Sädeledes uude aastasse!

 APPI! MIDA MA UUSAASTAPEOLE SELGA PANEN?!?!
Ära muretse! Stiilisiilid tõttavad ruttu ja annavad esmaabi! (Appi tõttab stiilne viisik meenus)
Ühesõnaga, veel viimase minuti kostüümiideed sinu tähistamisele, olgu teemaks rannapidu, meremehed ja -neitsid või klassikaline maskiball.

Esimene eksemplar näib ju tegelikult isegi üsna normaalne välja, kuid kui nüüd tegelikult sellesse hilpu natuke suurema hoolega süveneda, peab siiski küsima, et misasi see on?! Ma mõistan, et meil kõigil on suur suveigatsus, kuid kas sellegipoolest peab siis kohe hakkama oma peokleiti ujumisriiete elemente lisama? Enda osaliselt paljastamine on selline trend, mis vaikselt tõuseb ja langeb ja natuke moondub erineval viisil - kord selg, kord naba, kord ribid... kes teab mis järgmiseks?!
Samas, kui sul ei ole kodus mitte midagi ning selline stiil meeldib, siis haara oma bikiinid, otsi mõni suurem rätt või rannalina ning mässi endale ümber.

Future is now! Pildist hõngub veidi eelmist sajandit, ilmselt on püütud öelda, et nii näevad kunagi naised välja! Jääme huviga ootama, mil see päriselt juhtub. Hiiumaa suurima uusaastapeo teemaks on maskiball, sama temaatikat oleme märganud Haapsalus ja Viljandis. Palun väga, sellise "maskiga" püüate küll kõik pilgud endale! Et siiski aksessuaarid sobiksid kostüümiga, on ka jaki krae veidi Cruellalikult sädelevaks sätitud. Kindlasti suurim pilgupüüdja sinu uusaastapeol.

Lihtne ja... kas just loogiline, aga siiski, lihtne! Siit tuleb ka postituse DIY uusaastaööks: Otsi kapist kaks suvalist sädelevat kangast, keri endale strateegiliste kohtade ümber. Kinnita...millega iganes, lisa juurde äge (ning miks mitte ka sädelev) vöö ja sa oled valmis! PS! Stiilisiilid ei vastuta riietuste läbipaistvuse või sündsuse eest. Ühtlasi viib see riietus meid ka sujuvalt järgneva kostüümi juurde, mis on tõelisele Arielile. Ülalolev on sissejuhatus selleni ning paari nipiga võid ka meie DIY kostüümist merineitsi-outfiti välja võluda. Edu!
Merineitsi stiil on praegu ka Tallinna kaubamajades väga populaarne. Ülaloleva kleidi leidis Käru New Yorkerist. Tõesti peab tõdema, et kui tahad endale tagasihoidlikku peokleiti, siis on seda raske leida, sest poes ringi käies on GLITTER EVERYWHERE!!, kuid ülalolev eksemplar on suisa next level. AGA kui oled alati unistanud merineitsiks olemisest (ja olgem ausad, suurem osa tüdrukutest on), siis on see kleit ju üsna idekas kehakate ka uusaastaööl, mil nagunii peaksid kõik unistused teoks saama. Petab nii mõnegi merelembelise noormehe ära. ;)

Ka seekord oleme mõelnud meestele. Kuna teame, et meessugupool ei ole nii vaimustuses kõigest helkivast ja sädelevast, erinevalt naistest, oleme leidnud ka veidi tagasihoidlikuma, kuid siiski efektse kostüümi. Pits on moes ja mis peamine - pits on pidulik! See punasevaiba külaline on veel eriti huvitavalt mänginud alt läbikumava aluspesuga, kandes, erinevalt eeldatavast mustast, hoopis valget värvi boksereid. Kuna meestel siiskis mingi edevuse (blin-blingi) geen on olemas, siis on pildil olija selle kavalalt sobitanud kingade pannaldesse. Samuti on kingad ise efektse kujuga ning sillerdavast läikivast materjalist - pilku püüdvad ja originaalsed! Ning väike läikiv ridikül ja mustad sokid lõplikuks viimistluseks. Detailideni läbimõeldud!


Siinkohal saavad meie nõuanded 2014. aastaks otsa. Meil oli lõbus, loodame, et ka teil veidikene ja Stiilisiilid lähevad nüüd ise ka seda veel lahedamat aastat vastu võtma. Ka 2015. aastal ootame jätkuvalt teie stiilileide ja -nõuandeid ning muidugi üritame ise tuhnida suures moemaailmas pärlite otsinguil. Seniks aga võtke uus aasta vastu täpselt nii, nagu soovite, jooge end laua alla (või baarileti peale), võtke klaas kihisevat ja istuge kodustega või vaadake ilutulestiku mõne pilvelõhkuja katusel õhtukleidis. Kõige selle juures soovitame siiski sündsuse piiridesse jääda. ;)
Meie soovime kõigile veel stiilsemat ja säravamat aastat kui praegune ning näeme varsti!
Järu ja Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Inetute sviitrite pidu

Jõulutervitused, kallid lugejad!

