Perepuhkus Disneylandi

Hellouu stiilsed!

Oleme jällegi magama jäänud, teame-teame, aga samas, kes saab meid süüdistada, suvi on ju! Sellegipoolest võin anda õhkõrna lubaduse, et varsti on tulemas postitus päris meie oma piltide-asjadega.
Seniks aga käivad paljud pered kindlasti suvel reisidel. Mõned õnnelikud satuvad ka disneylandi. Sinna minnes saab nagu enda selga panemisega hakkama, aga äkki peaks vanematele ka midagi selga sobitama? Eelkõige mõtlen siin kohal pereisa, sest just temale on meil täna ideaalne Disney kostüüm välja pakkuda.

Kõige parem on selle juures see, et see välimus on tõenäoliselt kodus täiesti saavutatav.

Selleks on vaja:

  • Rohelist särki
  • Valget riidevärvi, et särgile kiri "Peter Pan" lisada (võib kasutada ka riidele triigitavaid tähti)
  • Vahendeid kirja peale kandmiseks
  • Paberit, soovitataval rohelist värvilist paberit, millest silmadele mask valmistada
  • Natuke suuremat rohelist värvilist paberit, millest valmistada endale müts. Mütsi voltimis õpetuse leiad siit
  • Põlvikuid. Soovitatavalt rohelise triibuga, kuid kui selliseid ei leia, võid jällegi abi leida kangavärvidest.
  • Jalanõusid, mis riietusega kokku sobivad ja ülejäänud kostüümi ei varjuta (soovitatavalt rohelises, kollases või valges toonis)
  • Ning muidugi viimaks, et kostüüm ühtne oleks, väikest kastrulikest või kopsikut (võib olla ka plastmassist, poest peaks kodutarvete seast leidma mõne), millest endale püksikesed valmistada
Nii lihtne see ongi! Niiet, kõik kel plaan veel Disneylandi minna, ruttu-ruttu issile kostüümi meisterdama!

Jäägem stiilseks!
Stiilisiil Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädala kokkuvõte: Optilised illusioonid

Heihei!

Meie kinganädal ongi õnnelikult ja märkamatu kiirusega lõpuni jõudnud. Tahaksin siiski teha veel ühe kokkuvõtva postituse ning tutvustada veel mõnda huvitavat jalavarju. Kuna Järu oli seekord niivõrd produktiivne ei jõudnudki mina ühtegi täiesti ise kirjutatud postitust teha. Vähemalt kumbki meist on asjalik!
Seega, võtan nüüd ka ennast kokku ja kirjutan siia midagi veel.

Mulle on alati igasugused optilised illusioonid väga meeldinud, tänagi tutvustan teile mõnda kantavat optilist illusiooni.

Esmalt siis sellised tegelased. Mõtle, kui naljakas oleks, kui tänaval tuleks keegi vastu kingadega, kust paistab justkui kohvi välja voolavat. Tegelikult võib vaatepilt isegi päris vinge olla. Siin kohal peab ainult lootma, et hommikukohvi kõigil joodud on, sest need ometi joodavad pole ning isu tekkida ei tohiks. ;)


Teisena jäid mulle silma aga sellised kingad. Vaadates ülemist pilti ei saagi nagu aru, millega tegu, kuid nähes pilti, kus kingad jalas, on kõik selge. Selliste kingadega oleks nii vinge tänaval kõndida ja teiste reaktsioone jälgida. Tegelikult näeb ju pildil vähemalt päris reaalne välja, et talla küljes ongi üks rõve veniv hubba bubba näts.

Või mis teie arvate?
Ma loodan, et vähemalt keegi leidis endale meie väiksel kinganädalal pisut lõbustust. Oleks hästi vinge, kui te meile ka joonistaksite & kribaksite, et millised kingad kõige retsimad olid ning millised ehk isegi jalga paneksite. Kui oma nime alt kirjutada ei julge, siis on võimalus seda ka anonüümselt teha. ;)

Et lihtsam valida oleks, siis kõik selle nädala postitused -
Esmaspäev
Teisipäev
Kolmapäev
Neljapäev
Reede
Laupäev
Pühapäev

Suve täis stiilseid kingi,
Käru ☺

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: loomapäev


Tänases postituses kohtub mood loomadega! Kui panna pinterestis otsingusõnaks animal shoes, tuli üllatavalt palju väga huvitavaid vasteid. Toome siis siia mõned näited säravamatest pärlitest. On imelikumaid ja on ka täitsa kingade moodi jalavarjusid. Nautige ja valige lemmikud! Millised paneksid jalga ja millised mitte mingil juhul? Jäta meile kommentaar!

