AINULT VIIEKAS VÄÄ???

Servus,
stiilisiilid on viimaks ometi oma  viimases postituses tutvustatud abivahendite abil saavutatud sügavast talveunest välja tulnud ning on taaskord aeg teid lõbustama hakata!

Kindlasti on väga paljud kuulnud sellisest toredast leheküljest nagu Everything5pounds.com, kus oh-üllatust-üllatust, kõik ongi päriselt viis naela! Rääkides eurodest, ligikaudu 6,80. Ja seal leidub kõike: kleite, jalanõusid, ehteid, pesu ja kõike muud võimalikku, mida ühel inimesel vaja enda keha katmiseks on. Hands down, tegu on ühe jubedalt ägeda online poega, esiti sellepärast, et sealt võib päriselt leida üsna lahedaid esemeid sellistele, kes ei raatsi palju raha riiete alla panna, sest nagunii mingi aja pärast tüdinetakse ära (ehk mina.). Teiseks on see jube äge veel sellel lihtsal põhjusel, et kuna tegemist on odavpoega, siis võib leida väga huvitavaid ja fashion-forward (või backward) riideid! Meie otsustasime täna neid teile näidata. Juurde lisame ka lingi, kui keegi peaks leidma, et just SEE ese ongi ta ülivingest riidekapist veel puudu.

http://www.everything5pounds.com/encrusted-flag-print-maxi-skirt-p-38123.html
Patriotism on tore asi, iseasi, kas üks eestlane peaks olema USA patriotist, kuid sellegipoolest on selleks võimalus. Kui maxiseelikud panevad sul südame kiiremini põksuma ning Ameerika lipuvärvidki erinevaid positiivseid emotsioone tekitavad, siis see seelik on just SULLE!

http://www.everything5pounds.com/leopard-print-lace-chemise-string-p-31398.html
Kas olen minemas peole või unustasin hommikul tuduriided vahetamata, kes teab?? Mina jätan küsimusele vastamata. Veidike meenutab see kleidike veel neid aegu, kui käsitöötunnis idee oli õmmelda valmis kõige ägedam peokleit, küll aga jäi alati puudu teostusest ja siis lõpuks kukkus välja...midagi taolist. Päris hästi ei istu piha ümbert ja alumine äär pole päris sirge... Aga tehtud ta sai! Meil on hea meel, et everything5pounds on mõne hakkaja noore pingutused siiski müüki pannud, sedasi hoiamegi noorte motivatsiooni unistada!
http://www.everything5pounds.com/heavy-duty-boiler-suit-p-44023.html
Kui sinu lapsepõlveunistus oli "Ghost Busters" tiimiga liituda, siis see on stardipakett. Ja ainult viis naela! Ülejäänud tehnika hankimisest räägime juba järgmine kord.

http://www.everything5pounds.com/distressed-paint-effect-shirt-p-40742.html
DIY-projektisoovitus Stiilisiilidelt: Võta spreivärvi ja joonista oma riietele. Väga lihtne ja kiire.
"He was a skater boy, she said, "See ya later boy", he was not good enough for her"
 Avril Lavigne aastal 2002, Everything5pounds aastal 2015. Küsimus on, kas nad on lihtsalt 13 aastat ajast maha jäänud või on nad lihtsalt mõnevõrra moest eespool. Jääme ootama! Eriti metsikud on neid pükse kaunistavad fringed, lihtsalt kujutage, kuidas need kõndides järel lehvivad... peaaegu nagu Inese kohustuslik tuuleefekt!

Paistab, et läbipaistvust pole kunagi liiga palju. Järjekordne DIY-projektisoovitus: Seekord saate kunagi valmimata lapiteki lappidest teha endale püksid. Kui veidi riidest puudu jääb, võite laenata mõne sääsevõrgu akende eest. Keda need sääsed suvel ikka häirivad.. Samuti väga praktiline riideese inimestele, kel alati veidi liiga soe on. 
Jällegi flashback 2000-ndate algusesse, kui mulle joonistub silme ette pilt vanema venna pükstest, mida sai lukkudega lühemaks teha. Ülalpool näidatud eset kahjuks lühemaks teha ei saa, pealekauba on tegemist seelikuga. Sobib hästi naistele, kes ei taha näiteks sõjaväes või metsalaagris olles oma naiselikkust kaotada. Ühtlasi on see ka vihmakindel (ma eeldan)! Lisaks on tegemist optilise illusiooniga, sest who would have guessed, et tegemist seelikuga?! Ees olev meelas lõhik suudab kindlasti klubis nii mõnegi vastassoo esindaja pilgu võita. :P
Kaks-ühes riided ja jalanõud on kõigi laisemapoolsete inimeste lemmikud. Sel juhul siis toasussid ja rihmikud ühes pakendis, tadaa! Minul isiklikult on üldse raske suvel jalanõusid jalas hoida, tihtipeale kodus olles ongi nii, et välja minnes pigem võtan sokid või sussid jalast ära ja edasi liigun paljajalu. Võib-olla peaks tellimuse teele panema...
slogan [slõug(a)n] ingl moto, reklaamlause, lööklause, hüüdlause, tunnuslause, loosung
Mõni inimene on tõesti iga asja peale väga üllatunud ja võib-olla ongi tema sloganiks "OMG ehk WTF". Kuidas need küll sama asja tähendavad, jääb veidi arusaamatuks, aga kuna tegemist on hashtagiga, siis enamasti need polegi loogilised ja võib-olla oleme meie juba veidike vanad, saamaks aru nendest noorte uutest trendidest... 
Veidike Mehhiko-vibe'i, veidike casual vibe'i, veidike vaiba vibe'i, veidike elutoa põrandavaiba vibe'i... 


