Joonista mind kauniks

Tätoveeringud on asjad, mis on teatud inimeste hulgas populaarsed ja teiste seas vihatud olenemata hooajast. Meie oleme kokku kogunud mõned mitte nii säravad näited, mida selle imelise kunstivormiga peale saab hakata.

Alustame värvilistes toonides:
Traksid on riietuselement, mille populaarsus on pidevalt vahelduvas tõusus ja languses. Kui oled aga eriti suur trakside fänn, siis milleks nende peale igakord, kui need taas populaarsed on, uuesti raha raisata, kui on võimalik need ka endale peale tätoveerida! Ainuke jama on sel juhul see, et pluusi alt need välja ei paista... aga siis ongi põhjust soojemasse kliimasse kolida! Lisaks selllele tätoveeringule võid veel mõnedega tutvuda selles postituses - kliki mind!

Igalühel meist on aegajalt tunne, et ei jõua kõike jälgida, mis maailmas toimub. Siin on aga ideaalne lahendus - lisa silmapaar! Lisaks on see ideaalne selleks puhuks, kui sulle ei meeldi inimestega vesteldes neile silma vaadata, nii saad oma päris silmad lihtsalt sulgeda ning las nad siis vahivad neid põski sul seal. Veel ebaõnnestunud juhtumeid - kliki mind ka!

Selfikultuur on nagunii üks väga... ee.. huvitav kultuur, mida siis veel selfitätoveeringutest rääkida...

Kaks pead on ikka kaks pead! Veel imelisi kunstiteoseid - kliki seda!

Langeb umbes samasse kategooriasse, kui slängisõnavara rikastanud "No ragrets" filmist "We're the Millers". Teadmised on tõesti võim. Google on ka vahel päris võimas. Võib-olla peaks seda vahelduseks tätoveeringu omanik kasutama.

Motivatsioonitsitaadid või laused peavad ikka aeg-ajalt varnast võtta olema, miks mitte siis neid endale kehale kanda, et ikka kogu aeg silma all oleks.

Väga huvitav otstarve kasutule kehaosale...

Kuigi paljud võib-olla pole lähemalt tutvunud Ameerika lasteluuletustega, siis üks näeb välja selline, kuidas iga varvas läheb ise kohta. Kes läks poodi, kes turule, kes voodisse. See suur varvas läkski päriselt turule.

Ega need kaenlaalused just maailma kaunimad asjad küll pole, aga kas see poolekslõigatud sibul selle nüüd kaunimaks teeb... eks igaüks teab ise!

Kulmud on asjad, millest võiks lausa eraldi postituse teha. Nendega saab igasugu huvitavaid asju teha - näiteks need endale tatoveerida ning unustada igaveseks tüütud täitmised, kammimised, joonistamised ja muu selline. Milleks tätoveerimisel piirduda klassikalise kulmukujuga - olgem spontaansed ja loomingulised!

THUG LIFE!!

Viimase tätoveeringu imetlemiseks pane esmalt mängima allolev lugu

Kuula lugu nii kaua, kuni oled kõikidesse allolevatesse kastikestesse linnukese teha:

Postituse moraal: 
Enne tätoveeringu tegemist:
• kontrolli oma õigekirja oskust, kunstioskust ja noh üleüldiselt mõistuse seisukorda
• veendu tätoveerija kirjaoskuses, kunstiandes ning jällegi selges mõistuses
• või siis nagu meie moto ütleb - kanna välja, kui suudad!


Kas sinul on mõnda ebaõnnestunud tätoveeringu lugu?


Järu & Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Rannarõivaid karnivooridele, herbivooridele ja teistele

Helou!

Suvi on nüüd peaaegu läbi, kuid tundub, et tal on meile veel soojemaid ilmasid varuks. Kõigil on kindlasti bikiinid ja muud ujumisriided kapis juba suvega tolmukorra alla sattunud, mistõttu soovitame kindlasti enne suve lõppu kõik need uuesti välja kaevata! Pärast seda toredat postitust äkki pole kartust ka oma julgemaid veeürpe kaaskodanikele demonstreerida. Hakkame pihta!


