Girls just wanna have fun

Helõu evribodi!

Enne kui sa postituse sisusse süüvid palun ma väga viisakalt, et sa paneksid eelnevalt mängima alloleva loo.


Eeldatavasti on kõik selle blogi lugejad selle muusikalise palaga juba tuttavad. Nooremad teavad ilmselt seda, et hei, see oli ju seal selle "vanainimeste" raadio reklaamis! Kui seda ka ei tea, siis mul on väga hea meel teile tutvustada 80ndate popdiivat Cindy Lauperit oma kõige kuulsama lauluga Girls just want to have fun.



Tegelikult me muidugi laulust siia rääkima ei tulnud. Küll aga tahaksin tutvustada teile ühte tegelikult nüüdseks juba üsna vana leidu oma armsast pae tänava kaltsukast. Laul sellepärast, et veelgi rohkem võimendada too riidehilbu sõnumit ning ehk veelgi rohkem tugevadada seda what momenti, mis minul seda nähes tekkis.


Pikalt mõtlesin, kas üldse oleks siivas seda pilti siin jagada, kuid viimaks leidsin, et ma ei saa endale hoida seda, mis jaburusi inimesed kannavad või veel hullem, toodavad. Tegemist on nimelt maikaga. Maikad on toredad, nad on kohe nii väga toredad, et vahel pead endale nende toreduse tuhinas meelde tuletama, et ei, sul ei ole vaja 30t eritoonis maikat. Aga see selleks.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Siin see kurikuulus maika on:



Minu esimene reaktsioon oli, et "Oohh, Girls just wanna have fu...waaait.... WHAAAAAAT!?!?!?" ja sellele tõenäoliselt järgnes üks ebanormaalsuset tingitud naerukramp.

Ma tahaksin siiralt loota, et inimeste, kes seda kannavad, puhul on tegemist lihtsalt nendega, kes on inglise keeles suhteliselt võhiklikud ning ei oska aimatagi, mis sõnumit oma rinnal kannavad. Vabatahtlikult sellise kirjaga linna peale minek on kas siis väga otsene märk meeleheitest või lihtsalt äärmiselt lõtvadest elukommetest. Tegelikult vist mõlemast ja sellist elustiili ei peaks pooldama meist keegi.
Vahel on mul neist vanemaealistest kaltsukatädidest täitsa kahju, sest nemad ju ei või iial teada, mida need fraasid ja pildid neile toodud riidehilpude peal täpsemalt tähendavad. 


Noh, muidugi võib seda pluusi ka läbi huumoriprisma vaadata, mida me tegelikult siin ju teha üritamegi ja kui nii vaadata, siis on tegemist ikka ühe halenaljakalt absurdse pluusiga.



Teeme väikse rahvaküsitluse ka! Kas sina oleksid valmis sellist pluusi kandma? Võid oma valikut ka põhjendada, mida huvitavam põhjendus, seda rohkem me naerda saame! ;)


Tsutsufrei siilikad!
Käru

PS! Postitus valmis tegelikult juba nädalavahetusel, seega oleme seni suutnud hoida oma lubadust "üks postitus nädalas"! ;)

CONVERSATION

5 stiilset märget:

Jareli ütles ...

Ainus loogiline selgitus sellele, mis ma leida suudan (ja mis on tegelikult ju isegi täitsa tore, on mingi sotsiaalse teavituse kampaania tarbeks toodetud maika :D
Aga no, mida ühel tüdrukul veel siis eluks vaja!

Anonüümne ütles ...

Ma ei mõista, miks on halb, kui tütarlaps käib ringi särgiga, kus on öeldud, et girls just wanna have SAFE SEX? See on kõige õigemat sorti seks üldse! Alustades sellest, et turvaline seks ei ole ainult kondoomi kasutamine vaid ka see, kui sa saad oma partnerile igal hetkel öelda, et kuule, siiski ei! Ja su partner austab su soovi.
Pigem just SELLIST elustiili kõik pooldama peaksidki! Ma saaks aru teie pahameelest, kui kirjas oleks, et girls just wanna have dirty sex vms, siis oleks ja veidi imelik, aga tõesti, öelda, et safe sex on elustiil, mida keegi elama ei peaks? Kuidas palun?!

