Rapuntsel, päästa valla juus

Tere kõigile stiiliammutajatele!

Mis me vahepeal teinud oleme? Ah, ega me ise ka ei tea! Igaljuhul blogimiseni me ilmselgelt jõudnud ei ole.

Täna pakume teile lahendusi murele, mis valdab pea iga naist ning olgem ausad, tänapäeval ka meest. Loomulikult on selleks mureks "MIS SOENGU MA TEEN?!", millele lisanduvad muidugi mured teemadel, mis viimistlustooteid ma kasutan, kui pikad mu juuksed olema peavad, mis mulle sobib jne jne. Viimastele küsimustele me kahjuks täna vastuseid ei jaga, kuid soenguideid oleme teile küll välja noppinud.

Hakkame pihta!


Ma kahtlustan, et seal ananassi all just Käsna Kalle ei ela, aga midagi rohkemat selle ananassinupukese alla elama nagu ka pakkuda ei julgeks...


Tänapäeval on igasugused "half-shaved" soengud moes ning milleks piirduda lihtsalt külgede ära ajamisega, kui saab oma soenguga ka sõna otsesesmõttes midagi öelda. Siinkohal on kandja sõnumiks olnud tõenäoliselt "Hit me, I'm a ball!!" (tõlge: Löö mind, ma olen pall).

Viimistlustoodete reklaamide üheks põhi hüüdlauseks on ROHKEM VOLÜÜMI või USKUMATU VOLÜÜM või 24 TUNDI KESTEV VOLÜÜM või MisIganesVõimasOmadusSõna VOLÜÜM, kuni selleni välja, et volüüm on nii tugev, et isegi autokatus muljub soengu järgi hüpeka korral. Müüakse kõike, märkamata, kui jabur see volüüm päriselt neis reklaamides tihti välja näeb.
Olgu nende reklaamidega kuidas on, aga ülalolev naine on mingi imelise tootega kogu selle volüümi endale PÄRISELT KA saanud. Kahjuks me ei tea, mis toodet ta kasutas, aga kui keegi suudab välja uurida tema kontaktid, siis võib meile ka jagada ja meie jagame omakorda teiega, sest kes ometi ei tahaks endale taolist VOLÜÜMI?!

Me mõistame, et õed Sõnajalad on väga populaarsed ja me kõik tahame nende moodi olla, aga see tädi vist ei saanud päris hästi asjale pihta... Küll aga on see hea lahendus, kui kodus lillepotid otsa on saanud.

Lõbusas kogupere filmis üritas lõvi Alex oma sõbra sebra Marty lakkumise välja vabandada sellega, et luges ta valged ja mustad triibud üle, et ometi teada saada, kas too on valge mustade triipudega või must valgete triipudega. See tüdruk vist isegi päris kindel selles, kas ta on emo (sest antud stiil oli natuke kurbusele kalduvate noorte seas kunagi väga popp), piff, ehete alus, sebra või hoopis opossum. Aga hei, kuni ta ise ennast niiviisi hästi tunneb, siis miks ka mitte!
Puuviljasoengud tunduvad juuksurite juures olevat kuum kaup, siinsel pildil siis õun. Võite kommentaaridesse kirjutada, mis teie lemmikpuuviljasoeng on, meie isiklikult mõtleme banaanikobarast pildi kaasa võtta ja naasta juuksuritoolist kollaste rastadega!

Vahel kohe ei oska oma käsi mitte kuhugi panna. Pildil olev neiu on probleemi väga nutikalt lahendanud - tekitanud juustesse käepideme, kuhu vajadusel vähemalt ühe käe ära mahutada saab. Lisaks on tegemist ääärmiselt stiilse ja omapärase soenguga. ots näeb natuke välja nagu hunnik vetikaid ning mereteemagi käis juba ühest pildist läbi, mis tähendab, et see on täiega IN! Need, kellel rohkem juukseid peas on saavad endale koguni mõlema käe jaoks pidemed teha. 
Siin on ka ideaalne DIY võimalus. Soengu saab luua näiteks vetsupaberirulli ja vana katkise sokki abil - ettevalmistuseks lõika sokilt kinnine ots ära. Seejärel tõmba juuksed läbi vetsupaberirulli ja vetsupaberirullile tõmba oma korda peale otsata sokk - ongi olemas stiilne ja öko juuksekaunistus. Taaskasutus for the win!


Me teame, et meeste üheks suurimaks hirmuks on kiilanemine. Kui ka sina kardad kiilanemise pärast ja mujal piirkonnas veel juuksed kasvavad edukalt, siis allolevatel meestel on probleemi lahendamine igati käpas: 


Ning lõpetuseks veel üks värvikas ja kindlasti silmamist väärt idee naistele:


Milline oli sinu lemmik soengustiil? Millise palud oma juuksuril järgmisena ette võtta? Võib olla on sul endal midagi lahedate meiega jagada? Tee seda!


Jäägem stiilseks,
Järelkäru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!