Koome külma koomale

Hei lugejad!

Külm aeg on käes ning ka lumi hakkab vaikselt maad katma. I advent on juba peetud ning talv annab täiega gaasi (Eestis, Jareli Rootsis veel ootab külma ja lund). See tähendab aga ainult üht - on aeg end soojemalt riidesse panna.
Kui üldiselt oleme üsnagi naistekesksed, sest miskipärast lihtsalt on nii, et neile tehakse rohkem huvitavaid asju, siis täna oleme ka meestele eraldi hilbukesi välja toonud ning pealekauba on ka unisex sektsioon. Selleks, et mehed liiga kaua kannatama ei peaks, alustamegi esmalt nendele mõeldud soovitustega.

MEHED
Me kõik teame, või vähemalt naised, et piirkonda, mis jääb allapoole vööd, tuleb hoolega soojas hoida. See kehtib küll naiste kohta ning meestel soovitatakse sealsed temperatuurid siiski jahedapoolsed hoida, kuid kindlasti tuleb ka neil ette hetki, mil oleks sellegipoolest topelt soojendust vaja. Seetõttu ongi keegi tore inimene mõtelnud heegeldada vähemalt ühele mehele villased püksid, millega võite tutvuda all oleval pildil.


Väga armas on näha, et on valitud sellised rõõmsameelsed, kuid samas ka neutraalsemad värvid. Meeste riietega ongi tihti just see probleem, et värvi on vähe, kuid samas ei taha ju päris vikerkaare värvi riideid ka selga toppida. Seetõttu ongi nende pükste puhul leitud kuldne kesktee, lausa sõna otseses mõttes. Niiet, naised - siit teile jõulukingiidee, kui kohe alustate, jõuate oma mehele ideaalsed püksikesed jõuludeks meisterdada (usinamad võivad pikad sääred kah alla vorpida).

Vahel võib olla aga nii, et terve keha kardab külma ning vajab soojendust. Oleme juba varem rääkinud sellest, kuidas jube tüütu on valida endale esmalt püksid, siis nende pükstega sobiv pluus, seejärel veel jakk ja kes-teab-mis-kõik-veel. Teame, et kõige lihtsam on võtta midagi ühestükis ehk modernsemalt öeldes, kanda jumpsuit'e. Keegi kaval tegelane on meestele suutnud leiutada ka külmadeks päevaks ühe põneva pükskostüümi.


Jällegi on tegemist neutraalsete värvidega, mis meestele kindlasti meeldib. Peale selle on mustrid maalähedased ning tekitavad igas mehes kerge ürgse tunde, mida igaüks meist aegajalt vajab. Kostüümi plussiks on veel see, et seda saab kanda nõnda, et õlad on paljad, mis tuleb eelkõige kasuks modellidele. Miks, küsite. Loomulikult seetõttu, et kui on vaja teha paljaste õlgadega portreesid, ei pea kogu oma ülekeha paljastama, keset jäist lumesadu, vaid piisab sellest kui lükkad õlgadelt õlakatted maha ning jätad ülejäänud strateegilised kehaosad sooja kostüümi embusesse.


UNISEX
Eriti krõbeda pakasega võid ennast hoolega sisse pakkida - kampsunid, sukkpüksid, soe pesu, suusapüksid, müts, kindad, sall ja kõik muu vajalik, kuid paratamatult on alati üks kehaosa, mis jääb kaitsetuks ning külm asub just seda kohe eriti vihaselt retsima. Kõnealusesk kehaosaks on meie armas nägu. Loomulikult on võimalus kanda "vargamütsi", millega oma nägu katta, kuid noh, vargamüts ütleb üsna palju selle kohta, mis mulje see ese sinust jätab. Selleks on meil pakkuda ideaalne asendustoode:
Esimese puhul on jäljendatud pisut ka näokuju, mis on ju tegelikult päris hea idee. Kui sul juhtub olema halva näonaha päev võid endale hoopis parema näo ette kududa. Kui aga sooviksid lihtsalt pakases enda nägu välja näha, siis aga palun, koo endale oma näo koopia.
Teisel pildil olev on vähekene lihtsakoelisem, kuid sellegipoolest on ka seal kasutatud huvitavaid mustreid ja värve. See on kindlapeale idee, mida tasub kasutusse võtta, sest mis on parem, kui kanda huvitavat versiooni vargamaskist ning ennast soojas hoida.