Kas teie pole vahel vaadanud kitsekesi karjamaal ja mõelnud, et ooo, kui saaks vaid kanda nende kapju? Polegi või? Veider... Mõni inimene on seda ilmselgelt teinud, sest järgnevad kingad on just selleks, et sarnaneda nende kabjalistega neil lopsakatel rohuväljadel. 
Paremal juhul on need tehtud mõne näidendi, näiteks Hunt ja seitse kitsetalle, tarbeks.
Enam ei pea ükski naine kadetsema siresäärseid kitsekesi!
Kunstküüned on üsna populaarsed aksessuaarid, aga vahel sooviks nagu midagi varbaotsa ka toppida. Kui varbakunstküüned pole päris sinu teema, siis need metsikud küünistega jalavarjud on just Sulle!

Äkki meeldivad Sulle hoopis seksikad punase tallaga Louboutinid? Ning samal ajal ajad taga looma looki? Nüüd on sinu aeg rõõmustada, sest just järgnevad kingad on loodud sinu kõige pöörasemaid soove rahuldama.
Elas kord üks mees, kes vaatas ühel suvisel hommikul ringutavat koera ja mõtles "Hmm, kui ta seest tühi oleks, saaks teda jalaotsas kanda!" Koera näol oli ilmselt chihuahuaga või mõne muu kääbuskoeraga, mehe näol ilmselt mõne segase kunstiinimesega. Mõeldud - tehtud. Vähemalt võib kindel olla, et see mees teeb käega rohkem kui kärbsepesa, mitte ainult suuga suurt linna!
Auh!
Baleriinad on praktilised, mis on samal ajal pidulikud, viisakad, lihtsad, mugavad ja palju muud. Kui sa aga vahel tunned, et riietusest jääb midagi kiisulikku puudu, et olla 100% miisu, siis meil on loomulikult lahendus olemas! Ma loodan, et sa meis ei kahelnud.
Mjäu
Linnu fänn? Topise fänn? Tahaksid midagi uudset? Võib olla oli sul mõni armas papagoi või mõni muu lind, kes otsustas, et tema eluaeg saab otsa. Sina aga tunned, et kohe üldse ei tahaks linnukesega veel hüvasti jätta? Mis siin ikka! Leia teinegi lind, lase neist teha topised ning tuuni nendega oma kingad, mitu probleemi kohe lahendatud. Peale selle, sobivad need ideaalselt isikupärasteks pulmakingadeks!

Koertest me juba rääkisime, kuid nende sugulased, hundid, on ka ühed imelised loomad. Pealegi, kui sulle meeldivad hoopis jalanõud, mis näevad välja natuke hapramad, näiteks portselani imitatsiooniga, siis ootavad need hundikesed sinu päkkade otsa hüppamist!
See on tänaseks kõik. Kirjutage ja joonistage meile! ;)
Järu & Käru!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: tee ise!

Suvi on, majanduslangus on, need stiilsed looduslähedased kingad saab iga käsitööga veidigi sina peal olev inimene ise koduste vahenditega valmis. Näitame teile pildi ette, võite sellele lisada omapoolset stiili ning kui te olete sellega valmis saanud, näidake kindlasti ka meile, mille imelisega te valmis olete saanud!

Fakt, et kingadel pole taldu, sobiks minule kui maal elavale lillelapsele väga hästi! Linnas võib nendega veidi ebamugavam olla. Aga muidu, meisterdama!


Lillelaps Järu

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: ood teksariidele

Heihei!