Pühadega käib kaasas palju toredaid asju. Peod, söök, kingitused, söök, jõulukaunistused, söök, küünlad ja siis veel.. ee.. söök! Peale selle, rohkem küll Ameerikas, kuid ka mujal, peetakse tihti Ugly Sweater pidusid. Olles ajaloos hea (khm-khm), tean rääkida, et esmalt hakkasid vanaemad oma lapselastele kinkima jõle koledaid sviitreid. Seejärel said lapsed kokku ja rääkisid üksteisele, et "Tead kui jõle kampsun mulle kingiti!" Leides üksteises nii palju ühiseid jooni ning tundes suurt hingesugulust, saadi sellest inspiratsiooni selleks, et otsustati sellest trend teha ja hakati pidama teema kohaseid pidusid.
Praeguseks juba on pühad kaks päeva kestnud, kuid üks päev on veel ees ning kindlasti jagub pidusid veel järgneva aasta alguseni. Täna toome teieni valiku neist kampsunitest, mida meie oleme leidnud (peamiselt Pinteresti kaudu).
Head nautimist!

Selle sviitriduoga on veidi mööda pandud, peab ütlema. Esiteks, härra, teie lumememm on tagurpidi jäänud. Lumemm aga ei tundu sellest suurt lugu tegevat (õnneks). Teiseks, loodan, et proua ei kuku kõhuli, sest nähtavasti need rinnad kukkumist ei pehmenda. Niiet vastupidiselt pärisrindadele need on ühed väga ebapraktilised melonid! Aga muidugi lastele "The talki" ette võtmisel, noh teate küll kurgedest ja kapsapeadest, tuleb see kampsunipaar igati kasuks! Ehk noh, just kõigile see ei sobi, aga noortele vanematele on kindlasti tõeline jõuluhitt.


Üleüldse on paaride kampsunid üldse väga populaarsed, eriti veel sellised, mis rõhutavad kummagi sugupoole erilisi tunnuseid. Antud komplekti näol on vähemalt kampsikutele asetatud kirjadega hoolega vaeva nähtud ning eelnevaga võrreldes peab lausa ütlema, et need on veidikene ilusad.. oma veidral moel.
Selliste puhul saab ka aga hästi oma DIY (du it joorself - tee ise) oskused proovile panna:
1) Mehele leia kapist midagi rippuvat/pikliku/paaris olevat
2) Naisele leia midagi, mis rohkemal või vähemal määral meenutab rindu või juhib nendele tähelepanu

3) Õmble/liimi/kleepi/riputa need mõnele sobivale kampsunile
Voila! You're ready for party rockin'! 



Who doesn't love fast food? Ja miks mitte näidata maailmale riiete kaudu meie armastust kiirtoidu vastu? Ma ei oska kummalegi küsimusele usutavalt vastata. Olgu, esimese puhul ilmselt paar kätt tõuseks, aga olgem ausad, enamus ei söö kiirtoitu mitte sellepärast, et see maitsev poleks, vaid sellepärast, et maitseelamus jääb alla teadmistele toidu sees olevatest ainetest. See selleks, koleda kampsuni peol rokiks sellega igaüks ja ka väike halloweeni nõuanne: kui leiate sarnased kampsikud puu- või juurvilja piltidega, saate peol osaleda salatina! Multifunktsionaalsus ennekõike.

Ei, ausalt. Seekord pean küll hands down ütlema, et see on üks geniaalsematest esemetest maailmas. Pluss kingiks oleks ideaalne. Ugly sweater konkursil oleks ka populaarne, nii et veel ka järele mõeldes võib öelda, et tegemist on ideaalse kampsuniga! Mina oma kaaslasega mõnuleks küll sellises kampsunis õhtuti teleka ees. Mõni armukade suhteinimene võib sellega tervele peole kuulutada juba sisse astudes, et "TEMA ON MINU!". Peole, koju, kes soovib, ka tööle. I-DE-AAL-NE! :)

Lapitekid on ju toredad asjad - eriti vanaema tehtud. Suured mõnusad ja pehmed kampsikud on talvel asendamatud. Värvid teevad samuti maailma kaunimaks. Kuid kõik need koos ja sellises... olematus lõikes... no ma ei tea. Selle kannaks välja ehk veidi kogukam naine, kes stiilikunniks olemises pro, kuid iga teine selle väljakandmisega vist maha ei saaks. Mina kujutan seda ette pigem ühe armsa lastetoa vaibana, mille peal mõnus ukerdada. Jep, sinna see kuulubki!

