Kuumadele meestele kuumadeks suvepäevadeks

Hei-hei-hei!

Kaua oodatud SUVI on viimaks käes!!! Ja suvega.. pole meie ammugi suutnud täita oma "üks postitus nädalas" lubadust. Vabandame! Selleks, et asja natukene tasa teha, teeme järgmine nädal KINGANÄDALA! Ehk siis, järgmine nädal, igal üksikul päeval tuleb siia postitus mõne eriti jõleda, creepy või muidu veidra kingapaari kohta. Ma ei tea, kui palju teid küll praegusel suvisel perioodil siia satub, kuid olge valmis! ;)

Kui ma juba täna siin olen, siis võiks ju millestki stiilsest ka rääkida. Teise ringi poodidesse pole ma ammu kolama jõudnud, seega jagan hoopis mõningaid huvitavaid interneti leide.

Me kõik teame, kui soojaks suvel minna võib ning neil päevil on viimane asi, millele mõelda tahaks riided. Need ahistavad igatipidi. Naistele on tehtud trikood, bikiinid ja igasugu muud huvitavad hilbud, kuid vastassugupoolel on keeruline - kanna ainult oma ujumispükse.
Õnneks on siiski üks lahendus välja mõeldud. Kui ma ütlen, et selle lahenduse tegi kuulsaks Borat, siis teavad vist juba kõik, millega tegu. Täna aga jagaksin siin ühte retromat ja natukene miisumat versiooni sellest imelisest rannakostüümist.


Vaadake seda meelast pilku ja hurmavat lillemustrit, mis antud bikiin-trikood katab, milline naine suudaks kõigele sellele vastu panna? Seda ma arvasingi, vähesed!

Kui teis on aga natukene hipsteri verd ja sooviksite riietusele lisada veidi hipiliku hõngu või hoopis rebelit nahka, siis järgnev kostüüm on just teile stiilijuhiks.



  • Valgeid boksereid peaks igalpool saada olema, niiet nendega ilmselt probleemi ei teki. 
  • Pruunid nahksaapad, noh, nendega on natukene keerulisem, aga ehk teate mõnda naist, kel suuremat sorti jalanumber ning on nõus teile enda oma laenama. 
  • Peapaela saab väga hõlpsasti ise meisterdada - riba nahka ja natuke pärleid külge nõeluda, voila! Ise tehtud hästi tehtud.
  • Õlakotiga võib natukene keeruline olla. Kui teil endal antud eksemplaari pole, kuid hirmsasti tahaksite, siis mõni võimalus siiski on. Üks võimalus on surfata e-bays. (Siin üks sarnase põhimõttega, kuid mitte nahast eksemplaar) Teine võimalus on käia kolamas erinevates poodides, kus ju võib juhtuda, et mõni selline leidub. Kui need ei toimi, siis kolmandaks variandiks on selline näiteks hobusesadulast meisterdada. Kuju on umbes sama, kuigi materjali kohta ma päris täpselt ei tea...


Ma loodan, et leidsite sellest postitusest midagi endale. Kui juhtute olema naine, siis võite seda postitust oma lähedastele meessõpradele jagada, et nad ikka ennast stiiliga kursis hoiaksid.


Tulikuuma suve, armsad stiilisegased!

Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!