Oleme meie blogis ennegi juttu teinud sellest imelisest riidest, mis on ajalooga ning mida leiab iga inimese kapist.
Milline riie? TRUMMIPÕRIN.. paramapamaapapappaamamamapapamaapaaaa.... badum, tssssss! TEKSA!
Mis oleks ühel sombusel suvepäeval parem kui üks kodune teksaprojekt? Jah, me teame, mitte miski! Seega, leia kapist vanad teksad ning mõõdulinti (et kindel olla, et säärest ja igaltpoolt ümber läheb) ning hakka meisterdama! Tulemust jagage meiega ka kindlasti!

Need suvesaapad on ideaalsed pidulikeks sumedateks õhtuteks, kus on juba veidi jahedam, kuid ometi tahaks ikkagi suveriiete juurde jääda. Ja veel saab neid üsnagi kerge vaevaga teha kulunud kingadest, millest sa tüdinenud oled. Aga palun! Kui aga kardad, et antud eksemplaril konts liiga peenike ning kõrge on, siis võid võtta ka madalama paari aluseks. :)

Teksaseid! ;)
Teie Järu ja Käru!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: Kingpool, vaata siia!

Kas mäletate Naksitrallides Kingpoolt, kellele meeldis oma jalanõudel otsad ära lõigata? Tegi ta seda sellepärast, et varbaid liigutada saaks. Õnneks on aeg edasi läinud ja meil on Kingpoolele uudis: siin on jalavarjud, millel ta ei pea otsi ära lõikama, aga saab ikkagi varbaid liigutada!



Mis on veel imeline, nendel...sussilaadsetel asjadel on päris palju igasuguseid padjakesi, mis pakub kindlasti igal sammul naudingut ja paitab sinu jalakesi. Need plätud nende sussikeste all on lihtsalt... et oleks veel kaunim.

Mina, Käru, mäletan, kuidas väiksena ma üldse ei mõistnud, et miks pole loodud varbaplätude jaoks sokke, kus ainult suur varvas teistest eraldatud ning ülejäänud siiski koos. Minu briljantse äriplaani purustas kildudeks hetk, mil astusin Tallinna linnas Seppälä poodi ning pidin oma silmaga tõdema, et keegi jõudis minust ette... Kurb, kuid ma võin õnnelik olla, et nende jalanõude puhul on kõik probleemid lahendatud. Nende näol on sokid-varbaplätud-jalanõud all in one! Mida veel vaja?

Probleem võib aga tekkida siis, kui sa oled pärit Lätist. Me ei taha üldse haavale soola raputada, kuid me kõik teame, et LV teie autode numbrimärgis märgib Lisa Varvast. Neil jalanõudel kahjuks lisavarbale mõeldud pole... ehk aga leiate kellegi, kes on valmis teile tellimustööd tegema, õnneks on kõik võimalik ja maailmas on väga toredaid inimesi. :)

Meie ei leia nendel jalavarjudel ühtki halba külge, nii et kui teie, kallid lugejad, oskate paar sõna sekka öelda, tehke seda hea meelega. Homme juba uued!

Lisavarvasteta Järu ja Käru 

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: oled sa kindel?





Ilmslet mõtlete, et täna oleme kingapildi mõne teise arvutis oleva pildiga sassi ajanud, aga peame teatama, et te eksite! Esimesel pilgul ei saaks arugi, et tegemist on kingaga. Aga see teeb selle ainult ägedamaks. Selle saab panna endale riiulile ja seda ka esitleda modernse kunstina, mida see kindlasti  ka on. Kui majas on väikeseid lapsi, siis leiavad ka nemad neile kingadele kasutust, näiteks väikeste tegelaste liumäena.

Värvgi on antud kingadel lummav, heleroheline on igati in ning see roheline on veel piisavalt hele, et natuke silma kinni pigistades mündirohelisekski pidada.

Tahaks väga näha, kuidas need jalas välja näevad ning kas nad on ka mugavad. Kui keegi sattus nendest kingadest väga vaimustusse, siis andke aga heaga teada, kuidas oli! Tõenäoliselt võtavad sellise kujundusega kingad ka vähem ruumi, mis on ju alati boonus, teades, et meil, naistel, riidekapis seda ikka aegajalt napib.