Minu meelest selle tüki läbivaks motiiviks olevad pealuud räägivad enda eest... 

***********

Seega, siia vahele tahaksin jagada ühte minu ja Jareli leidu meie armsast Pae tänava Sõbralt sõbrale kauplusest:







Antud piltidel võib näha kampsunit, mis on sobilik roosa-pehme-karvase-printsessi stiili armastajatele. Kuigi kahjuks (või õnneks?!) näeb nüüd juba tänavatel tihti üsna sarnaseid kampsuneid ringi paterdamas, näeb pildil olev kampsun siiski üsna hilarious välja (vb on asi Järus hoopis, hihi). See kampsun tuletab mulle meelde mu koera ning karvaste mänguasjade, kes kunagi hoolega mu riiulitel valvasid, ristsugutist. Natuke liiga palju roosat, liiga palju lipse-lilli, natuke liiga palju karvaudemeid EHK ideaalne inetu kampsun. Sellel hooajal, GO FOR IT!!


Viimasena tahaksime näidata teile hoopis sellist kampsunit. Iseenesest ju armsa mustriga-soe-pikk-ilus kampsun, kuid miski kogu selle komplekti juures on siiski öövastav... Kas on see kampsuni liigsuur krae, mis ulatab paksult kaela ümber keeratud salli äärestki üle, see üleni valge riietus, need meelad vuntsid, selle mehe läbiv pilk, tema pea ja selle juurde kuuluv üleüldiselt või siis see tomp, mis tal käes on?! OOTA!! See on ju kanaa!!!! Ja... on ta surnud või...? Jah, see võib põhjuseks olla küll...
Tegelikult aga on ju üsna geniaalne idee, panna selga hoopis pealtnäha täiesti normaalne kampsun, kuid kasvatada sinna juurde kriipid vuntsid, lokkis kiharad, kasutada vaid valget tooni ning miks ka mitte, lisada kogu komplekti juurde üks kana, kas elus või surnud, see on juba isiklik valik.


*************


Peale selle on jõulud ideaalne aeg perepiltide tegemiseks ning kui teil ideedest puudu on, siis inspiratsiooniks üks klõps internetiavarustest teile: 




Kauneid jätkuvaid pühi ning olge valmis, sest peagi tuleb ka postitus selle kohta, mida uuel aastal kanda! ;)

Kampsuneid,
Järu & Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Koome külma koomale

Hei lugejad!

Külm aeg on käes ning ka lumi hakkab vaikselt maad katma. I advent on juba peetud ning talv annab täiega gaasi (Eestis, Jareli Rootsis veel ootab külma ja lund). See tähendab aga ainult üht - on aeg end soojemalt riidesse panna.
Kui üldiselt oleme üsnagi naistekesksed, sest miskipärast lihtsalt on nii, et neile tehakse rohkem huvitavaid asju, siis täna oleme ka meestele eraldi hilbukesi välja toonud ning pealekauba on ka unisex sektsioon. Selleks, et mehed liiga kaua kannatama ei peaks, alustamegi esmalt nendele mõeldud soovitustega.

MEHED
Me kõik teame, või vähemalt naised, et piirkonda, mis jääb allapoole vööd, tuleb hoolega soojas hoida. See kehtib küll naiste kohta ning meestel soovitatakse sealsed temperatuurid siiski jahedapoolsed hoida, kuid kindlasti tuleb ka neil ette hetki, mil oleks sellegipoolest topelt soojendust vaja. Seetõttu ongi keegi tore inimene mõtelnud heegeldada vähemalt ühele mehele villased püksid, millega võite tutvuda all oleval pildil.


Väga armas on näha, et on valitud sellised rõõmsameelsed, kuid samas ka neutraalsemad värvid. Meeste riietega ongi tihti just see probleem, et värvi on vähe, kuid samas ei taha ju päris vikerkaare värvi riideid ka selga toppida. Seetõttu ongi nende pükste puhul leitud kuldne kesktee, lausa sõna otseses mõttes. Niiet, naised - siit teile jõulukingiidee, kui kohe alustate, jõuate oma mehele ideaalsed püksikesed jõuludeks meisterdada (usinamad võivad pikad sääred kah alla vorpida).

Vahel võib olla aga nii, et terve keha kardab külma ning vajab soojendust. Oleme juba varem rääkinud sellest, kuidas jube tüütu on valida endale esmalt püksid, siis nende pükstega sobiv pluus, seejärel veel jakk ja kes-teab-mis-kõik-veel. Teame, et kõige lihtsam on võtta midagi ühestükis ehk modernsemalt öeldes, kanda jumpsuit'e. Keegi kaval tegelane on meestele suutnud leiutada ka külmadeks päevaks ühe põneva pükskostüümi.