Suvekuumadega on tõeliselt raske kanda tumedavärvilist riietust. Heleda riietusega on aga see jama, et midagi katsuda ega puutuda ei saa, muidu on riided räpased ja jälle vaja vahetada. Siin aga ei tundu see probleemiks olevat, kuna noh, nende kohtade peale, kus võiks midagi peale ajada või midagi juhtuda, on lihtsalt välja lõigatud. "Lõikame augud välja!" nagu kunagi lapsepõlves meile naljatleda meeldis. Veel tundub mulle, et iga hetk "vupsab" kõik sellest kostüümist välja...
Mida edasi, seda napimaks. Julge naise rind on päevitusrantideta, seda muidugi, aga kui tunned, et sa siiski liiga julge pole, siis see vist on paras alternatiiv. Ise ütleks muidugi, et selle asja kandmiseks peab julgust veidi rohkem olema, kui alastuseks. Eks see ole igaühe enda otsustada!



Eelmine ujumisriie meets disainielemendid. Või liiga suur alumine bikiinide osa. Kuhu siis ikka neid paelu siduda, kui mitte õlgadele?! Edu teile muidugi selle asja selga saamisega, usun, et see on sama raske, kui kõrvaklapijuhtmete lahti harutamine.
Ogadega kaetud riidemood on üks väga.. huvitav mood. Varasemalt oli see vaid punkarite pärusmaa, kuid nagu näha, siis jagub ogasid nüüdseks tõesti kõikjale. Mina isiklikult pole julenud ühtegi taolise kaunistusega riideeset seetõttu soetada, et kindlapeale suudan kas ennast või enda läheduses viibijaid nendega kuidagiviisi vigastada. Sama võib juhtuda ka ülalolevate bikiinidega. Loodetavasti need, kes on harjunud bikiine riiete all kandma, neid selga pannes kedagi kallistama ei torma. Ouuch..
(PS! Tsekkige selle modelli ülivinget keskkoha photoshoppi)



Nagu tänases postituses juba õppinud oleme, saab nööridega väga palju "moodi" teha. see siin on järgmine näide. DIY projekt! Võta palju nööri, seo see suvaliselt igatpidi kinni ja ongi sul uus uhke ujumiskostüüm olemas. Meenutab lapsepõlve moeshow'sid, kui kardinad ja muud hõlstid sai alati paelakestega kinnitatud õigetest kohtadest, lõpuks kattis rohkem nöör kui kardinad.

Tagasivaade moeajalukku ja leiame sellise toreda bikiinikomplekti. Veidike palmipuu vibe'i on tunda, kuigi tumepruunid kookospähklikoored on asendatud veidi mugavama riidest variandiga. Igati mugavam, ma eeldan. Kuna veel meenutab ujumisriiete ülemine pool ka prille, võib kandjal tekkida probleeme meeste noomimisel lausega "My eyes are up here.." Are you sure??

Sai ka ennist mainitud, et nende nööridega võib asi väga keeruliseks minna. Pakun, et neiukestel on seljataga raske öö ning mõistetavalt ei jaganud pea hommikul väga selgelt, mispidi need rannariided nüüd selga käivad. Viga, mida igaüks meist võib teha. Loodame, et teil siiski sellist apsakat ei juhtu ja kui ostate endale nöörikeste-paelakestega bikiinid, siis loete ilusti kasutusjuhendi ka läbi.

Meenus viimane stseen "Kalapoeg Nemo"-st, kus kõik akvaariumikalad olid oma kilekotikestega merre jõudnud, vaatasid nõutult ringi ja laususid "What now?" Pakun, et iga kord, kui nende bikiinidega merre sulpsatada, küsivad nood kalakesed kotikestes sama.


Sildikesed räägivad pildil enda eest. Biolagunevad Bikiinid on päris armas sõnamäng juba ja ilmselt oleks ka hea reklaamlause. Pakun ka, et tegemist võib olla vastudemonstratsiooniga Lady Gaga kunagi laineid löönud lihakleidile, millega Emakoletis ("Mother Monster") 2010. aastal MTV Videoauhindade jagamisel esines.