Veel tänasesse päeva ka välislugemist (see on ka ühtlasi link, kust me selle imelise kinga leidsime): http://xeontribe.com/appealing-weird-shoes/

Nautige!

Teie Järu ja Käru


CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: kontsad on ülehinnatud

  

Tänane kingapaar tõestab, et kontsi pole tegelikult kingadele vajagi. Mis on veel imelisem nende kingade juures, neid on kandnud ka tõeline trendsetter Victoria Beckham.


Ja kui rääkida veel ekstreemsematest trendsetter'itest, siis ka Lady Gaga on need kablakad endale jala otsa saanud. Aga tema puhul me seda muidugi ei imesta. 

Kuid, vähemalt ühel korral tal see vist nii hästi läinud pole...
Seega, kiivrid pähe, kaitsmed peale ja kingi kandma!

Nii et kui tahate järgida viimaseid moeröögatusi, soovitan sellised eksemplarid endale hankida!
Säästunipp: võtke kingadel lihtsalt kontsad  ära alt. Olemas!

Võib-olla on nendega küll veidi keerulisem kõndida, kui tavaliste kontsadega, aga ilu nõuab ohvreid, nii et kontsad alt ja kõndima!

Järu & Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kinganädal: balleti edition

Ja algabki kinganädaaal!

Päev nr. 1:

Kingad balletifännidele. Tantsija, oled mõelnud, et tahaks peole minna, aga samas ei taha trennist ilma jääda? Lahendus on siinsamas.
Varvaste otsa soovitan panna midagi pehmenduseks, võib (aga ainult võib!) valus hakata pika peale.
Veel soovitan kaasa võtta kingaliimi, sest ma kardan, et need kontsad seal kaua ei püsi.

Aga other than that: Proovimist väärt!

Alati teie,
Järu!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kuumadele meestele kuumadeks suvepäevadeks

Hei-hei-hei!

Kaua oodatud SUVI on viimaks käes!!! Ja suvega.. pole meie ammugi suutnud täita oma "üks postitus nädalas" lubadust. Vabandame! Selleks, et asja natukene tasa teha, teeme järgmine nädal KINGANÄDALA! Ehk siis, järgmine nädal, igal üksikul päeval tuleb siia postitus mõne eriti jõleda, creepy või muidu veidra kingapaari kohta. Ma ei tea, kui palju teid küll praegusel suvisel perioodil siia satub, kuid olge valmis! ;)

Kui ma juba täna siin olen, siis võiks ju millestki stiilsest ka rääkida. Teise ringi poodidesse pole ma ammu kolama jõudnud, seega jagan hoopis mõningaid huvitavaid interneti leide.

Me kõik teame, kui soojaks suvel minna võib ning neil päevil on viimane asi, millele mõelda tahaks riided. Need ahistavad igatipidi. Naistele on tehtud trikood, bikiinid ja igasugu muud huvitavad hilbud, kuid vastassugupoolel on keeruline - kanna ainult oma ujumispükse.
Õnneks on siiski üks lahendus välja mõeldud. Kui ma ütlen, et selle lahenduse tegi kuulsaks Borat, siis teavad vist juba kõik, millega tegu. Täna aga jagaksin siin ühte retromat ja natukene miisumat versiooni sellest imelisest rannakostüümist.

Vaadake seda meelast pilku ja hurmavat lillemustrit, mis antud bikiin-trikood katab, milline naine suudaks kõigele sellele vastu panna? Seda ma arvasingi, vähesed!

Kui teis on aga natukene hipsteri verd ja sooviksite riietusele lisada veidi hipiliku hõngu või hoopis rebelit nahka, siis järgnev kostüüm on just teile stiilijuhiks.