Jällegi on tegemist neutraalsete värvidega, mis meestele kindlasti meeldib. Peale selle on mustrid maalähedased ning tekitavad igas mehes kerge ürgse tunde, mida igaüks meist aegajalt vajab. Kostüümi plussiks on veel see, et seda saab kanda nõnda, et õlad on paljad, mis tuleb eelkõige kasuks modellidele. Miks, küsite. Loomulikult seetõttu, et kui on vaja teha paljaste õlgadega portreesid, ei pea kogu oma ülekeha paljastama, keset jäist lumesadu, vaid piisab sellest kui lükkad õlgadelt õlakatted maha ning jätad ülejäänud strateegilised kehaosad sooja kostüümi embusesse.


UNISEX
Eriti krõbeda pakasega võid ennast hoolega sisse pakkida - kampsunid, sukkpüksid, soe pesu, suusapüksid, müts, kindad, sall ja kõik muu vajalik, kuid paratamatult on alati üks kehaosa, mis jääb kaitsetuks ning külm asub just seda kohe eriti vihaselt retsima. Kõnealusesk kehaosaks on meie armas nägu. Loomulikult on võimalus kanda "vargamütsi", millega oma nägu katta, kuid noh, vargamüts ütleb üsna palju selle kohta, mis mulje see ese sinust jätab. Selleks on meil pakkuda ideaalne asendustoode:
Esimese puhul on jäljendatud pisut ka näokuju, mis on ju tegelikult päris hea idee. Kui sul juhtub olema halva näonaha päev võid endale hoopis parema näo ette kududa. Kui aga sooviksid lihtsalt pakases enda nägu välja näha, siis aga palun, koo endale oma näo koopia.
Teisel pildil olev on vähekene lihtsakoelisem, kuid sellegipoolest on ka seal kasutatud huvitavaid mustreid ja värve. See on kindlapeale idee, mida tasub kasutusse võtta, sest mis on parem, kui kanda huvitavat versiooni vargamaskist ning ennast soojas hoida.



Talveriietega on alati probleemid, suurim nendest see, et leida väheste soojade riiete seest just omavahel sobivad. Täielik õudus! Outfit võiks ju alati on point olla, aga kes jaksab kõiki neid talvejopesid kokku osta, et need su rõõmsavärvilise patsikummiga sobiksid. Igatahes, me siin ei ole vingujad, meie leiame lahendusi! Ülaltoodud komplektid on imelised selle mure puhul, ostad kaks ja sa oledki terveks talveks probleemideta, võimatu on mööda panna! Peale selle on need mõlemad pildiltoodud riietused vägagi sportlikud ja mugavad, veel üks võit.

NAISED
Kui sa pole suur kudumite fänn, kuid soovid ennast soojas hoida, siis on meil sulle veel üks variant pakkuda. Ka seda on võimalik koduste vahenditega luua, kuid esmalt pilt:
Sellise look'i saavutamiseks on mitmeid erinevaid võimalusi. Esimene mõte, mis mulle pähe tuli, oli kasutada neid narmastega põrandalappe:
Neid peab muidugi koguma üsna palju ning seejärel omavahel kokku õmblema. Ühed nutikad lapsevanemad on kasutanud taolist meetodit oma lapse riietuse peal. Seda küll selle eesmärgiga, et põrandad puhtaks saada, kuid sobib teemaga ikka:
Väga efektselt on ülal toodud kostüümile lisatud ka täpselt match'ivad jalanõud, mis teevad kogu outfit'i veelgi sürrealistlikumaks. Kui keegi tunneb, et suudab selle välja kanda, siis palun, go for it, ja andke kindlasti meile ka teada!

Järgmine talveriie on kindlalt statementi valdkonda kuuluv kostüüm. Riietus ju räägibki sellest, kes selle kandja on! Jutustan siis teile loo seda kasukat kandvast naisest:

Ta ilmselgelt on karusnahkade vastu võitleja. Kasuka puhul eeldaksime, et just karusnahast ta tehtud ongi, kuid tegelikult on materjal teadlik valik koos kangast kaunistavate kassidega - selle ürbiga tahetakse inimkonnale meenutada, et karusnahad on tehtud loomadest! Seda jakikest vaadates on seda võimatu unustada, nii et pildil olev naine on igati õnnestunud. Teiseks võib arvata, et tegu on kassiarmastajaga. Ilmselt, kui näeksime ta riietuse teist poolt, oskaksime veel rääkida, kuid selle kasukaga ütleb juba nii mõndagi. Kas ka teil on riietusesemeid, mida kannate mõne kindla sõnumi edastamiseks? Andke meilegi teada!