Anonüümne ütles ...

Kuna mina postituse kirjutasin, siis vastan ka. :)

Esmalt mainin ära, et me ei ürita siin blogis kedagi kuidagi kallutada, vaid teeme seda siiski ainult huumori pärast ning see särk, olgem ausad, on sellegipoolest üsna absurdne.

Partneri austamise osaga olen vägagi nõus.
Põhjus, miks mina leian, et sellise pluusiga ei tasu ringi käia, on see, et see küll kutsub üles turvalist seksi harrastama, kuid samas saadab kaudselt sõnumi, et "muidu võid, peaasi, et kummi kasutad". Eeldades, et kondoomi kasutamise promomise eesmärgil on see pluus toodetud (mida võib järeldada ka pluusil olevast kujutisest). Pigem võiks siiski pluusidel olla sõnumid, mille tagamõte oleks stiilis, et ühe partneri omamine on kõige lahedam ja õigem. Või siis kõige lihtsam oleks jätta sellised sõnumid riietele üldse lisamata.

Anonüümne ütles ...

Aga miks seks sinujaoks niivõrd tabuteema on? Miks ei võigi neiu mõelda, et sooviks täna õhtul kedagi leida, aga ainult turvaline peab olema? Miks üheöösuhe on vale sinumeelest? Seniks, kuni kõik on turvaline, on see iga inimese enda asi, mida ta teeb. See, et inimene mõtleb, et oh, täna sooviks küll kellegagi koos olla vaid seksi eesmärgil, see ei tee temast halba inimest või lõtvade elukommetega. Tõsi, kui asi on regulaarne, võib imelikult vaadata, aga üldiselt, kallis inimene, käi ükskõik millisel seksuaalkasvatuslikult koolitusel ja sa kuuled söögi alla ja söögi peale seda, et SEKS ei ole TABU, seks on normaalne, seda võib teha iga inimene nii tihti, kui ta soovib, aga oluline on see, et oldaks turvalised.

Ma olen nõus sellega, et särk on veidi absurdne ja seda kanda oleks vast veider, aga üleüldiselt ei ole ma sinu vaadetega päri.

Asi läheb selle postituse teemast juba üsna mööda, ma lihtsalt loodan, et ühel hetkel saad ka sina aru, et seks ei ole kuidagi taunitav, seks on normaalne elu osa.

Üldiselt aga peace out ja jätkake samas vaimus.

Anonüümne ütles ...

Ei olegi väitnud, et seks oleks taunitav, samuti ei räägiks sellest siin, kui peaksin seda tabuks. Sellegipoolest võiks see ikkagi jääda kahe inimese vahele, mitte terve ühiskonna vahele.
Mitte miski pole turvalisem kui kindel partner ning isegi kummi promodes on alati keegi, kes sellest valesti aru saab, seega on loogilisem pigem vastupidist ennetustööd teha.
See, et ei pooldata juhusuhteid ja pooldatakse pereväärtusi, ei tähenda automaatselt, et seksi tabuks peetakse. Pigem seda, et inimene austab iseennast ja enda keha ning peab oluliseks jagada sellist intiimsust vaid ühe kindla inimesega.

Muidu peaks ju paarisuhtes olemine automaatselt tähendama seda, et sellise tee valinud inimesed peavad seksi tabuks, rääkimata neist, kes abielluda otsustavad?!

Lisaks veel see, et see ei peaks mitte käima ainult naiste kohta, vaid meeste kohta täpselt samamoodi. Jabur jutt, et "mees tohib ringi lasta ja naine ei tohi". Tohivad mõlemad, kes keelab? Iseasi, kas peaks...


Aga tänud! :)

Vii mind
üles!