 Taaskasutus maksimumlevelil. Maa alla sigade peitmise hea alternatiiv, kasutame neid moe loomisel! Kui nüüd aga tõsiselt rääkida, siis selline asi vähemalt näeb üpris õõvastav välja ja hetkeolukorda sigadega arvesse võttes ei tasuks selle üle isegi nalja teha. Loodame, et tegemist on siiski mingi kunstiperformance'ga ja keegi sigadega rindu katma niipea ei kipu. Nagu postitus näitab, on selleks ka massiliselt muid võimalusi!

Põhiline on siiski praeguseid kuume suveilmu arvestades kõige tähtsam juua piisavalt vett ja kanda päikesekreemi, kui kavatsete end päev otsa õues praadida. Muu on juba teisejärguline. Head viimaste suvepäevade nautimist Stiilisiilide poolt! :)

Järu ja Käru ;)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Lõpukleitide pärlid

Helou stiiligurud!
Nüüd on kõik lõpetamised lõpule viidud ja võib hakata vaatama tagasi sellele imelisele stiilinäidete hooajale.


Kui üldiselt on meie seekordsed lõpukleidi näited pigem pikad, siis esmalt tutvustame ühte lühemate kleitide austajatele mõeldut.  Ülalolev kleit on üsna hea DIY projekt tegelikult. Tänapäeval on igasugu erineva kujuga kummikomme (huule kujud jne). Kogudes kokku ühe hunniku endale meeldivaid kummikomme, neid natuke niisutades ning seejärel nende sees rullides võib endale just sellise kleidi saada. LISAKS kui kõht tühjaks läheb, saab kleidi pealt näpata - ideaalne kleit neile, kes pingelises olukorras sööma kipuvad.

Vahel ei ole raha, et osta sellist kleiti nagu tegelikult sooviksid. Hea lahendus sellele on osta pool sellist kleiti nagu sooviksid, selle ribadeks lõigata ning sinna vahele natuke sääsevõrku õmmelda!

Tegelikult on ju tegemist üsna armsa kleidiga, kuid paistab, et ülemis ja alumise osa vahele on väike ujumisrõngas pandud - hea lahendus, kui puusa napib.

Esimesena meenus seda kleiti silmates need kaabudega punasetriibulistes ülikondades laulutriod, kes laulavad Hollywoodi filmides sobimatutes kohtades. Või siis popkornitopsid Hollywoodi filmides. Muidugi räägin siinkohal ainult sellest alumisest osast, jakike aga... Äkki on tegemist millimallikaga? Kes teab, valikuvõimalusi on palju. Väga praktiline valik lõpupäevaks, kandja saab seda pärast ka igal võimalikul stiilipeol kanda!
Kui sa vaatad seda tumesinist lille 30 sekundit ja siis vaatad seina, näed sa seal... Ilmselt sa ei näe seina, sest silme eest lööb liialt virvendama ja sa kukud enne pikali. Näed põrandat. Loodan, et siis hoiatati meditsiinitöötajaid lõpetamisel, et oldaks valmis. Põhimõtteliselt on ka tegemist viimase hetke DIY-ga: võta 150 meetrit tülli ja rulli selle sees 30 sekundit. Lõpetamiseks valmis!
Moe ajakirjad on aastaid oma arvamust muutnud, kas teksat teksaga kanda on okei või ei ole. Kui teil on aga meie eelnevatest teksaprojektidest ülejäänud veel teksapaare, millega midagi peale pole hakata, siis on ülalolev kleit just SULLE!

Suve lähenedes lähevad mõtted paratamatult pidevalt mere ääres olemisele ja selles imelisuses ujumisele. Mere lahutamatuks osaks on aga millimallikad. Kui sulle on meri. või eriti selles pesitsevad millimallikad, hingelähedased, siis on ülal olev kleit just sinu viimaseks koolipäevaks sobilik.

Roosa on tüdrukute värv, niiet milleks sellega tagasi hoida?! See kleit sobib lõpetamiseks just nendele tüdrukutele, kes ikka veel ei suuda lahti lasta soovist olla printsess lossis. Tundub nagu oleks sellega välja hüpatud kõikidest Disney printsessimultikatest ühte potti. Aga see ju üks suurimaid probleeme ongi: milline Disney printsess ma siis ükskord olla tahan. Palun väga, selle kleidil on ilmselt igast printsessist tükike!