Ja viimasena vist kõige soojema riietuse juurde selles postituses. Milleks piirduda vaid kootud pükste, näomaski või lihtsa kampsuniga?
.
Võib olla täiesti kindel, et poleks midagi soojemat lumistel talveõhtutel, kui see maxikampsunikleit siin! Lisaks veel täiendav mütsike ja you're good to go! Ülaltoodud pilt on ilmselt rohkem stiilinäide, julgemad võivad sekka lisada veel erinevaid värve, rohkem mustreid ja sul ongi koos üks terviklik talveoutfit. Torkimise vastu soovitavad Stiilisiilid sooja pesu. Kui teil on igav talve jooksul (välja nagunii keegi eriti selle külmaga ei kipu), siis võtke vardad kätte ja kuduma! Kui saate ühe sellisega päriselt valmis, saatke kindlasti ka pilt meile. Kui soovite müügiga tegeleda, siis oleme ka kindlasti käpad seda turunduma. Võtaksime selle oma südameasjaks. 

Selleks korraks kõik. Loodame, et leidsite uusi huvitavaid ideid oma talveriietuste juurde, hoidke end külma eest ja ärge haigeks jääge! Seni aga kena algavat jõuluaega ning pange end valmis, ka selleteemaline postitus tulemata ei jää :)

Järu&Käru

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Girls just wanna have fun

Helõu evribodi!

Enne kui sa postituse sisusse süüvid palun ma väga viisakalt, et sa paneksid eelnevalt mängima alloleva loo.

Eeldatavasti on kõik selle blogi lugejad selle muusikalise palaga juba tuttavad. Nooremad teavad ilmselt seda, et hei, see oli ju seal selle "vanainimeste" raadio reklaamis! Kui seda ka ei tea, siis mul on väga hea meel teile tutvustada 80ndate popdiivat Cindy Lauperit oma kõige kuulsama lauluga Girls just want to have fun.



Tegelikult me muidugi laulust siia rääkima ei tulnud. Küll aga tahaksin tutvustada teile ühte tegelikult nüüdseks juba üsna vana leidu oma armsast pae tänava kaltsukast. Laul sellepärast, et veelgi rohkem võimendada too riidehilbu sõnumit ning ehk veelgi rohkem tugevadada seda what momenti, mis minul seda nähes tekkis.


Pikalt mõtlesin, kas üldse oleks siivas seda pilti siin jagada, kuid viimaks leidsin, et ma ei saa endale hoida seda, mis jaburusi inimesed kannavad või veel hullem, toodavad. Tegemist on nimelt maikaga. Maikad on toredad, nad on kohe nii väga toredad, et vahel pead endale nende toreduse tuhinas meelde tuletama, et ei, sul ei ole vaja 30t eritoonis maikat. Aga see selleks.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Siin see kurikuulus maika on:



Minu esimene reaktsioon oli, et "Oohh, Girls just wanna have fu...waaait.... WHAAAAAAT!?!?!?" ja sellele tõenäoliselt järgnes üks ebanormaalsuset tingitud naerukramp.

Ma tahaksin siiralt loota, et inimeste, kes seda kannavad, puhul on tegemist lihtsalt nendega, kes on inglise keeles suhteliselt võhiklikud ning ei oska aimatagi, mis sõnumit oma rinnal kannavad. Vabatahtlikult sellise kirjaga linna peale minek on kas siis väga otsene märk meeleheitest või lihtsalt äärmiselt lõtvadest elukommetest. Tegelikult vist mõlemast ja sellist elustiili ei peaks pooldama meist keegi.
Vahel on mul neist vanemaealistest kaltsukatädidest täitsa kahju, sest nemad ju ei või iial teada, mida need fraasid ja pildid neile toodud riidehilpude peal täpsemalt tähendavad. 


Noh, muidugi võib seda pluusi ka läbi huumoriprisma vaadata, mida me tegelikult siin ju teha üritamegi ja kui nii vaadata, siis on tegemist ikka ühe halenaljakalt absurdse pluusiga.



Teeme väikse rahvaküsitluse ka! Kas sina oleksid valmis sellist pluusi kandma? Võid oma valikut ka põhjendada, mida huvitavam põhjendus, seda rohkem me naerda saame! ;)


Tsutsufrei siilikad!
Käru

PS! Postitus valmis tegelikult juba nädalavahetusel, seega oleme seni suutnud hoida oma lubadust "üks postitus nädalas"! ;)

CONVERSATION

5 stiilset märget:

Kamuflaaž

Kõik on ju ometi nõus sellega, et riietutakse pigem silma paistmiseks, kui ära peitmiseks? Paneme ilusad riided selga, et olla ilusad (ja mõned neiud või noormehed panevad parimad riided selga ka selleks, et kelleltki tähtsalt teist pilku saada) ja ennast kehtestada teiste seas. Meie blogigi kirjutised hõlmavad enamasti isikuid, kelle rõivastus vähem või rohkem välja paistab.
Täna aga ei räägi me tegelikult üldse sellest, vaid sellest vähesest vastupidisest, kus inimesed üritavad oma rõivastega hoopis tausta sulanduda. Eestikeelselt nimetatakse seda kamuflaažiks. Toome näiteid nii õnnestunutest kui ka mitte nii hästi välja kukkunud sulandumistest.