Talveriietega on alati probleemid, suurim nendest see, et leida väheste soojade riiete seest just omavahel sobivad. Täielik õudus! Outfit võiks ju alati on point olla, aga kes jaksab kõiki neid talvejopesid kokku osta, et need su rõõmsavärvilise patsikummiga sobiksid. Igatahes, me siin ei ole vingujad, meie leiame lahendusi! Ülaltoodud komplektid on imelised selle mure puhul, ostad kaks ja sa oledki terveks talveks probleemideta, võimatu on mööda panna! Peale selle on need mõlemad pildiltoodud riietused vägagi sportlikud ja mugavad, veel üks võit.

NAISED
Kui sa pole suur kudumite fänn, kuid soovid ennast soojas hoida, siis on meil sulle veel üks variant pakkuda. Ka seda on võimalik koduste vahenditega luua, kuid esmalt pilt:
Sellise look'i saavutamiseks on mitmeid erinevaid võimalusi. Esimene mõte, mis mulle pähe tuli, oli kasutada neid narmastega põrandalappe:
Neid peab muidugi koguma üsna palju ning seejärel omavahel kokku õmblema. Ühed nutikad lapsevanemad on kasutanud taolist meetodit oma lapse riietuse peal. Seda küll selle eesmärgiga, et põrandad puhtaks saada, kuid sobib teemaga ikka:
Väga efektselt on ülal toodud kostüümile lisatud ka täpselt match'ivad jalanõud, mis teevad kogu outfit'i veelgi sürrealistlikumaks. Kui keegi tunneb, et suudab selle välja kanda, siis palun, go for it, ja andke kindlasti meile ka teada!

Järgmine talveriie on kindlalt statementi valdkonda kuuluv kostüüm. Riietus ju räägibki sellest, kes selle kandja on! Jutustan siis teile loo seda kasukat kandvast naisest:

Ta ilmselgelt on karusnahkade vastu võitleja. Kasuka puhul eeldaksime, et just karusnahast ta tehtud ongi, kuid tegelikult on materjal teadlik valik koos kangast kaunistavate kassidega - selle ürbiga tahetakse inimkonnale meenutada, et karusnahad on tehtud loomadest! Seda jakikest vaadates on seda võimatu unustada, nii et pildil olev naine on igati õnnestunud. Teiseks võib arvata, et tegu on kassiarmastajaga. Ilmselt, kui näeksime ta riietuse teist poolt, oskaksime veel rääkida, kuid selle kasukaga ütleb juba nii mõndagi. Kas ka teil on riietusesemeid, mida kannate mõne kindla sõnumi edastamiseks? Andke meilegi teada!

Ja viimasena vist kõige soojema riietuse juurde selles postituses. Milleks piirduda vaid kootud pükste, näomaski või lihtsa kampsuniga?
.
Võib olla täiesti kindel, et poleks midagi soojemat lumistel talveõhtutel, kui see maxikampsunikleit siin! Lisaks veel täiendav mütsike ja you're good to go! Ülaltoodud pilt on ilmselt rohkem stiilinäide, julgemad võivad sekka lisada veel erinevaid värve, rohkem mustreid ja sul ongi koos üks terviklik talveoutfit. Torkimise vastu soovitavad Stiilisiilid sooja pesu. Kui teil on igav talve jooksul (välja nagunii keegi eriti selle külmaga ei kipu), siis võtke vardad kätte ja kuduma! Kui saate ühe sellisega päriselt valmis, saatke kindlasti ka pilt meile. Kui soovite müügiga tegeleda, siis oleme ka kindlasti käpad seda turunduma. Võtaksime selle oma südameasjaks. 

Selleks korraks kõik. Loodame, et leidsite uusi huvitavaid ideid oma talveriietuste juurde, hoidke end külma eest ja ärge haigeks jääge! Seni aga kena algavat jõuluaega ning pange end valmis, ka selleteemaline postitus tulemata ei jää :)

Järu&Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!