Loodame, et teie oma lõpukleite või kostüüme paari aasta pärast kibedalt ei kahetse ja äkki leiate neile pärastki kasutust!

Stiilset suve!
Järu ja Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Kuulsuste stiil

Helou moodurid!

Tihti soovitakse väga mõne kuulsuse moodi olla, kuid ikka näojooned üldse ei klapi ja enda sarnaseks tuunimine näib täiesti ilmvõimatu. Siin tulevad appi riided!
Tänapäeval võib poelettidelt leida riideid, mida kaunistavad erinevate staaride näolapikesed. Kui nägu hästi kujundatud, siis võib ju täiesti õnnestuda see, et aetakse segi pilt sinu pluusil ning sinu enda harjumuspärane välimus.

Netist leidsime näiteks Oprah Winfrey, suure keskealiste naiste lemmiku, pildiga pusa:

Kui sul ikka nii suur Oprah seljas on, siis vaevalt keegi julgeb väita, et Sa daamiga ei sarnane.

Seda moodi saab aga ka teistmoodi ära kasutada. Kui sul on tunne, et oled hall hiireke ning keegi ei märka sind, siis tee hoopis enda pildiga pluus!
Sellisel juhul ei unune su nägu mitte kellelgi! Pean ütlema, et kunagi kui KUMA foto enda võlusid tutvustama hakkas, tellisin ka mina enda pildiga pluusi. Kasutust leidis see vist pigem pidzaama osana ning selle saatusest ma midagi ei tea, seega teiega jagamine jääb täna ära.

Kuid kui kellelgi on hoopis soov jäljendada mõnda teises võtmes kuulsust... näiteks kuulsat mänguasja?

Ka selle saab lahendatud - näiteks Furby kostüümiga! Jehuu!

Taolisi stiilinäiteid võib leida ka Eesti, täpsemalt Tallinna, kaltsukatest. Ühel päeval Humanas shopates sattusin just sobiva peale:

Sest kes ei tahaks olla Marilyn Monroe? Eriti populaarne oli selle näidise jäljendamine eelmisel sajandil, kuid ka tänapäeval on tema populaarsust võimatu eitada.
Neiu populaarsusest tänapäeval annab aimu ka järgnev kuulutus Tallinna tänavatel:


Andke meile teada, kas ka teie olete mõnda ülalmainitud võimalustest kasutanud?

Moodideni,
Käru! :P

CONVERSATION

0 stiilset märget:

AINULT VIIEKAS VÄÄ???

Servus,
stiilisiilid on viimaks ometi oma  viimases postituses tutvustatud abivahendite abil saavutatud sügavast talveunest välja tulnud ning on taaskord aeg teid lõbustama hakata!

Kindlasti on väga paljud kuulnud sellisest toredast leheküljest nagu Everything5pounds.com, kus oh-üllatust-üllatust, kõik ongi päriselt viis naela! Rääkides eurodest, ligikaudu 6,80. Ja seal leidub kõike: kleite, jalanõusid, ehteid, pesu ja kõike muud võimalikku, mida ühel inimesel vaja enda keha katmiseks on. Hands down, tegu on ühe jubedalt ägeda online poega, esiti sellepärast, et sealt võib päriselt leida üsna lahedaid esemeid sellistele, kes ei raatsi palju raha riiete alla panna, sest nagunii mingi aja pärast tüdinetakse ära (ehk mina.). Teiseks on see jube äge veel sellel lihtsal põhjusel, et kuna tegemist on odavpoega, siis võib leida väga huvitavaid ja fashion-forward (või backward) riideid! Meie otsustasime täna neid teile näidata. Juurde lisame ka lingi, kui keegi peaks leidma, et just SEE ese ongi ta ülivingest riidekapist veel puudu.

http://www.everything5pounds.com/encrusted-flag-print-maxi-skirt-p-38123.html
Patriotism on tore asi, iseasi, kas üks eestlane peaks olema USA patriotist, kuid sellegipoolest on selleks võimalus. Kui maxiseelikud panevad sul südame kiiremini põksuma ning Ameerika lipuvärvidki erinevaid positiivseid emotsioone tekitavad, siis see seelik on just SULLE!