Esiteks: Klassikaline camo.


Selle peitumise loeme õnnestunuks. Tuleb välja, et kõige tuntum metsa peitumise muster töötab ka moderniseeritud maailmas. 5+!

Kuigi see vana hea muster töötas selle imepärase diivani peal, on praeguses keskkonnas raske sellega kuhugi sobituda. Inimesed on aga leidlikud ja toome siis näiteid moodsamatest kamuflaažidest. Vahel aga ei lähe sulandumine nii hästi, kui võiks arvata. Esiteks toomegi näiteid mõningatest ebaõnnestumistest:

 Pilt allkiri ei vaja edasist kommenteerimist.


On näha, et vaeva on nähtud (nii kardinate kui kleidiga), kuid meie, nägijad, saame ju aru, et tegu on peaaegu täiesti erinevate mustritega! Siiski anname paar plusspunkti taustvärvi, valge, sobitamise eest. Arenguruumi siiski on.

Nüüd liigume kamuflaaži musternäidiste (pun intended) juurde!
























Ega sõjaväepoisid siis papist tehtud pole, ka nemad liiguvad keskkonna ja aastaaegadega kaasa. Vasakpoolsed, mulle tundub, on oma jakikesed otse poelettidelt hankinud, olen päris kindel, et H&M-ist või mõnest teisest kiirmoeketi poekesest võib leida peaaegu identse jakikese. Ja parempoolne, jällegi, pildi allkiri ise on naelapea pihta.



















Ilmselt on see postitus just kuulsustele suunatud, kes on pidevalt kimpus jälitavate paparatsodega. Kaks Hollywoodi tähte näitavad teed siinkohal: Kim Kardashian viibib küll esimesel pildil veidike taustkeskkonnast eemal, see on toodud eraldi välja kõrvalseisval fotol diivanist. Kõik, kes näeksid Kardashianit sellel sohval lebotamas, arvaksid, et nad on mingite droogide mõju all. "Jou mees, seal on ju hõljuv Kim Kardashiani pea!". Stiilisiilide poolt korralik viiepoiss.
Ka Ryan Gosling ei jää sugugi maha. Peidaks ta veel pea ka ära (tundub, et selle riideesemega on see võimalik, vastupidiselt Kimi väga keha kallistavale kleidile), kaoks ta täielikult! Kuid tähelepanelik Stiilisiil märkab, et tegelikult on Ryani muster valetpidi. Loodan, et keegi, kes selle foto jäädvustas, mainis seda ka härrale endale. Aga jällegi, väga kaval lüke ja soovitame kõigil siit õppida: äkki ei peaks tapeet ainult seina peale jääma?

Ning viimasena leidsime armsa interneti abil ka näite, kes on meie meelest kõige oskuslikum taustkeskkonnda sulanduja! Lausa maaliline, kui nii võib öelda.


Siinkohal lõpetame tänaseks. Äkki leidsite ideid tulevaseks Halloweeniks (ilmselt ei leidunud peale Kimi kedagi peol, kes oleks diivani kostüümis kohale ilmunud), võib-olla kasutate saadud oskusi peitusemängus. Mõnikord on ju kasulik ka taustkeskkonda sulanduda! Hetke sügisene ilm oma värviliste lehtedega annab igale inimesele võimaluse end ära peita. Kui arvate, et teie sulandumine eriti õnnestunuks kujunes, jagage seda ka meiega kindlasti!

Lõpetuseks üks tore vana nali kamuflaaži kohta:


Järu :)

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Stiilseimad rebasekutsikad

Ayo Stiilikunnid!

Oleme oma blogi täiesti unarusse jätnud ning kipume Jareliga piinlikusest maaalla vajuma. Enne, kui pealaeni maaall oleme, parandame seda viga ning proovime kõigile stiilsetele edastada ühe vinge postituse.

Jareli on suundunud Eestist natuke kaugemale, meie naabrite juurde Rootsi, oma stiili avastama, kuid mina olen veel endiselt kodusaarel. Sellegipoolest pole kodusaarelgi stiilsust vähemaks jäänud. Mõni aeg tagasi (täpsemalt 13 päeva) toimus meil üks tore üritus nimega Rebaste retsimine (ametlikumates paberites ilmselt Rebaste ristimise nime all), kus mina olin abituriendi rollis ning sain oma armsaid repsusid korralikult proovile panna. Loomulikult valisime neile kõigile võimalikult stiilsed riided ka selle tarbeks. Täna näitan teile mõnda parimat pala.


