Unetud ööd ja unised päevad

Hellou-hellou!
Käes on jaanuar ehk ilmselt kõige unisem kuu terve aasta jooksul. Jõulud on läbi, aastavahetus möödas, koolilastel ees kõige pikem veerand ning järgmine püha, mis paistab on alles kevadel saabuvad lihavõtted. Eestlastel küll on ka veel Vabariigi aastapäev, kuid selle juurde ei kuulu ei kaunistused ega ka šokolaadist jänesed.
Kokkuvõtvalt võib vist väita, et praeguse perioodi tabavaim märksõna on UNI. Täna räägimegi sellest, kuidas end oma unega võimalikult mugavalt tunda. 

Peale selle tahaksin kostitada teid muusikaga, millest ma mitte sõnagi aru ei saa, kuid video järgi nagu paistab siiski sobivat, so, let's go:  


Muusika olemas, asume postituse juurde.

Kodus diivanil istudes on alatasa probleem, et no jõlee külm ja paha on ja tahaks lihtsalt kuhugi sisse pugeda ja natuke maailma eest ka ennast ära peita. Selleks on leiutatud ideaalne kolmeaugu.. tekksviiterjumpsuit. See, kuidas sinna sisse pääseb, jääb igaühe enda nuputada! (Mina, Järu, tahan lisada, et see on üks väga loll riideese, kuna kõige-kõige-kõige külmetavam osa kehast on jäetud katmata. Mul jalad kogu aeg jääpurikad. Õnneks on olemas vanaema villasokid.)

Välismaakeeles räägitakse tihti Couch Potato'dest, otsetõlkes siis diivanikartulites. Aga kuidas oleks ühe Couch Carrot'i ehk diivani porgandiga? (tegelikult kõlab paremini isegi ju) Kui sa ikka üldse ei taha, et keegi sind segaks ning suurim soov on diivaniga ühte sulanduda, siis mis oleks selleks ideaalsem kui üks porgandikujulise padja kostüüm. Peale selle, on see uudishimulikele väga hea viis info välja nuhkimiseks. 

Kui sul aga nii hästi ei lähe, et saad kodus diivanil vedeleda, siis peab ju leidma teisi võimalusi, kuidas oma und võimalikult kvaliteetselt igas olukorras nautida. Ülaloleval pildil on selleks ideaalne variant - kanda patja oma peas. See leiutis on tõsiselt multifunktsionaalne - annab sooja, kaitseb pead löökide eest, on äge stiilielement, võimaldab igalpool sõba silmale saada, teatud olukordadest töötab hea maskeeringuna ning viimaks, me kõik teame kui ebamugavad on koolipingid magamiseks ning see peapadi leevendab seda õudu suuresti. Niiet, otsige välja padi, õmmelge müts külge ja asuge teele! Või õmmelge lihtsalt mõni padjapüür pisut ümber.

Loomulikult on ka kõrgmoodi ehk haute couture viljelevad moekunstnikud olnud mures inimese (või modellide?!) mugavuse ja unevajaduse pärast. Seetõttu on keegi neist ka loonud ülaoleva kostüümi, mis ilmselgelt on inspiratsiooni saanud magamiskottidest. See riietus on parim suvisel telgihooajal, kui igal pool on telgid ning kunagi ju ei tea, millal tekib soov mõnda sisse pugeda, kuid samas on ta kasulik ka meie (mitte-nii-väga)talvises ümbruses. Talvelgi tekib aegajalt momente, kui näiteks ei jaksa sõbranna või sõvra juurest koju minna, sest vahepeal on tõusnud jõhker lumetorm või lihtsalt vihmasadu. Selliste juhtumite puhul on komplekt asendamatu. Viskad sõpsu juures põrandale pikali ja teine ei peagi sulle hakkama tekki, patja, padjapüüri, tekikotti ja muud pudi-padi välja otsima!

Oleme juba rääkinud uniselt kerratõmbamisest kui ka välja minnes unesäästmisest, kuid mõlema kooslusest pole jõudnud veel rääkida. Vahel on päevi, kus tahad välja minnes end mugavalt tunda, kuid samas tahaksid jääda võimalikult nähtamatuks. Mis oleks veel mugavam kui hunnik patju, mille taha lisaks veel võimalik varjuda?! Järjekordselt, kaitseb see patjahunnik võimalike löökide ja vigastuste eest, niiet isegi, kui see kehakate peaks muutma vaatevälja piiratuks, siis kukkumised on hästi pehmendatud, ärge seda pildi all olevat veebiaadressi tähele pange, see ei puutu üldse asjasse! Peale selle on must kõigi lemmikvärv, mis sobib kõigega ja kui kardad, et padjahunnik teeb teid paksemaks, siis ärge muretsega, must ju teeb jällegi peenemaks! Ideaalne valik, kas pole. 

Mis kõigi nende valikute juures kõige parem on, et need kõik on 100% UNISEX! Võinoh, enamusi neist kandes oled sa teiste jaoks no-specific-sex, sest sind lihtsalt ei ole näha!!

Ma loodan siiralt, et leidsite siit postitusest midagi enda unisuse leevendamiseks ning et oma unisusega võideldes te midagi vinget maha ei maga!

Unenägudeni,
Käru!

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!