http://www.everything5pounds.com/leopard-print-lace-chemise-string-p-31398.html
Kas olen minemas peole või unustasin hommikul tuduriided vahetamata, kes teab?? Mina jätan küsimusele vastamata. Veidike meenutab see kleidike veel neid aegu, kui käsitöötunnis idee oli õmmelda valmis kõige ägedam peokleit, küll aga jäi alati puudu teostusest ja siis lõpuks kukkus välja...midagi taolist. Päris hästi ei istu piha ümbert ja alumine äär pole päris sirge... Aga tehtud ta sai! Meil on hea meel, et everything5pounds on mõne hakkaja noore pingutused siiski müüki pannud, sedasi hoiamegi noorte motivatsiooni unistada!
http://www.everything5pounds.com/heavy-duty-boiler-suit-p-44023.html
Kui sinu lapsepõlveunistus oli "Ghost Busters" tiimiga liituda, siis see on stardipakett. Ja ainult viis naela! Ülejäänud tehnika hankimisest räägime juba järgmine kord.

http://www.everything5pounds.com/distressed-paint-effect-shirt-p-40742.html
DIY-projektisoovitus Stiilisiilidelt: Võta spreivärvi ja joonista oma riietele. Väga lihtne ja kiire.
"He was a skater boy, she said, "See ya later boy", he was not good enough for her"
 Avril Lavigne aastal 2002, Everything5pounds aastal 2015. Küsimus on, kas nad on lihtsalt 13 aastat ajast maha jäänud või on nad lihtsalt mõnevõrra moest eespool. Jääme ootama! Eriti metsikud on neid pükse kaunistavad fringed, lihtsalt kujutage, kuidas need kõndides järel lehvivad... peaaegu nagu Inese kohustuslik tuuleefekt!

Paistab, et läbipaistvust pole kunagi liiga palju. Järjekordne DIY-projektisoovitus: Seekord saate kunagi valmimata lapiteki lappidest teha endale püksid. Kui veidi riidest puudu jääb, võite laenata mõne sääsevõrgu akende eest. Keda need sääsed suvel ikka häirivad.. Samuti väga praktiline riideese inimestele, kel alati veidi liiga soe on. 
Jällegi flashback 2000-ndate algusesse, kui mulle joonistub silme ette pilt vanema venna pükstest, mida sai lukkudega lühemaks teha. Ülalpool näidatud eset kahjuks lühemaks teha ei saa, pealekauba on tegemist seelikuga. Sobib hästi naistele, kes ei taha näiteks sõjaväes või metsalaagris olles oma naiselikkust kaotada. Ühtlasi on see ka vihmakindel (ma eeldan)! Lisaks on tegemist optilise illusiooniga, sest who would have guessed, et tegemist seelikuga?! Ees olev meelas lõhik suudab kindlasti klubis nii mõnegi vastassoo esindaja pilgu võita. :P
Kaks-ühes riided ja jalanõud on kõigi laisemapoolsete inimeste lemmikud. Sel juhul siis toasussid ja rihmikud ühes pakendis, tadaa! Minul isiklikult on üldse raske suvel jalanõusid jalas hoida, tihtipeale kodus olles ongi nii, et välja minnes pigem võtan sokid või sussid jalast ära ja edasi liigun paljajalu. Võib-olla peaks tellimuse teele panema...
slogan [slõug(a)n] ingl moto, reklaamlause, lööklause, hüüdlause, tunnuslause, loosung
Mõni inimene on tõesti iga asja peale väga üllatunud ja võib-olla ongi tema sloganiks "OMG ehk WTF". Kuidas need küll sama asja tähendavad, jääb veidi arusaamatuks, aga kuna tegemist on hashtagiga, siis enamasti need polegi loogilised ja võib-olla oleme meie juba veidike vanad, saamaks aru nendest noorte uutest trendidest... 
Veidike Mehhiko-vibe'i, veidike casual vibe'i, veidike vaiba vibe'i, veidike elutoa põrandavaiba vibe'i... 


Saan aru, et vihmariided peavad ka stiilsed ja põnevad olema, aga see siin on puha ebapraktiline!! Kus on kapuuts??? Ja käed saavad ka märjaks. Vihmariided peaksid siiski praktilisuse juurde jääma, leian mina.
(PS. Olen teadlik, et tegemist pole tegelikult vihmariietega, aga see on kõige loogilisem seletus, mis ma sellele riideesemele leidsin.)
Võltsnahk lihtsalt... ei ole see.