Siin nad on, Kärdla Ühisgümnaasiumi valik stiilsemaid rebaseid 2014:
Antud rebasetüdruku peal on hästi kasutatud kõvasti vaeva näinud, kuid sellegipoolest edust kaugele jäänud, sportlase stiili. Riietusest on näha, et sport on hingelähedane, kuid teades, et see palju sisse ei too, on nooruk kinni hoidnud oma parimast lapsepõlve spordikomplektist. Püksid on pisut kukekaks jäänud ning üks säär rebenenud, kuid mis peamine - lähevad endiselt jalga. Mulle meeldib eriti see roosa jalakaunistus-haavaside. Stiilne ning praktiline üheskoos!
Lühikeseks jäänud varrukad on kavalalt parandatud vana kampsuni küljest lõigatud varrukatega või ehk on need koguni ise kootud?
Ideaalne värvilahendus ning nagu kirsiks tordil on pähe tõmmatud triibuline mütsike, mis kahtlematult on kõnealusega juba aastaid käsikäes käinud. Järelkäru annab 6 punkti

Selle.. tegelase... puhul ei teagi, kust alustada. Tegemist on ilmselt mõne eksootilise rebaseliigiga. Vaadates mütsi, võiks arvata, et iirlane. Salli järgi, et tuleb Istanbulist. Võib olla ongi tegemist nö kameeleoniga, kes palju rännanud ning suudab ennast iga koha stiiliga kohandada. Värvidekombinatsioon on jällegi hästi tabatud - tumerohelised ning sinepi kollased toonid täiustavad üksteist nagu rusika poolt silmaauku jäetud sinikas. Prillid ning müts on kõigi vaieldamatud lemmikud - omapärased, silmapaistvad ning värvikad. Tõenäoliselt ei ole tegemist tagasihoidliku rebasega, marutaud on täiesti võimalik, arvestades, et sel juhul loomad kõvasti julgust ning enesekindlust juurde saavad. Rääkides enesekindlusest, siis sellelt pildilt õhkab seda lademetes. Ka vuntsimoodi on too rebaseplika enda järgi kohandanud ning moodsa vuntsi asemel on tal hoopis enda välimuse täiustamiseks väike tüügas lõua otsas. Briljantne! Järelkäru annab 8 punkti

 Pildil nähtaval poisil olid vaieldamatud terve sündmuse kõige stiilsemad püksid. Siin ei teagi, kuidas öelda, kas 70s coming back või on sündimas vanast moevoolust uus. Kahjuks on antud pildil riietuse ülaosa varjatud ning selle kohta jäävad kommentaarid hetkel puudu. Mähe peas on väga praktiline valik juhuks, kui ilm peaks olema vihmane. Vihma meil ei tulnud, kuid tuli palju muid vedelikke, mida samuti mähe veidi imada suutis. Järelkäru annab pükstele 5 punkti, kui ülakeha ka näha oleks, saaks rohkem.


Too poiss on oskuslikult kasutanud karges sügisilmas hommikumantli põhimõtet - anda sooja. Geniaalne on veel see, et tänu sellele valikule ei pea hommikul palju vaeva nägema ning terve päeva on tunne, justkui oleksid veel pehmete linade vahel. Kuum on ka mantli muster, mis koosneb armsatest multikategelastest Snoopydest - mehed, ärge kartke näidata oma pehmet külge!
Tore on see, et poisil on kõik läbimõeldud ning üllatused varuks, mida saab järeldada paremal oleva paljastava pildi puhul. Efektsed elektrisinised rinnahoidjad suudavad nende mitmete kihtide all kindlasti iga uudishimulikku üllatada ning ei pea üldse kahtlemagi, et positiivselt. Kahju on ainult sellest, et värvidekombinatsioon kipub natukene silma riivama. Järelkäru annab 5 punkti.


Selle rebase puhul võite arvata, et ma päris erapooletu pole, kuid ma annan endast parima. Üritasin välja minna klassikalise rebase karvale väikese twist'iga. Seetõttu katsin teda mustaks toonitud karvaga, millele on oskuslikult jäetud peale originaalkarva leegimotiivid. Et ta ära ei unustaks, et on siiski naisrebane, panin pükste peale veel ruudulise kleidikese, samuti meeldis mulle selle juures sobiv värvikombinatsioon. Pluusi all on veel tegelikult Dolce & Gabbana kivikestega kaunistatud tressipluus, mida sellel pildil kahjuks näha ei ole. Külma ilma saabudes hakkavad meid külastama erinevad põletikud - kõrvapõletik, ajupõletik jne - seetõttu kindlustasin ta juba varakult ühe sooja mütsiga. Kuna antud tegelasel oli peale uhke saba veel eriti uhke karvakasv peapiirkonnas, ei tahtnud ma seda mütsiga ära varjata ning seetõttu augustasin mütsi ning augu abiga moodustasin uhke soengu. Meik on samuti tüdrukrebastele oluline, eriti teismeeas, seega katsin tema huuled tumelilla tooniga. Värvimisel üritasin saavutada võimalikult ideaalset huulekuju, usun, et tabasin kümnesse. Kulmud võõpasin üle heleroosa sädeleva silmapliiatsiga. Hinnangut siinkohal ei anna, võimaliku ebaõigluse tõttu. 