Saan aru, et vihmariided peavad ka stiilsed ja põnevad olema, aga see siin on puha ebapraktiline!! Kus on kapuuts??? Ja käed saavad ka märjaks. Vihmariided peaksid siiski praktilisuse juurde jääma, leian mina.
(PS. Olen teadlik, et tegemist pole tegelikult vihmariietega, aga see on kõige loogilisem seletus, mis ma sellele riideesemele leidsin.)
Võltsnahk lihtsalt... ei ole see.

Kui sa tahad inimesi panna sinu peale mõtlema pelgalt sinult möödudes, siis see on sinu pluus. Ma lausa guugeldasin antud sloganit pluusil, kuid üllatavalt ilmusid minu otsingutulemustesse ainult hirvepead. Kas on tegu jällegi mingi noorte asjaga, millest meie, vanurid, aru ei saa? Palun aidake! PEAHIRV! Või hirvepea?!


Eelnevalt oleme tutvustanud nii kleiti, mis meenutab meie esimesi õmblemiskatseid, kui ka lapitehnikas valminud pükse. Ülaltoodud kleit on nende kahe eelneva näite kokku panemise tulemus.
Vanad laudlinad, käterätid, ülejäägid purjeriidest - kõik läheb! Järjekordne DIY-soovitus.

Kolm järgnevat kleiti lähevad kõik ühte patta:



http://www.everything5pounds.com/coated-tunic-dress-p-31056.html
Mõtlesin siinkohal jagada ühte isiklikku pilti, mis meenus mulle nende kleitidega. Aga ma siis räägin loo. Oli vaja pisikesel Jarelil minna peole, kus oli tarvis nõiaks riietuda. Jareli emme, kaval naine, nagu ta on, mõtles välja toreda kostüümi, mis koosnes mütsist ja kleidist ja oli must ka pealekauba. Läikis ka teine. Ühesõnaga ta võttis lihtsalt ühe suure prügikoti, tõmbas selle riietele peale, piha ümber paela ja mütsi otsa ka, et peas püsiks. Ning valmis ma olingi. Ma olin väga vinge nõid! Minu variant on veidi odavam kui ülaltoodud, aga äkki inimestel pole kõigil kodus musti prügikotte. Siis võtke aga lehekülg lahti ja kukkuge tellima! Ma usun, et igaüks leiab endale sobiva kostüümi, millega peol silma paista.
http://www.everything5pounds.com/strap-back-dress-p-44099.html
 Väga uuenduslik lähenemine. Seni oleme kasutatud "triibutamist" näinud ainult Kanye prillidel ja kleitide ülaosas, Everything5poundsi tiim aga mõtles, et sellest ei piisa. Või võib-olla pandi lihtsalt kaks pluusi kokku üksteise otsa, kes teab. Stiilisiilide ainsateks mure kleidiga seoses on oht, et kuhugi istudes võib kleidisaba väga õnnetult kinni jääda ja nii on oodata suuremat moeõnnetust. Mis veel hullem, kleit katab vaevu strateegilised kohad ning kummardamine selles kleidis vist kõnealla ei tule. Muidu jääme aga ootama järgmisi uusi lahendusi Kanyeprilli-tehnikale.


http://www.everything5pounds.com/faded-denim-dress-p-32887.html
Järjekordne tagasivaade minevikku, seekord paljuigatsetud 90-ndatesse! Need imelised õlapaeltega veidi öösärki meenutavad kleidid on võib-olla on ainukesed asjad, mida me sellest imelisest kümnendist ei igatse...

http://www.everything5pounds.com/kaleidoscope-dress-p-29253.html
Kaleidoskoobid on toredad.. kleidid on toredad... ja eem.. vestid on ka toredad?! 

http://www.everything5pounds.com/tribal-sequined-bandeau-dress-p-24611.html
Päkapikud on üsna mures, kuna keegi jätkuvalt varastab nende pakkepaberit...

Mõni riideese võib-olla pole kõige omapärasem ja huvitavam, see jääb teile endale otsustada. Mis on aga kindel, everything5pounds.com on üks imeline lehekülg, kust leiab nii garderoobivärskendust kui ka meelelahutust, seda kõike väga vähese raha eest!
Kui arvate, et oleme halba tööd teinud ja leiate sealt midagi VEEL vingemat, siis palun, andke sellest julgelt märku! Samuti andke kindlasti teada, kui suudate mõne ülalolevatest riideesemetest enda kasuks tööle panna.

Stiilideni,
Järu ja Käru :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!