Kuulsuste stiil

Helou moodurid!

Tihti soovitakse väga mõne kuulsuse moodi olla, kuid ikka näojooned üldse ei klapi ja enda sarnaseks tuunimine näib täiesti ilmvõimatu. Siin tulevad appi riided!
Tänapäeval võib poelettidelt leida riideid, mida kaunistavad erinevate staaride näolapikesed. Kui nägu hästi kujundatud, siis võib ju täiesti õnnestuda see, et aetakse segi pilt sinu pluusil ning sinu enda harjumuspärane välimus.

Netist leidsime näiteks Oprah Winfrey, suure keskealiste naiste lemmiku, pildiga pusa:

Kui sul ikka nii suur Oprah seljas on, siis vaevalt keegi julgeb väita, et Sa daamiga ei sarnane.

Seda moodi saab aga ka teistmoodi ära kasutada. Kui sul on tunne, et oled hall hiireke ning keegi ei märka sind, siis tee hoopis enda pildiga pluus!
Sellisel juhul ei unune su nägu mitte kellelgi! Pean ütlema, et kunagi kui KUMA foto enda võlusid tutvustama hakkas, tellisin ka mina enda pildiga pluusi. Kasutust leidis see vist pigem pidzaama osana ning selle saatusest ma midagi ei tea, seega teiega jagamine jääb täna ära.

Kuid kui kellelgi on hoopis soov jäljendada mõnda teises võtmes kuulsust... näiteks kuulsat mänguasja?

Ka selle saab lahendatud - näiteks Furby kostüümiga! Jehuu!

Taolisi stiilinäiteid võib leida ka Eesti, täpsemalt Tallinna, kaltsukatest. Ühel päeval Humanas shopates sattusin just sobiva peale:

Sest kes ei tahaks olla Marilyn Monroe? Eriti populaarne oli selle näidise jäljendamine eelmisel sajandil, kuid ka tänapäeval on tema populaarsust võimatu eitada.
Neiu populaarsusest tänapäeval annab aimu ka järgnev kuulutus Tallinna tänavatel:


Andke meile teada, kas ka teie olete mõnda ülalmainitud võimalustest kasutanud?

Moodideni,
Käru! :P

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!