Kui sa tahad inimesi panna sinu peale mõtlema pelgalt sinult möödudes, siis see on sinu pluus. Ma lausa guugeldasin antud sloganit pluusil, kuid üllatavalt ilmusid minu otsingutulemustesse ainult hirvepead. Kas on tegu jällegi mingi noorte asjaga, millest meie, vanurid, aru ei saa? Palun aidake! PEAHIRV! Või hirvepea?!


Eelnevalt oleme tutvustanud nii kleiti, mis meenutab meie esimesi õmblemiskatseid, kui ka lapitehnikas valminud pükse. Ülaltoodud kleit on nende kahe eelneva näite kokku panemise tulemus.
Vanad laudlinad, käterätid, ülejäägid purjeriidest - kõik läheb! Järjekordne DIY-soovitus.

Kolm järgnevat kleiti lähevad kõik ühte patta:



http://www.everything5pounds.com/coated-tunic-dress-p-31056.html
Mõtlesin siinkohal jagada ühte isiklikku pilti, mis meenus mulle nende kleitidega. Aga ma siis räägin loo. Oli vaja pisikesel Jarelil minna peole, kus oli tarvis nõiaks riietuda. Jareli emme, kaval naine, nagu ta on, mõtles välja toreda kostüümi, mis koosnes mütsist ja kleidist ja oli must ka pealekauba. Läikis ka teine. Ühesõnaga ta võttis lihtsalt ühe suure prügikoti, tõmbas selle riietele peale, piha ümber paela ja mütsi otsa ka, et peas püsiks. Ning valmis ma olingi. Ma olin väga vinge nõid! Minu variant on veidi odavam kui ülaltoodud, aga äkki inimestel pole kõigil kodus musti prügikotte. Siis võtke aga lehekülg lahti ja kukkuge tellima! Ma usun, et igaüks leiab endale sobiva kostüümi, millega peol silma paista.
http://www.everything5pounds.com/strap-back-dress-p-44099.html
 Väga uuenduslik lähenemine. Seni oleme kasutatud "triibutamist" näinud ainult Kanye prillidel ja kleitide ülaosas, Everything5poundsi tiim aga mõtles, et sellest ei piisa. Või võib-olla pandi lihtsalt kaks pluusi kokku üksteise otsa, kes teab. Stiilisiilide ainsateks mure kleidiga seoses on oht, et kuhugi istudes võib kleidisaba väga õnnetult kinni jääda ja nii on oodata suuremat moeõnnetust. Mis veel hullem, kleit katab vaevu strateegilised kohad ning kummardamine selles kleidis vist kõnealla ei tule. Muidu jääme aga ootama järgmisi uusi lahendusi Kanyeprilli-tehnikale.


http://www.everything5pounds.com/faded-denim-dress-p-32887.html
Järjekordne tagasivaade minevikku, seekord paljuigatsetud 90-ndatesse! Need imelised õlapaeltega veidi öösärki meenutavad kleidid on võib-olla on ainukesed asjad, mida me sellest imelisest kümnendist ei igatse...

http://www.everything5pounds.com/kaleidoscope-dress-p-29253.html
Kaleidoskoobid on toredad.. kleidid on toredad... ja eem.. vestid on ka toredad?! 

http://www.everything5pounds.com/tribal-sequined-bandeau-dress-p-24611.html
Päkapikud on üsna mures, kuna keegi jätkuvalt varastab nende pakkepaberit...

Mõni riideese võib-olla pole kõige omapärasem ja huvitavam, see jääb teile endale otsustada. Mis on aga kindel, everything5pounds.com on üks imeline lehekülg, kust leiab nii garderoobivärskendust kui ka meelelahutust, seda kõike väga vähese raha eest!
Kui arvate, et oleme halba tööd teinud ja leiate sealt midagi VEEL vingemat, siis palun, andke sellest julgelt märku! Samuti andke kindlasti teada, kui suudate mõne ülalolevatest riideesemetest enda kasuks tööle panna.

Stiilideni,
Järu ja Käru :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!