  • Valgeid boksereid peaks igalpool saada olema, niiet nendega ilmselt probleemi ei teki. 
  • Pruunid nahksaapad, noh, nendega on natukene keerulisem, aga ehk teate mõnda naist, kel suuremat sorti jalanumber ning on nõus teile enda oma laenama. 
  • Peapaela saab väga hõlpsasti ise meisterdada - riba nahka ja natuke pärleid külge nõeluda, voila! Ise tehtud hästi tehtud.
  • Õlakotiga võib natukene keeruline olla. Kui teil endal antud eksemplaari pole, kuid hirmsasti tahaksite, siis mõni võimalus siiski on. Üks võimalus on surfata e-bays. (Siin üks sarnase põhimõttega, kuid mitte nahast eksemplaar) Teine võimalus on käia kolamas erinevates poodides, kus ju võib juhtuda, et mõni selline leidub. Kui need ei toimi, siis kolmandaks variandiks on selline näiteks hobusesadulast meisterdada. Kuju on umbes sama, kuigi materjali kohta ma päris täpselt ei tea...


Ma loodan, et leidsite sellest postitusest midagi endale. Kui juhtute olema naine, siis võite seda postitust oma lähedastele meessõpradele jagada, et nad ikka ennast stiiliga kursis hoiaksid.


Tulikuuma suve, armsad stiilisegased!

Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kingipakid

Hei-hei!

Märkamatult ongi külm ja kõle talv möödunud ja jättes kevade peaaegu et vahele, võiks väljas toimuvat juba suveks nimetada küll. Lühikeste pükste ja pluusiga on soe, mida veel vaja!?

Vahel on siiski vaja ka midagi soojemat ning kas teil ei tule näiteks vahel mõtet, et "Oh, maskeeriks ennast kingipakiks!!"? Minul täna näiteks tuli, sest noh... miks ka mitte!?

Välja nägi see niiviisi:





Eriti pöörake tähelepanu sellele badass kampsunile, mis mul seljas on. Nagu aimata võib, siis just sellest ma inspiratsiooni sain. Lähemalt kah pilt:

Mu tunded selle kampsuni vastu on üsna segased. See on ju tore ja täitsa nunnu kampsun, aga samas läheb ikka suhteliselt nende kampsunite kategooriasse, mida filmides alati vanaemad lapselastele kingivad ning mida kantakse vastutahtmist vaid vanavanemate nina all, endal võltsnaeratus kõrvuni. Pealegi, tegelikult mul on kampsuneid piisavalt ja ma ei kanna neid praegugi.
Olgu kuidas on, kui kellelgi see kampsun südame eriti erutunult põksuma pani, siis võib ühendust võtta minuga, kui ma seda just enne Pae tänava Sõbralt-Sõbrale kauplusesse tagasi viia ei jõua (niiet olge kiired!!!).

Kui keegi lootis siit kingipakkide näol leida mingisugust giveaway-d, siis hahahaha TÜNG! (aga sheerida võite ikka meie blogi, kui leiate, et kellelgi oleks vaja väikest heatuju süsti lollide piltide ja stiili näol)

Päikest teie ümber ja sisse!
Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kevad!

Heihei sõbrad!

Jah, vahepeal on jõudnud kätte kaunis kevad ning meie Käruga ei suudaks olla õnnelikumad. On aeg visata kasukad ja karupüksid kapinurka, välja tirida oma kõige õhulisemad lillekleidid ja minna nendega päikesepaistele end soojendama.

Tegelikult on veel, sel hetkel, kui ma seda postitust kirjutan, natuke külm õhulisteks kleitideks. Kuid ometi ju tahaks näidata, et jah, ka minu südamesse on kevad jõudnud! Kuidas seda probleemi lahendada?
Meil on üks lahendus, mille pakkus meie lahke sõber internet.

Te ju olete pidevalt kimpus selle probleemiga, et hommikul on külm ja talvine tuuleiil niidab jalust, päeval aga viskaks kõik riided seljast ja karjuks "Päike, võta mind!"? Nomh, arvame, et need ülaltoodud püksid on päris hea lahendus. 
Põlved nagunii kogu aeg liiguvad (ehk ei hakka külmetama) ja lähevad katki, need püksid siin on ideaalne lahendus. Aga kui hommikul siiski on liiga külm, võime vihjeks anda, et lihtsalt kinnitage haakide külge haaknõelad ja tõmmake vahe kokku. Vóila!
Veel positiivsest poolest: igaüks võib need kodus endale teha!
Kuigi, ei soovita neid pükse kohmakatele ja kukkujatele, sest asfalti eest need kahjuks kaitstud ei ole. Kuid püksipaaril on palju muid häid omadusi, mis võib-olla kaaluvad teie jaoks üle miinuspoole.

