. Mähe peas on väga praktiline valik juhuks, kui ilm peaks olema vihmane. Vihma meil ei tulnud, kuid tuli palju muid vedelikke, mida samuti mähe veidi imada suutis. Järelkäru annab pükstele 5 punkti, kui ülakeha ka näha oleks, saaks rohkem.


Too poiss on oskuslikult kasutanud karges sügisilmas hommikumantli põhimõtet - anda sooja. Geniaalne on veel see, et tänu sellele valikule ei pea hommikul palju vaeva nägema ning terve päeva on tunne, justkui oleksid veel pehmete linade vahel. Kuum on ka mantli muster, mis koosneb armsatest multikategelastest Snoopydest - mehed, ärge kartke näidata oma pehmet külge!
Tore on see, et poisil on kõik läbimõeldud ning üllatused varuks, mida saab järeldada paremal oleva paljastava pildi puhul. Efektsed elektrisinised rinnahoidjad suudavad nende mitmete kihtide all kindlasti iga uudishimulikku üllatada ning ei pea üldse kahtlemagi, et positiivselt. Kahju on ainult sellest, et värvidekombinatsioon kipub natukene silma riivama. Järelkäru annab 5 punkti.


Selle rebase puhul võite arvata, et ma päris erapooletu pole, kuid ma annan endast parima. Üritasin välja minna klassikalise rebase karvale väikese twist'iga. Seetõttu katsin teda mustaks toonitud karvaga, millele on oskuslikult jäetud peale originaalkarva leegimotiivid. Et ta ära ei unustaks, et on siiski naisrebane, panin pükste peale veel ruudulise kleidikese, samuti meeldis mulle selle juures sobiv värvikombinatsioon. Pluusi all on veel tegelikult Dolce & Gabbana kivikestega kaunistatud tressipluus, mida sellel pildil kahjuks näha ei ole. Külma ilma saabudes hakkavad meid külastama erinevad põletikud - kõrvapõletik, ajupõletik jne - seetõttu kindlustasin ta juba varakult ühe sooja mütsiga. Kuna antud tegelasel oli peale uhke saba veel eriti uhke karvakasv peapiirkonnas, ei tahtnud ma seda mütsiga ära varjata ning seetõttu augustasin mütsi ning augu abiga moodustasin uhke soengu. Meik on samuti tüdrukrebastele oluline, eriti teismeeas, seega katsin tema huuled tumelilla tooniga. Värvimisel üritasin saavutada võimalikult ideaalset huulekuju, usun, et tabasin kümnesse. Kulmud võõpasin üle heleroosa sädeleva silmapliiatsiga. Hinnangut siinkohal ei anna, võimaliku ebaõigluse tõttu. 

 Esmalt jääb silma see, et rebasepoiss on truuks jäänud oma tõelisele karvkattetoonile. Siit plusspunktid, sest tänapäeval on endaks jäämine väga IN! Ideaalseks näiteks sellest, kuidas rebased võivad ka teiste loomadega läbi saada on tema sõprade selfiedega kaetud lihtne käekott. Looduslähedust ning oma koduuru armastust rõhutab sõnajala leht, mis on taaskord praktilise mähkme vahele pistetud - see on üheskoos tähenduslik ning dekoratiivne. Ma eeldan, et see, mis tal ees väljapunnitab, on rinnalihas, mis tähendab, et tegemist on äärmiselt sportliku repsuga. Kõige tipuks katavad tema kätt sügava tähendusega tätoveeringud. Tubli poiss! Järelkäru annab 9 punkti


Tegemist on lihtsa rebasemaailma hipsteriga. Nabani püksid ning triibuline särk, mille peale on tõmmatud kollane topp ja viimaseks kihiks veel lihtlabane pastelltoonides triibuline kampsun. Kõige selle peale paar efektset detaili - sinine vöö, mustad sädelevad prillid ning mähe. Samuti on ta värvidega läinud hoopis teise äärmusesse, unustades oma loomulik päritolu. Palju muud polegi vaja öelda. Järelkäru annab 7 punkti


Taaskord pean jääma erapooletuks. Sellegipoolest tahaksin ära mainida pealmiseks kihiks oleva jaki, mis demonstreerib füürerilikku uhkust ning selle uhkuse kannab ta välja, justkui ta ise olekski üks paras rebaste Hitler. Müts, mis päeva lõpuks küll juba pardinokaks on vajunud, on praktilisest kummimaterjalist, mis tähendab, et hoiab pea kuivas ning on kergesti puhastatav. Selleks, et jätta muljet, et nad on õed, kuid mitte kaksikud on enamus detailid mu rebastel erinevad. Sellegipoolest on stiilides sarnast maiku, mistõttu on too repsu jaki all on samuti peidus üks efektne leegimustriline triiksärk. Pildilt välja jäänud jalgade ümber on helesinised säärised, mis on ümbertöödeldud vana kombeka käistest - need on selleks, et tuua kontrasti ühtlasesse värvidemängu. Hinnang jääb ebaõigluse hirmus andmata
Esiplaanil olev rebane on väga oskuslikult kaetud pika musta siidise kleidiga, mida ilustavad veel hõbedased särbud. See riietus on minimaalne, kuid efektne ning kaval - mitte ühelgi soovolinikul ei tohiks siin tekkida probleemi sellega, et mehi riiete kandmisel diskrimineeritakse. Ei saa mainimata jätta rebase käpalihaseid, mida see kleit ideaalselt rõhutab ning võib isegi julgelt väita, et muudab need visuaalselt suuremaks.
Tagaplaanil on samuti üsna asjalik tegelane, kelle kuldsed värvitoonid on väga mõjuvalt omavahel sulandatud. Täpselt figuuriga sobivad leopardinahksed retuusid küll võivad tekitada teistes loomariigikaaslastes veidikest vastuolu ning viha, kuid me kõik ju teame, stiilsus nõuab ohvreid! Järelkäru annab kahe peale kokku 10 punkti.



Siin ongi lühikokkuvõte meie stiilseimatest rebastest. Tegelikult oli veel väga palju säravaid tegelasi, keda kõiki ei õnnestunud õige külje alt pildile saada, et nende stiili efektseimad detailid välja võiksid tulla. Milline on Sinu lemmik rebane? Ehk on sul endal mõningaid vingeid pilte oma rebastest või endast rebasena! Kui nii, siis jaga meiega ka!

Lisaks proovime lubada, et blogime natukene tihedamini. No näiteeks korra nädalas. Või kui see välja ei tule, siis ehk vähemalt kord kuus ikka tuleb! :))


Jäägem stiilikunnideks,
Käru :P

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!