 Esmalt jääb silma see, et rebasepoiss on truuks jäänud oma tõelisele karvkattetoonile. Siit plusspunktid, sest tänapäeval on endaks jäämine väga IN! Ideaalseks näiteks sellest, kuidas rebased võivad ka teiste loomadega läbi saada on tema sõprade selfiedega kaetud lihtne käekott. Looduslähedust ning oma koduuru armastust rõhutab sõnajala leht, mis on taaskord praktilise mähkme vahele pistetud - see on üheskoos tähenduslik ning dekoratiivne. Ma eeldan, et see, mis tal ees väljapunnitab, on rinnalihas, mis tähendab, et tegemist on äärmiselt sportliku repsuga. Kõige tipuks katavad tema kätt sügava tähendusega tätoveeringud. Tubli poiss! Järelkäru annab 9 punkti


Tegemist on lihtsa rebasemaailma hipsteriga. Nabani püksid ning triibuline särk, mille peale on tõmmatud kollane topp ja viimaseks kihiks veel lihtlabane pastelltoonides triibuline kampsun. Kõige selle peale paar efektset detaili - sinine vöö, mustad sädelevad prillid ning mähe. Samuti on ta värvidega läinud hoopis teise äärmusesse, unustades oma loomulik päritolu. Palju muud polegi vaja öelda. Järelkäru annab 7 punkti


Taaskord pean jääma erapooletuks. Sellegipoolest tahaksin ära mainida pealmiseks kihiks oleva jaki, mis demonstreerib füürerilikku uhkust ning selle uhkuse kannab ta välja, justkui ta ise olekski üks paras rebaste Hitler. Müts, mis päeva lõpuks küll juba pardinokaks on vajunud, on praktilisest kummimaterjalist, mis tähendab, et hoiab pea kuivas ning on kergesti puhastatav. Selleks, et jätta muljet, et nad on õed, kuid mitte kaksikud on enamus detailid mu rebastel erinevad. Sellegipoolest on stiilides sarnast maiku, mistõttu on too repsu jaki all on samuti peidus üks efektne leegimustriline triiksärk. Pildilt välja jäänud jalgade ümber on helesinised säärised, mis on ümbertöödeldud vana kombeka käistest - need on selleks, et tuua kontrasti ühtlasesse värvidemängu. Hinnang jääb ebaõigluse hirmus andmata
Esiplaanil olev rebane on väga oskuslikult kaetud pika musta siidise kleidiga, mida ilustavad veel hõbedased särbud. See riietus on minimaalne, kuid efektne ning kaval - mitte ühelgi soovolinikul ei tohiks siin tekkida probleemi sellega, et mehi riiete kandmisel diskrimineeritakse. Ei saa mainimata jätta rebase käpalihaseid, mida see kleit ideaalselt rõhutab ning võib isegi julgelt väita, et muudab need visuaalselt suuremaks.
Tagaplaanil on samuti üsna asjalik tegelane, kelle kuldsed värvitoonid on väga mõjuvalt omavahel sulandatud. Täpselt figuuriga sobivad leopardinahksed retuusid küll võivad tekitada teistes loomariigikaaslastes veidikest vastuolu ning viha, kuid me kõik ju teame, stiilsus nõuab ohvreid! Järelkäru annab kahe peale kokku 10 punkti.



Siin ongi lühikokkuvõte meie stiilseimatest rebastest. Tegelikult oli veel väga palju säravaid tegelasi, keda kõiki ei õnnestunud õige külje alt pildile saada, et nende stiili efektseimad detailid välja võiksid tulla. Milline on Sinu lemmik rebane? Ehk on sul endal mõningaid vingeid pilte oma rebastest või endast rebasena! Kui nii, siis jaga meiega ka!

Lisaks proovime lubada, et blogime natukene tihedamini. No näiteeks korra nädalas. Või kui see välja ei tule, siis ehk vähemalt kord kuus ikka tuleb! :))


Jäägem stiilikunnideks,
Käru :P

CONVERSATION

0 stiilset märget:

Vii mind
üles!