Päikest teie kevadesse ja kirevaid riideleide!
Järu :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Thrift shopping

Tere armsad stiilisegased ja niisama lugejad!

Täna meil teile midagi jagada pole. Küll aga tahaksin teatada seda, et võtsime endale eesmärgiks vähemalt ühe postituse nädalas. Kuna me aga koguaeg teiseringiriiete poodidesse ei jõua, siis vahel jagame ka noppeid internetist ja oleme lihtsalt toredad.

Täna tahaksin tervitada kõiki kaltsukashoppareid, ehk thrift shoppingu fänne. Sellega seoses ka asjakohane lugu teile kuulamiseks.



See järel tervitaksin kõiki, keda järgnev pilt vähem või rohkem puudutab

Nautige saabuvat kevadet (mis küll kohati tahab natuke jonnakas olla) ja olge stiilsed! ;)

One and only, Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kevad on tulekul!


Jah, kevad juba vaikselt hüüab mäe tagant ning meie Käruga väga ootame, et see juba kohale jõuaks, et saaksime kapinurgast välja kraapida oma värvilised ja rõõmsad kevaderõivad.

Meile mõlemale on tihti silma jäänud poodides ja moelavadel need oo-nii-praktilised ja ilusad jumpsuitid ja playsuitid, kuid tihtipeale jääb kummitama sama probleem: Mispärast nad niiii palju maksavad? (See number siin all muide maksab 58.43 eurot, asos.com)


Aga meie ei ole sellised tüdrukud, kes jäävad pikalt arvutiekraani jõllitama ja nutma, et miks meil nii ilusaid ja toredaid riideid pole. Ehk siis otsustasime leida lahenduse!

Lahendus ootas meid Pae tn kaltsukas, mis on alati valmis meid aitama iga kord, kui on tekkimas järjekordne stiilisiilide stiilikriis. Läksime sinna, meeleheitlikult otsimas uusi lisasid meie garderoobidele, mis talvest nõnda räsitud olid. Tulime tagasi kahe ja poole kotitäie riietega, mille me viisime proovisõidule. Jõudsime sooja vabasse ruumi, valasime oma leiud mööda tuba laiali ja hakkasime aga proovisõite tegema.

Eriliselt silma jäid meile kaks paari pükse, millest oleks väga edukalt saanud matchivad ägeda mustriga püksipaarid. Kahjuks olid need püksid meile niisama aga suured. 

KUID SIIS!

Leidsime lahenduse. 
Ja kuna pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, siis väga palju sõnu nendele piltidele pole juurde vaja.


 Algul mõtlesime lihtsalt teha yin-yangi stiilis pildi, kuid järsku hakkasid meie ideemahlad voolama ja edasine tegevuskäik on näha järgneval pildil:


Jah, see näeb veidi out-of-this-world  välja, aga kas see mitte polegi moe eesmärk? Kuigi peab tunnistama, et too playsuit siin pole päris kasutuskõlblik, aga paar käärilõiget ja korras ta ongi! Meie lihtsalt ei tahtnud pükse rikkuda, kuigi meile nad ei istunud, siis kellelegi teisele võivad nad suurt rõõmu teha!

Lõpetuseks loo moraal:

*Alati tuleb kõike selga proovida, võid näha riideeset hoopis teise pilguga!
*Ärge kartke riietuda nii, nagu teistele võib tunduda imelik. Muidu võiks ju kõigile samasugused riided selga panna ja olla nii õnnelik. Julgege erineda!
*Kui teile meeldib kääride ja õmblusmasinaga mässata, otsige oma katsealuseid kaltsukatest. Riietest hakkab vähem kahju ja on umbes 5 korda suurem võimalus, et tänava peal sulle teine samasuguse riideesemega isik vastu ei kõnni.

Tänusõnad Liisbetile, meie fotograafile, ja Kärule, kes aitas mul kahte püksipaari koos hoida. Teie võite kasutada siin niidi ja nõela abi, olete iseseisvamad.

Päikest! Järu

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!